Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ci do tego co kto komu wysyła na PW i po co ciągniesz dalej to OT :?:

oglądałem wczoraj Kac w bangkoku ..powiem Wam że mimo że Wam się podobał dla mnie było kibel.. :disgust:

Nie zachwycił mnie Vegas i Twoja opinia mi wystarczy żeby na tego drugiego też się nie przypalać :wink4:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

wczoraj tą komedyjke obejrzałem ....nie jest zła

tytuł pl - "Ochroniarz Amator"

Opublikowano

Oglądał już ktoś Hannę :?:

Opublikowano

Oglądałem i d*py nie zrywa... pierwsza połowa filmu w miarę ciekawa a później już nuda. Bardziej polecam source code :good:

Opublikowano

Przeczytałem opis i ciekawie się zapowiada :good:

Zastanawiam sie jeszcze nad piratami z karaibów :mysli:

Opublikowano

Source code :good:

Niepowstrzymany również, fajnie zrobiony :good:

Opublikowano

ostatnio ogladalem mechanika z jasonem stathamem, super film, swietnie rozpisana akcja

Opublikowano

Sherlock Holmes :good:

Opublikowano

Tak byłem wczoraj w kinie, powiem tyle.. Małolat rozpieerdala wszystko :evil::polew:

Aha, myślałem że już nigdy nie zobaczę poldka w żadnym nowym filmie a tu miła niespodzianka, Eric Bana jeździ w jednej scenie Poldzem :kox::decayed:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________

przed chwilą oglądałem film "Pogrzebany"

dobry i polecam

Pogrzebany / Buried - Zwiastun PL (2010)

Oglądałem w tamtym roku, praktycznie dzieje się w jednym miejscu ale klimat jest dobry, polecam :good:

Opublikowano

Jakm dla mnie w "Pogrzebanym" nic sie nie dzieje :thumbdown:

"hanna" wyspecjalizowana malolata do zadan specjalnych choc na koniec juz przynudza

zalezy co kto lubi :gwizdanie:

Opublikowano

Jakm dla mnie w "Pogrzebanym" nic sie nie dzieje :thumbdown:

"hanna" wyspecjalizowana malolata do zadan specjalnych choc na koniec juz przynudza

zalezy co kto lubi :gwizdanie:

w Pogrzebanym - jak na film umiejscowiony w jednym miejscu na 2m kawadratowych - dzieje sie naprawde sporo.

zamiast Hanny polecam Joanne i Senne.

Opublikowano

Powiedzcie mi czy ktoś oglądał film "Bad Boys Cela 425" jest to polski tak jakby dokument o więźniach itd ... nigdzie tego nie można kupić, co dziwniejsze w sieci też tego nie ma (nie to zebym nie chciał zapłacić za oryginał, szukałem - nie ma) .... są tylko 2 zwiastuny na youtube

Opublikowano

Jutro lecę na pokaz przedpremierowy Transformersów 3D, jak to mówią film na który nie warto czekać by się ukazał w dobrej jakości i ściągnąć tylko iść do kina i oglądnąć, zobaczymy czy warto :evil:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Jutro lecę na pokaz przedpremierowy Transformersów 3D, jak to mówią film na który nie warto czekać by się ukazał w dobrej jakości i ściągnąć tylko iść do kina i oglądnąć, zobaczymy czy warto :evil:

obejrze za pół roku na DVDRip :polew:
Opublikowano

No co ty za 2 miechy to już oglądniesz w BlueRay Rip :polew:

Opublikowano

No co ty za 2 miechy to już oglądniesz w BlueRay Rip :polew:

Byłem dzisiaj na seansie. Normalnie nie chodze do kina, w życiu byłem może 2 razy,no z dzisiejszym 3 :) ale to co dzisiaj zobaczyłem..... po prostu nie mam słów. Jeżeli ktos lubuje sie w takich filmach to nie ma co marnować czasu przed kompem cy tez tv w fullHD. Szczególnie sceny efektów... jak byś tam był, tego sie nie da opisać to trzeba zobaczyć :)

Opublikowano

a ja polecam "Prawdziwa Historia" jak dla mnie to film wymiata

prawdziwa-historia-p.jpg

Opublikowano

Byłem wczoraj dopiero... na KAC VEGAS 2 - za***isty :kox: :kox: