bongod Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Muszę większy tv kupić do filmów typu grawitacja 42 cale z odległości 4.5 m troche pozosawia do zyczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 polecam: Kamerdyner 7/10 I origins 9/10 Disconnect 8/10 Zaginiona 9/10 odradzam: Furia - to jakaś porażka, jak można zje...ć tak film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Właśnie obejrzałem film pt. Seksoholicy... Średniak 5/10 Hellion spoko filmik o trudnych dzieciakach 7.5/10 Powered by LG G3s Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezik27 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak ktoś lubi zakręcone filmy to polecam: Przeznaczenie (Predestination) http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2-34501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viwaldi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Teraz troche powrót do przeszłości ale warto oglądać film pt. Grawitacja ? Bojakos mi to umkło Powered by LG G3s tak watro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zbaw nas ode złego, ręce sie pociły ale wytrwałem z żoną były momenty smieszne (na tym krzesle jak podskakiwał ). Dobry film Jesusie nie usnę dziś trzyma w napięciu nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tez odświeźyłem trochę archieum: Czarownica 6/10 tak rodzinnie przy niedzieli Non Stop 7/10 mogą wciąga po za sceną lądowania bo trochę przrkoloryzowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Teraz troche powrót do przeszłości ale warto oglądać film pt. Grawitacja ? Bojakos mi to umkło Powered by LG G3s tak watro jest genialny, ale koniecznie w 3D inaczej nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) I origins / początek - 9/10, jak dla mnie jeden z lepszych filmów 2014r Edytowane 11 Stycznia 2015 przez slo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Repentance 8/10 polecam fajny thriller Powered by LG G3s Zbaw nas ode złego, ręce sie pociły ale wytrwałem z żoną były momenty smieszne (na tym krzesle jak podskakiwał ). Dobry film Jesusie nie usnę dziś trzyma w napięciu nie ma co Jak serio taki dobry to dzis jeszcze obejrze... Macie wersje z lektorem czy na razie napisy Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zbaw nas ode złego, ręce sie pociły ale wytrwałem z żoną były momenty smieszne (na tym krzesle jak podskakiwał ). Dobry film Jesusie nie usnę dziś trzyma w napięciu nie ma co Jak serio taki dobry to dzis jeszcze obejrze... Macie wersje z lektorem czy na razie napisy Śmiało bo warto, ja oglądałem z lektorem[emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ok zasysam... Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tylko dźwięk na high Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ale o którym filmie tak piszecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ale o którym filmie tak piszecie ? Zbaw nas ode złego Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 tez obejrze to zbaw nas jutro uprowadzona dzisiaj ogladam dawce pamieci bo nie mialem innego pomysłu wczoraj xmen przeszlosc ktora nadejdzie, polecam ogladaliscie " wrota do piekieł" ? komedia horror , mozna i tak i tak, a najlepszy demon mówiacy po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak demon po polsku gada to musze oblukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ten zbaw nas ode złego jest popierdolony.. Ogladam sam po ciemku na 50 calach z dwóch metrów i dźwiek 5.1 jest moc Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Ten zbaw nas ode złego jest popierdolony.. Ogladam sam po ciemku na 50 calach z dwóch metrów i dźwiek 5.1 jest moc Powered by LG G3s To popierdolony czy jest moc?Ps. Przerabiałem to na podobnej konfiguracji i jak dla mnie film jak i dźwięk rewelacja! Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Kaju77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Pozytywnie popierdolony. Dawno nie widziałem takiego filmu Oglądałem sam w totalnie ciemnym pokoju siedząc jakieś 2.5metra od moich 50 cali i dzwięk Ac3 5.1 .... Masakra polecam każdemu Powered by LG G3s Tetaz odoalam jak już siedze w klimacie Zaginioną dziewczyne Powered by LG G3s Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi