jarko Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Lie to me przerobiłeś w końcu Jarko ? mam oba sezony jak coś Oglądałem pierwszy sezon tak do połowy, ale jakoś nie wciągnął mnie za bardzo To jak pierwszego sezonu nie przerobiłeś to drugiego nie ma co zaczynać bo jest dużo słabszy. Dla mnie pierwszy był super, drugi Mnie tam trochę brakowało jakiejś konkret fabuły, która rozgrywała by sie w tle tych wszystkich rozwiązywanych zagadek i ciągnęła by się przez kilka odcinków... Tak jak coraz to nowsze problemy życiowe House'a Dexter Obejrzałem wczoraj w pracy 10 odcinków i jest
Piechol Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Obejrzałem wczoraj w pracy 10 odcinków i jest nie szukają jakichś specjalistów?
Wenihal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Jak ktoś lubi seriale policyjne ale takie konkret (nie w stylu zabili go i uciekł) to polecam 'The Shield' oraz 'The Wire'.
jarko Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Obejrzałem wczoraj w pracy 10 odcinków i jest nie szukają jakichś specjalistów? Jak ktoś lubi seriale policyjne ale takie konkret (nie w stylu zabili go i uciekł) to polecam 'The Shield' oraz 'The Wire'. Jak serial policyjny to tylko Oficer
Kimi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Nie wiem, czy ktoś już wcześniej wrzucał, ale mój ulubiony serial "drogi" to "Cobra 11" (niemiecki). Jak na niemiecką produkcję, całkiem znośny dowcip, niezła fabuła, sympatyczni głowni bohaterowie (dwóch policjantów z Autobahn Polizei), nawet niezłe jak na Niemki aktorki no i "clou", czyli sceny pościgów z udziałem normalnych, europejskich samochodów po niemieckich miasteczkach oraz oczywiście autostradach (w roli nieoznakowanych radiowozów m.in. BMW E46 oraz Mercedes CLK poprzedniej generacji). Naprawdę sympatyczny serial.
Gość Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 jarko ,wysłałem podanie o przyjęcie do roboty ... Obejrzałem wczoraj w pracy 10 odcinków i jest
jarko Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 haha wystarczy dobre dvd w aucie i praca za kierownicą
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 http://jaramsie.pl/2j6qr6s_4svlq6#postbox
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 'The Last Exorcism' Trailer HD
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 'The Last Exorcism' Trailer HD takie w stylu reca ale ciekawe
Sqizzy Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 o 20 na TVN jest "Jestem Legendą" jeśli ktoś nie oglądał niech usiądzie i obejrzy. POLECAM
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 o 20 na TVN jest "Jestem Legendą" jeśli ktoś nie oglądał niech usiądzie i obejrzy. POLECAM no co ty kupa straszna :sick3:
MARCIN607 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 o 20 na TVN jest "Jestem Legendą" jeśli ktoś nie oglądał niech usiądzie i obejrzy. POLECAM no co ty kupa straszna :sick3: Buba to włącz Garfielda :polew: to jest hit
MARCIN607 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jaki Buba ? już się nawaliłem i na jeden wątek patrze póżniej na drugi odpisuję :polew: :polew: :wallbash: :wallbash:sorry za pomówienie Buba
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jaki Buba ? już się nawaliłem i na jeden wątek patrze póżniej na drugi odpisuję :polew: :polew: :wallbash: :wallbash:sorry za pomówienie Buba luz
vdm Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Ostatnio wpadliśmy do kinka Incepcja - :kox: polecam
jarko Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 o 20 na TVN jest "Jestem Legendą" jeśli ktoś nie oglądał niech usiądzie i obejrzy. POLECAM no co ty kupa straszna :sick3: za***isty film
Rekomendowane odpowiedzi