bongod Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 To po prostu specyficzny film Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 to nie jest specyficzny film, a specyficzny reżyser w kinie byłem chyba na jego dwóch dziełach - Od zmierzchu do świtu i Pulp Fiction nigdy więcej, nie moja bajka, te wszystkie Kill Bille, Django i inne wariactwa do mnie to nie trafia, również Bękarty wojny, mnie po prostu zmęczył jadę natomiast dalej z Oscarówkami nie wiem nominowany w 6 kategoriach, nie wiem jak to się o nim pisze, niespieszny do domu na kanapę to w miarę, ale w kinie chyba by mnie już trafiało trochę ciekawa rola Afflecka, facet przez 2 godziny pokazuje zero emocji, totalne wypalenie człowieka wstrząsające
afroo. Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 4 godziny temu, pajda napisał: A to jest chyba starszy film? W lesie o kolesiach co wanna z nieba spadła? Jak tak to powiem ci ze jak na tak nisko budżetowy to nawet kilka razy się uśmiałem i tak jak piszesz dziwne polskie kino Tak, to ten film. Dziwne kino ale w pozytywnym wydaniu. 3 godziny temu, Dev napisał: "Nienawistna òsemka" Albo ja .mam 5coś z głową albo Tarantino powinien już skończyć z reżyserka... Podchodziłem do tego ze trzy razy. Nie obejrzałem całego ani razu. Nie ogarnąłem.
bongod Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Do takiego filmu potrzebny odpowiedni stan Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) no i jest bomba - Hidden figures, Ukryte działania w filmie jest wszystko wysublimowane poczucie humoru, wzruszenie, ściśnięte gardło, niepewność co do rozwoju wypadków absolutna bomba emocjonalna do tego w tym rasistowskim społeczeństwie - walka o godność, dobre imię, no i grający w tle refren "Yes we can" Obamy na 40 lat przed tym jak został prezydentem no i miłość wisienka na torcie - Kevin Costner w rogowych okularach pamiętanych w Forrest Gump czy Apollo 13 (genialna rola !!!!) no i Mahershala Ali czyli Remy Danton z House of Cards - perełka w filmie, ewentualnie wisienka nr 2 bardzo polecam, świetny film 10/10 Edytowane 25 Lutego 2017 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) . bardzo trudny film myślę że nie na naszą długość i szerokość geograficzną mało że czarny to jeszcze homo - na serio trudne kino choć rozświetla je ponownie Mahershala Ali - czyżby czas nauczyć się nazwiska na pamięć? Pędzel też kiedyś brzmiał podejrzanie ...... Edytowane 27 Lutego 2017 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) 6 nominacji ..... no cóż moją kolejną próbę zaprzyjaźnienia się z SF niniejszym uznaję za nieudaną no nie da się, po prostu nie da pomyśleć, że w kontekście powyższego zrezygnowałem z Waterworld .... ech.... Edytowane 25 Lutego 2017 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Hell or high water, czyli po naszemu Aż do śmierci za wyjątkiem świetnego Jeffa Bridgesa, nie znalazłem w tym filmie nic ciekawego nie mam pojęcia, za co dostał tyle nominacji nie polecam Edytowane 27 Lutego 2017 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) . nie ma to jak scenariusz adoptowany wiadomo że będzie świetna historia, bo kto by kręcił słabe scenariusze? polecam , mi się bardzo podobał dobre kino Edytowane 27 Lutego 2017 przez Kamyk
Fido Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 20 godzin temu, Kamyk napisał: moją kolejną próbę zaprzyjaźnienia się z SF niniejszym uznaję za nieudaną Albo się lubi albo nie. Z sf nie da się zaprzyjaźnić. Są lepsze i gorsze. Arrival mi osobiście przypadł go gustu, ale to tylko moje zdanie.
Mario22 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Byłem w kinie na polskim Porady na Zdrady.... Lipa i nudaNaciapane z Z2
Kamyk Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 dzisiaj delikatny rebus w TVP Kultura o 20 20 - Francuski łącznik z 1971 roku w TVP 2 - Skazani na Shawshank co jeden film to lepszy !!
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 na początku zeszłego roku Meryl Streep i Hugh Grant zagrali w Boskiej Florence film jest super można się i pośmiać, i wzruszyć - kto przepuścił, polecam (nominacja do roli kobiecej, przegrała z La la )
Ksiadz Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Collateral Beauty - 7/10W sam raz na seans z Panią. http://imdb.com/title/tt4682786/?ref=m_nv_sr_2Prosta historia o morderstwie - 7/10http://imdb.com/title/tt6182864/?ref=m_nv_sr_2
Nieznany Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Dnia 25.02.2017 o 10:04, Kamyk napisał: to nie jest specyficzny film, a specyficzny reżyser w kinie byłem chyba na jego dwóch dziełach - Od zmierzchu do świtu i Pulp Fiction nigdy więcej, nie moja bajka, te wszystkie Kill Bille, Django i inne wariactwa do mnie to nie trafia, również Bękarty wojny, mnie po prostu zmęczył Spotkałem się kiedyś z opinią, że Tarantino albo się ubóstwia albo wręcz nienawidzi i chyba coś w tym jest ;). Mi na pewno bliżej do tej pierwszej grupy. Pulp Fiction po prostu mnie zniszczyło. Obejrzałem ten gilm 46268 razy i za każdym odkrywałem coś nowego. Ze wstydem muszę jednak przyznać, że jeszcze nie widziałem jego ostatniego dzieła...
Kamyk Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Dnia 4.03.2017 o 23:11, Ksiadz napisał: Collateral Beauty - 7/10 dobrze że o tym przypomniałeś, nie wiedziałem że już jest w necie wczoraj obejrzałem i bardzo mnie rozczarowała historia generalnie jestem fanem Willa Smitha ( o ile oczywiście gra w filmach takich jak Siedem dusz czy W pogoni za szczęściem) no, może jeszcze od biedy Wstrząs tutaj niby ciekawy temat i dramatyczna rola, a film jakiś taki ..... nie wiem po prostu średni obejrzeć można, ale szału nie ma Edytowane 7 Marca 2017 przez Kamyk
Ravu Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Dobry;Łyknąłem "Logana" w IMAXsie. Fajne kino. Ravu by HTC
Zymek1989 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Kong - wyspa czaszki. Film na miękko. Fajne efekty, przyznam że raz mnie poderwalo z fotela. Według mnie King Kong był lepszy.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Dla wielbicieli Samuel L Jacksona - szybki przelot przez jego twórczość Enjoy
Dev Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 "Ksiądz" Smarzowskiego 22 marca ale tylko na show-maxie
Rekomendowane odpowiedzi