endriuu Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Ja dziś się wybieram na Szybkich 5 właśnie obejrzałem.....kichaefekty fajne ale reszta to sci-fi bylem wczoraj na tym w kinie. szczerze mowiac po poprzedniej czesci to ta nie wypada tak zle. a to, ze jest pare (no, moze troche wiecej niz pare) przesadzonych akcji - teraz wszedzie wciskaja taka ciemnote, trzeba po prostu ogladac z przymruzeniem oka. duzo mniej scigania w tej czesci, bardziej ida w kino akcji. dokładnie tak samo uważam- w tej części są nadludzmi po co chodzicie na taki shit??
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ściągam to ...zobaczymy "Bez smyczy" 2011
krolu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Byłem na Kodzie nieśmiertelności, na plakatach porównują go do matrixa i incepcji... nic z tych rzeczy mało akcji, fabuła średnia, totalny brak jakichkolwiek efektów, nuda ... szkoda kasy na kino
endriuu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Byłem na Kodzie nieśmiertelności, na plakatach porównują go do matrixa i incepcji... nic z tych rzeczy mało akcji, fabuła średnia, totalny brak jakichkolwiek efektów, nuda ... szkoda kasy na kino Już sama Incepcja była Matrixem dla ubogich.
Nomaiks Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Piraci z Karaibów 4: Na nieznanych wodach - zwiastun PL ja się wybieram na piratÓw ;d
Tzieland Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Piraci z Karaibów 4: Na nieznanych wodach - zwiastun PL ja się wybieram na piratÓw ;d Piraci będą prze uj Nie mogę się doczekać A w czerwcu Kac Vegas 2
hornet Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Serw zawieszony... dzisiaj policja zarekwirowała kompa u sąsiada więc nic nie będzie z mojej strony przez jakiś czas
pokson Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Serw zawieszony... dzisiaj policja zarekwirowała kompa u sąsiada więc nic nie będzie z mojej strony przez jakiś czas Hehe ja juz to przerabiaem, niestety dysku nie odzyskałem.
hornet Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Serw zawieszony... dzisiaj policja zarekwirowała kompa u sąsiada więc nic nie będzie z mojej strony przez jakiś czas Hehe ja juz to przerabiaem, niestety dysku nie odzyskałem. Ja mam luz ale sąsiad piec dzisiaj stracił.... czekamy co powiedzą.
StoRK Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Jak jest pełnoletni to mu troche dowalą chyba
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Bez smyczy- polecam wszystkim. oglądałemmiałem wrażenie że reżyser miał dobry pomysł na film,ale źle go wykonał :gwizdanie:
pokson Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jak jest pełnoletni to mu troche dowalą chyba Nie koniecznie, miałem 500GB "różnych" rzeczy i po około roku dochodzenie stwierdzili że jest to niska szkodliwość czy jakoś tak. oddali mi puszke ale bez dysku. Najgorzej jak udowodnią że rzeczy które masz na dysku sprzedawałeś lub miałeś jakieś korzyści materialne z tego, wtedy....... człowiek sie nie pozbiera. I nie ma tak jak to piszą ludzie którzy coś tam słyszeli i wypisują glupoty że 50gr za mp3 czy 10zł za film. Kompletne bzdury. Każda (no prawie każda) z firm która wyprodukowała, ma prawa autorskie do danego pliku na dysku wytacza osobny (lub zbiorowy) proces. Nie muszę tu pisać chyba że Microsoft często gęsto domaga się ogromnych pieniędzy... ps. U mnie wyglądalo to tak że mieliśmy w sieci DC++ pokój (chyba tak to sie nazywało:) ) gdzie trzeba bo udostępniać min. 100GB. Mieliśmy około 40 osób. Policja wjechała, z tegoco mi wiadomo, do około 20. po jakims czasie dowiedzialem się ze nikomu nic nie zrobili, tylko zatrzymali dyski a komputery każdemu oddali. Szkoda mi tylko jednego gościa co miał RAIDa 5TB FILMÓW
jarko Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Trylogia Millenium Stiega Larssona: 1. Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet 2. Dziewczyna, która igrała z ogniem 3. Zamek z piasku, który runął Obejrzałem pierwszą część i jestem pod sporym wrażeniem... A podobno książka jeszcze lepsza...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 ja ostatnio oglądałem "Żona na niby" i "Dorwać byłą" fajne komedie z Jeniffer Aniston
krolu Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Byłem na szybkich... ale kupa już wolałem 1 i neony od spodu w tym tyg. Piraci w 3d w IMAXIE :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Byłem na szybkich... ale kupa pisałem wsześniej że nie warto oglądać
PABLO Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Jak ktoś nie oglądał to polecam. Five Minarets in New York (HD Trailer)
Rekomendowane odpowiedzi