bongod Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Życzenie śmierci nie dla każdego . Mi się podobało jako remake . Czarny humor w stylu Bruca .Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 trudny polski film o trudnych polskich czasach nie wiem czy polecić, kino nie jest lekkie łatwe i przyjemne
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 chyba największe dziwactwo jakie zostało w ogóle nakręcone - Disaster Artist film oparty na faktach opowiada o facecie, Polaku, który wyjechał do juesej wymyślił sobie, że nakręci film w hollyłódź, no i tak się stało łączny koszt produkcji wyniósł jakieś 6 mln dolców, a film na premierze zarobił 1,8 tys. dość słabe przebicie wszystko jest tak popierd.... że aż niemożliwe - a The Room jest ponoć na dziś kultowy by to ogarnąć sięgnąłem po Kinomaniaka, coś tam Pietras rzuca światła na sprawę moja konkluzja - ciekawe, american dream w pełnym świetle a sposób mówienia dla tych którzy wyłapują niuanse, bezcenny
black4 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 O Tak... Disaster odjechany... a raczej jego główny bohater Tommy Wiseau... James Franco chyba w roli życia (przynajmniej jak na razie)... Złoty Glob w pełni uzasadniony... Aż się nie chce wierzyć, że to historia z życia wzięta... Do dziś do końca nie wyjaśniono kim był ten typ i w jaki sposób zorganizował budżet na tą "produkcję" i czemu ta szopka miała służyć... To nie miało prawa się udać
Kamyk Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 temat związany z kinem, dlatego wrzucam .... http://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,23178787,40-zlotych-za-bilet-do-kina-to-juz-lekka-przesada-dlaczego.html#Z_BoxKultImg&a=75&c=53
black4 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Hey! Dzięki za wpis Kamyk! Kolejny dowód na maksymalizację stopy zwrotu z inwestycji w multiplex, nienasycenie i pazerność koncernów... Kurs złoty/euro w miarę stabilny (czynsze w galeriach płacone w euro), fakt pensje pracowników musiały wzrosnąć, czy inne koszty operatora aż tyle? Ceny biletów nie odzwierciedlają siły nabywczej przeciętnego klienta... Taką polityką sami strzelą sobie w stopę... Pozdrawiam
bongod Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 the scythian. W końcu coś ciekawego nie anglojęzycznego . Dobra sieczka i przygoda . Polska produkcja tego typu by się przydała np wiedźmin . Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
morro Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Na HBO GO pojawił się pierwszy odcinek serialu "TRUST". Ogląda się jak film. Obsada, muzyka, zdjęcia na najwyższym poziomie. Kto nie ma czasu na seans, polecam choćby pierwsze 5 minut
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 10 godzin temu, bongod napisał: the scythian. W końcu coś ciekawego nie anglojęzycznego . Dobra sieczka i przygoda wytrzymałem pół godziny bleeee
bongod Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Hahah spróbuj więcej [emoji4] . Ale trzeba lubić takie klimaty [emoji6]. Ja np conana oglądałem naście razy [emoji4]Tego jedynego oczywiście . Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 8 minut temu, bongod napisał: Hahah spróbuj więcej . Ale trzeba lubić takie klimaty no właśnie, chyba dlatego wyłączyłem jakaś rzeźnia w jakimś dole walczyli z nie wiadomo czym, to się poddałem ale Mad Maxa oskarówki z zeszłego roku też nie dałem rady to jednak nie moja bajka, po prostu a z drugiej strony Tolkiena mogę oglądać na okrągło, szczególnie Dwie wieże .....
bongod Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 No dobrze dojrzałeś walkę na linie trochę jak w nad maxie z tiną turbiną Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Tomb raider lipa . Pora na sicario 2 .Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Godzinę temu, bongod napisał: Tomb raider lipa . Pora na sicario 2 . Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Dokladnie. Juz z Angelina byl duzo lepszy. Duzo grywalem w Tomb-a i po 20 min oglądania tej części odpuscilem...Jak nigdy..
black4 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witajcie! Film niełatwy ale ważny "The Square" (BTW.Złota Palma w Cannes). Tragi komedia, satyra na dzisiejsze pokręcone czasy a właściwie procesy zachodzące w zachodnich demokracjach ... Tu jest wszystko: podziały społeczne, kulturowe, materialne, zagubienie, pogmatwane relacje no i pytanie o granice sztuki itp... BTW. Oryginalnie pokazane do czego może doprowadzić ostra konkurencja nawet na rynku muzeów... Pozdrawiam
bongod Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Skrzyżowanie kingsmana , kill Billa,Johna Wicka i przekrętu ? ,,Accident man" . Adkins i White się kopią . Do obejrzenia na raz ale lubię czarny humor więc mi podszedł ten film .Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witajcie. "Wszystkie pieniądze świata" film Ridley'a Scott'a oparta na faktach historia porwania wnuka magnata handlu ropą J.P.Getty'ego - jednego z najzamożniejszych ludzi tamtych czasów. Ciekawa fabuła, świetne role Michelle Williams i Christophera Plummera. Pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 polecę Płoty, choć tytuł jest bardzo z kosmosu film nie jest łatwy, ale przez przeszło 2 godziny popis aktorstwa Pędzla z Waszyngtona (bo Pędzel wielki jest i basta) a że ja go uwielbiam, no to jestem nieobiektywny aktorsko i scenariuszowo, mistrzostwo - w filmie pojawia się raptem 7, może 8 aktorów i koniec .....
black4 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Kamyk jak lubisz Denzela to koniecznie obejrzyj: Film specyficzny ale Denzel jest w swoim żywiole i daje popis gry... Pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 no patrz, właśnie skończyłem nie czytając rekomendacji, planowałem w weekend obejrzeć a film zacny, dobre kino jak ktoś lubi książki Grishama, to i ten film mu podejdzie dobra prawnicza historia polecam
Rekomendowane odpowiedzi