PABLO Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Kamyk nie lubisz filmów z Statham'em czy ten Ci nie podszedł Wczoraj oglądałem 21 Jump Street, polecam tą komedię 8/10
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Kamyk nie lubisz filmów z Statham'em czy ten Ci nie podszedłWczoraj oglądałem 21 Jump Street, polecam tą komedię 8/10 szczerze, to w zasadzie goscia nie znam z tego co wczoraj widzialem, to drewno a'la Mroczki teksty rodem z przedszkola i filmow kreconych w czasach Tango i Cash, a fabula jeszcze gorsza, wiec po prostu wylaczylem i juz
PABLO Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Jak nie znasz to widzę że masz dużo do nadrobienia Nie spotkałem się jeszcze z osobą która by krytykowała tego aktora, ma on typ "twardziela" i taki już sobie on wybrał wizerunek. Oglądnij wszystkie części Transportera (przy okazji zobaczysz w akcji A8 D3 6.0 W12), części Adrenaliny, Mechanika czy wiele innych filmów, nie będziesz zawiedziony.
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Jak nie znasz to widzę że masz dużo do nadrobienia Nie spotkałem się jeszcze z osobą która by krytykowała tego aktora, ma on typ "twardziela" i taki już sobie on wybrał wizerunek. Oglądnij wszystkie części Transportera (przy okazji zobaczysz w akcji A8 D3 6.0 W12), części Adrenaliny, Mechanika czy wiele innych filmów, nie będziesz zawiedziony. rozwaze propozycje po wczorajszym "artyzmie" tego kolesia, hmmm, mam nad czy sie zastanawiac a moze juz po prostu z tego typu brusow willisow wyroslem ?
Dev Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 ze Stathamem jest jeden stary fajny film Mecz ostatniej szansy.... http://www.filmweb.pl/film/Mecz+ostatniej+szansy-2001-32370
janjazda Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jeśli chodzi o filmy ze Stathamem to Snatch polecam
Kamyk Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jeśli chodzi o filmy ze Stathamem to Snatch polecam a ten to znam rzecz jasna tyle ze bardzioej zwracalem uwage na rezyserie Guya R., no i niezbyt normalna role Brada Pitta boski po prostu w roli cyganskiego boksera, jak pamietacie caly film rewelacja, nawet nie skojarzylem ze ten caly Statham tam wystepowal :-)
janjazda Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No, kto by nie pamiętał roli Pitta jako cygan - mistrzostwo:decayed: ogólnie Snatch to jeden z moich ulubionych filmów Pozostając w tym klimacie, polecam Porachunki - Lock, Stock and Two Smoking Barrels, też Ritchiego, Ci sami aktorzy co w Snatch'u, [h=2][/h]
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No, kto by nie pamiętał roli Pitta jako cygan - mistrzostwo:decayed: ogólnie Snatch to jeden z moich ulubionych filmów Pozostając w tym klimacie, polecam Porachunki - Lock, Stock and Two Smoking Barrels, też Ritchiego, Ci sami aktorzy co w Snatch'u, [h=2][/h] tez polecam szczegolnie tych dwoch glupkow z polnocy ktorzy kradli GONS jak ktos zna troche angielski, to z wymowy mozna sie poplakac po prostu film rewelacyjny ---------- Post dopisany 02-08-2012 at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany 01-08-2012 at 13:54 ---------- A Sobowtór Diabła bardzo dobry również polecam. obejrzalem wczoraj co w tym bylo bardzo dobrego to nie wiem .....: nie warto, ani zasysac a juz tym bardziej wydawac na to pieniedzy
StoRK Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Też obejrzałem Sobowtór Diabła i mi się spodobał. Film pokazuję trochę jak wygląda dyktatura od "zakrystii".
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Koledzy , znacie jakas platforme do sciagania filmow za pomoca np. netload.in ? Najlepiej w HD. Szczegolnie szukam OCH KAROL 2. Pozdrawiam
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Koledzy , znacie jakas platforme do sciagania filmow za pomoca np. netload.in ? Najlepiej w HD. Szczegolnie szukam OCH KAROL 2. Pozdrawiam Takie rzeczy na PW.
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Koledzy , znacie jakas platforme do sciagania filmow za pomoca np. netload.in ? Najlepiej w HD. Szczegolnie szukam OCH KAROL 2. Pozdrawiam Takie rzeczy na PW. :dziura:sorry
PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś nie oglądał a lubi klimaty transformersów to polecam, właśnie się pojawiło w 1080p. ---------- Post dopisany 06-08-2012 at 01:32 ---------- Poprzedni post napisany 03-08-2012 at 22:51 ---------- 7/10
bialy986 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "Amerykańskie ciacho"-całkiem fajna komedia. Na YT jest cały film z lektorem:wink:
insane_Infinity Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Właśnie obejrzałem Prometeusza , film przez wszystkich nygowany..mi tam się podobał
RS Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pablo- dzieki za stronki- funkcjonuja z netloadem
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Oglądałem wczoraj Dyktatora, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to polecam
Kamyk Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Oglądałem wczoraj Dyktatora, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to polecam taaa post nr 2005
Dev Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany 12-08-2012 at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany 11-08-2012 at 19:41 ---------- właśnie wróciłem z MK obejrzałem Dziedzictwo Bourne'a film jest jak poprzednie, trzyma w napieciu
Rekomendowane odpowiedzi