jarko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Co Ci do tego co kto komu wysyła na PW i po co ciągniesz dalej to OT :?: oglądałem wczoraj Kac w bangkoku ..powiem Wam że mimo że Wam się podobał dla mnie było kibel.. Nie zachwycił mnie Vegas i Twoja opinia mi wystarczy żeby na tego drugiego też się nie przypalać
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 wczoraj tą komedyjke obejrzałem ....nie jest zła tytuł pl - "Ochroniarz Amator"
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Oglądał już ktoś Hannę :?: Oglądałem i d*py nie zrywa... pierwsza połowa filmu w miarę ciekawa a później już nuda. Bardziej polecam source code
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Przeczytałem opis i ciekawie się zapowiada Zastanawiam sie jeszcze nad piratami z karaibów
Pandzior Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Source code Niepowstrzymany również, fajnie zrobiony
adrianus Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 ostatnio ogladalem mechanika z jasonem stathamem, super film, swietnie rozpisana akcja
endriuu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 http://www.filmweb.pl/film/Joanna-2010-509889 http://www.filmweb.pl/film/Matka+Teresa+od+kotów-2010-525079 http://www.filmweb.pl/film/Chrzest-2010-532942
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 przed chwilą oglądałem film "Pogrzebany" dobry i polecam Pogrzebany / Buried - Zwiastun PL (2010)
PABLO Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Oglądał już ktoś Hannę :?: Tak byłem wczoraj w kinie, powiem tyle.. Małolat rozpieerdala wszystko Aha, myślałem że już nigdy nie zobaczę poldka w żadnym nowym filmie a tu miła niespodzianka, Eric Bana jeździ w jednej scenie Poldzem [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________ przed chwilą oglądałem film "Pogrzebany" dobry i polecam Pogrzebany / Buried - Zwiastun PL (2010) Oglądałem w tamtym roku, praktycznie dzieje się w jednym miejscu ale klimat jest dobry, polecam
zlota1977 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jakm dla mnie w "Pogrzebanym" nic sie nie dzieje "hanna" wyspecjalizowana malolata do zadan specjalnych choc na koniec juz przynudza zalezy co kto lubi :gwizdanie:
endriuu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jakm dla mnie w "Pogrzebanym" nic sie nie dzieje "hanna" wyspecjalizowana malolata do zadan specjalnych choc na koniec juz przynudza zalezy co kto lubi :gwizdanie: w Pogrzebanym - jak na film umiejscowiony w jednym miejscu na 2m kawadratowych - dzieje sie naprawde sporo. zamiast Hanny polecam Joanne i Senne.
morsdicti Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Powiedzcie mi czy ktoś oglądał film "Bad Boys Cela 425" jest to polski tak jakby dokument o więźniach itd ... nigdzie tego nie można kupić, co dziwniejsze w sieci też tego nie ma (nie to zebym nie chciał zapłacić za oryginał, szukałem - nie ma) .... są tylko 2 zwiastuny na youtube
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jutro lecę na pokaz przedpremierowy Transformersów 3D, jak to mówią film na który nie warto czekać by się ukazał w dobrej jakości i ściągnąć tylko iść do kina i oglądnąć, zobaczymy czy warto
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jutro lecę na pokaz przedpremierowy Transformersów 3D, jak to mówią film na który nie warto czekać by się ukazał w dobrej jakości i ściągnąć tylko iść do kina i oglądnąć, zobaczymy czy warto obejrze za pół roku na DVDRip
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jutro lecę na pokaz przedpremierowy Transformersów 3D, jak to mówią film na który nie warto czekać by się ukazał w dobrej jakości i ściągnąć tylko iść do kina i oglądnąć, zobaczymy czy warto obejrze za pół roku na DVDRip No co ty za 2 miechy to już oglądniesz w BlueRay Rip
pokson Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Jutro lecę na pokaz przedpremierowy Transformersów 3D, jak to mówią film na który nie warto czekać by się ukazał w dobrej jakości i ściągnąć tylko iść do kina i oglądnąć, zobaczymy czy warto obejrze za pół roku na DVDRip No co ty za 2 miechy to już oglądniesz w BlueRay Rip Byłem dzisiaj na seansie. Normalnie nie chodze do kina, w życiu byłem może 2 razy,no z dzisiejszym 3 ale to co dzisiaj zobaczyłem..... po prostu nie mam słów. Jeżeli ktos lubuje sie w takich filmach to nie ma co marnować czasu przed kompem cy tez tv w fullHD. Szczególnie sceny efektów... jak byś tam był, tego sie nie da opisać to trzeba zobaczyć
slimaczek89rz Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a ja polecam "Prawdziwa Historia" jak dla mnie to film wymiata
krolu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Byłem wczoraj dopiero... na KAC VEGAS 2 - za***isty :kox:
Rekomendowane odpowiedzi