jarko Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Oparłem Swoją wypowiedź na spostrzeżeniach innych Ale coś mam przeczucie że jak obejrzę to będę podobnego zdania
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie filmy akcji oglada sie w kinie Weź sobie durne Transformersy , w kinie koxx jak c**j a w Canal+ lipa Dlatego film o Fejsbuku obejrze dzisiaj w domu. daj znać, bo zapowiedz była fajna, ale pewnie wybrali najlepsze momenty Film bardzo dobry. Paradoks polega na tym, że tego filmu nie rozbijesz momenty. Jest kompleksowy, a poszczegolne sceny tworzą ze soba swoisty efekt synergii. Polecam.
Gość Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 zgadzam się z hornetem. Incepcja wg mnie to przereklamowany i niewiele warty film . Jesli Innym się podoba to ok ale proszę nie obrażać Adwersaży Każdy ma swój gust. Dlatego jak hornet pisze że coś jest gniotem to trzeba zassać bo pewnie fajny film Wyspa Tajemnic szału nie robi... Oczywiście dobry film, ale się nie wypowiem bo Incepcji jeszcze nie widziałem zdecyduj się jarko , albo się wypowiadasz albo nie zabierasz głosu
jarko Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 A czego nie zrozumiałeś w mojej wypowiedzi :?:
krolu Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 k**wa... bo tak muszę zacząć wypowiedź po mojeje dzisiejszej wizycie w kinie... Śluby panieńskie- największe gówno jakie w życiu widziałem, chodzę bardzo często do kina, ale pierwszy raz wyszedłem w trakcie seansu... no po prostu dno i porażka na całego - oddajcie moje pieniądze :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
endriuu Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ku***a... bo tak muszę zacząć wypowiedź po mojeje dzisiejszej wizycie w kinie... Śluby panieńskie- największe gówno jakie w życiu widziałem, chodzę bardzo często do kina, ale pierwszy raz wyszedłem w trakcie seansu... no po prostu dno i porażka na całego - oddajcie moje pieniądze :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: po co chodzisz na takie rzeczy?
jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 "czekając na sobotę" Czekajac Na Sobotę "Mężowi mówię że na inwentaryzację chodzę"
Adas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 "czekając na sobotę" Czekajac Na Sobotę "Mężowi mówię że na inwentaryzację chodzę" też to ostatnio oglądałem "tańcząc czuję się spełniona" ochyda jak te zwierzaki je tam dotykają
jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Dotykają... Łapy do każdej "dziurki" wpychają a laska mówi że robi show Spełniły się jej marzenia
Gość Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 widziałem to na HBO. kopara opada jak się "szlachta" bawi "w sobote siadamy z kumpalmi, parę flaszek wódki a w niedzielę to się kaca leczy, nie ? " "dobrze że miał ten wypadek w pociągu bo teraz przynajmniej jest ta renta"
Adas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale jedno było dobre jak gościu sikał tam przy przystanku i się posikał po całej ręce skąd się tacy biorą
krolu Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ku***a... bo tak muszę zacząć wypowiedź po mojeje dzisiejszej wizycie w kinie... Śluby panieńskie- największe gówno jakie w życiu widziałem, chodzę bardzo często do kina, ale pierwszy raz wyszedłem w trakcie seansu... no po prostu dno i porażka na całego - oddajcie moje pieniądze :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: po co chodzisz na takie rzeczy? taki spontan bez oglądania zwiastuna, po prostu zachęciła nas obsada :wallbash:
jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Obejrzałem właśnie Incepcję i powiem Wam tyle: Niczym bączek w ostatniej scenie Padnie, nie padnie
Michał Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 "czekając na sobotę" Czekajac Na Sobotę "Mężowi mówię że na inwentaryzację chodzę" nie żebym się chwalił, ale miałem przyjemność poznać ową niewiastę :naughty: kopara opadła jak ją w TV zobaczyłem...
zlota1977 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a czym tu sie chwalić???????? :gwizdanie:
Michał Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a czym tu sie chwalić???????? :gwizdanie: nie chwalę się, po prostu stwierdzam fakt ogromnego zdziwienia kończąc OT, sam dokument bardzo dobry moim zdaniem, pokazuje realia, o których ludzie często nie mają pojęcia
zlota1977 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dokładnie było coś kiedyś na temat po pegierowskich wsiach taki dokument chyba "Arizona" tez było o czymś o czym nie mamy wogóle pojęcia?????
Michał Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 tez było o czymś o czym nie mamy wogóle pojęcia????? mnie pytasz?
Rekomendowane odpowiedzi