pawel1380 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Był ktoś na Panacuem? Byłem takie do ogladniecia bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie, szybkie pytanie, zaraz usuwam Jak się nazywał film gdzie w pierwszej scenie facet wpadł w poślizg i kręcił się z minute i sprzelał do wszystkich trzymając jeszcze kawe w ręce ? Mam na końcu języka kurde.. Nie wiem ale po opisie to musial byc chuck norris ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Byłem na Iron Man 3D, wrażenia? momentami nudne, do przewidzenia, może dlatego że to 3 część i nie mało się już widziało, ogólnie to można śmiało obejrzeć, moja ocena 6/10:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Byłem na Iron Man 3D, wrażenia? momentami nudne, do przewidzenia, może dlatego że to 3 część i nie mało się już widziało, ogólnie to można śmiało obejrzeć, moja ocena 6/10:wink: Tez bylem, ale jestem odmiennego zdania, mnie sie podobalo Może dlatego, ze znam cala produkcje Marvela od podszewki, za lebka mase komiksow czytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ja się jutro wybieram, i tak jak danielom, bardzo lubie produkty MARVELA:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 fajny film z tamtego roku;Drugie Oblicze http://1.fwcdn.pl/po/43/52/614352/7540789.3.jpg?l=1366771413000 polecam:thumbup1::thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Biala Noc- Swietne kino !!! Bardzo dobra gra aktorska oraz zwroty akcji POLECAM ps. prosze sie nie sugerowac ocena Biała noc (2011) - Filmweb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 http://www.moviedeskback.com/wp-content/uploads/2012/12/Tom-Cruise-Oblivion-wallpapers-2.jpgObejrzałem dzisiaj "Niepamieć", jak dla mnie ciekawy i warty obejrzenia, daję 7/10 Jak dla mnie 8/10 - dobry film sci-fi z dozą filozofii i elementów postapo. Świetne efekty i estetyczna stylistyka. Od razu widac, ze to gosciu od TRONa robil. Zreszta facet jest z pochodzenia Polakiem, a z zawodu grafikiem komputerowym. To widac:wink:. Do tego muza M83. POLECAM ale tylko w kinie. Byłem w środę, nawet ok ale bardziej dla facetów bo połówce średnio się podobał Chociaż w kinie widziałem że przyszła sama laska i oglądała jak i również gość ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- http://i46.fastpic.ru/big/2013/0503/72/730d2808779bdff27c187488f7b50872.jpg Oglądał ktoś? PARKER jest ok ale nie zwala z nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Biala Noc- Swietne kino !!! Bardzo dobra gra aktorska oraz zwroty akcji POLECAM ps. prosze sie nie sugerowac ocena Biała noc (2011) - Filmweb Rozczarowałem się bardzo,gra aktorska słabiutka,film przewidywalny...ani 6,5 bym nie dał jak na filmwebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 przewidywalny ??? to chyba zart... ale kazdy ma prawo oceniac wedlug wlasnego widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Mega przewidywalny a z dobrą grą aktorską to jest żart W mojej opini strata czasu.Ale każdy ma prawo jak piszesz do swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja właśnie obejrzałem: Fajna muzyka, piękne kobiety, non stop akcja i mega naciągana fabuła. Warto obejrzeć na zakończenie serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja właśnie obejrzałem: Fajna muzyka, piękne kobiety, non stop akcja i mega naciągana fabuła. Warto obejrzeć na zakończenie serii. gdzie oglądałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja właśnie obejrzałem: Fajna muzyka, piękne kobiety, non stop akcja i mega naciągana fabuła. Warto obejrzeć na zakończenie serii. gdzie oglądałeś ? Zassałem z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja właśnie obejrzałem: Fajna muzyka, piękne kobiety, non stop akcja i mega naciągana fabuła. Warto obejrzeć na zakończenie serii. gdzie oglądałeś ? Zassałem z neta To jakość musiała zwalać z nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja właśnie obejrzałem: Fajna muzyka, piękne kobiety, non stop akcja i mega naciągana fabuła. Warto obejrzeć na zakończenie serii. gdzie oglądałeś ? Zassałem z neta To jakość musiała zwalać z nog Przyznam, że wersja CAM, ale z przyzwoitym dźwiękiem. Dało się to obejrzeć na 46 calach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ...Dało się to obejrzeć na 46 calach to tym bardziej współczujemy:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Sorry, ale czy to jest temat o filmach czy o ich jakości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 fajny film z tamtego roku;Drugie Obliczehttp://1.fwcdn.pl/po/43/52/614352/7540789.3.jpg?l=1366771413000 polecam:thumbup1::thumbup1: Dla mnie dość średni:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja polecam film o tsunami na faktach Niemozliwe ... super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi