Gracjan Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 wreszcie ktoś oprócz mnie potrafi uzyskac takie spalanie. zaraz przyjdzie szydera i zobaczysz jak się będą smiać zazdrośnicy. Nie wiem jakim cudem Wam się to udaje ale to nic tylko się cieszyć
jozek726 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Piękna esa, tylko zazdrościć robi robotę, chromowane relingi by się przydały ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- Wygląda ładnie osobiście wolałbym inna kolorystykę grilla, tzn czarna ramka a srebrny znaczek:decayed: No i chyba widzę znaczki s-line pod listwami na błotniku, usuń je polać mu, mądrze prawi
Mateo1373 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No tak, naoglądam się tych S4 wieczorem, a potem spać nie mogę. Piękna.
kowal0077 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 wreszcie ktoś oprócz mnie potrafi uzyskac takie spalanie. zaraz przyjdzie szydera i zobaczysz jak się będą smiać zazdrośnicy. Nie wiem jakim cudem Wam się to udaje ale to nic tylko się cieszyć Gracjan.. to jest do zrobienia.. ale delikatna noga musi być.. ja właściwie zrobiłem to dla siebie aby sprawdzić ile można zejść.. eco driving nie chcę mi się uprawiać grill w zasadzie ramkę jutro maluję na czarno:)
Gracjan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 wreszcie ktoś oprócz mnie potrafi uzyskac takie spalanie. zaraz przyjdzie szydera i zobaczysz jak się będą smiać zazdrośnicy. Nie wiem jakim cudem Wam się to udaje ale to nic tylko się cieszyć Gracjan.. to jest do zrobienia.. ale delikatna noga musi być.. ja właściwie zrobiłem to dla siebie aby sprawdzić ile można zejść.. eco driving nie chcę mi się uprawiać grill w zasadzie ramkę jutro maluję na czarno:) Muszę kiedyś spróbować jak podobno się da Powodzenia w realizacji planów
MercDG Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 za***ista esa:slina: Pare zmian i będzie miodzio:jerk:
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ramka i znaczek OOOO półmat a środek plastry miodowe wyczyszczone i nałożony dressing do plastyku KochChemie Nano Magic Plast Care Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
jozek726 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 od razu inne auto aczkolwiek czy ja bym malował znaczek tego nie wiem
sołtys85 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Fajne auto a felga mega do niego pasuje nie wiem na co chcesz zmieniać ale nie wiem czy coś lepiej sie uda dobrać, ale mimo wszystko powodzenia. Jaki jest sugerowany przebieg auta? Chipa robił właściciel i nie ma wykresu z hamowni? Skąd wiadomo, że w ogóle jest tam chip?
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Fajne auto a felga mega do niego pasuje nie wiem na co chcesz zmieniać ale nie wiem czy coś lepiej sie uda dobrać, ale mimo wszystko powodzenia.Jaki jest sugerowany przebieg auta? Chipa robił właściciel i nie ma wykresu z hamowni? Skąd wiadomo, że w ogóle jest tam chip? Ta felga będzie na zimę .. na lato ma być lżejsza.. najchętniej OZ superlegera III Sugerowany to nie jest:) jest sprawdzony ..190tys.. książki serwis, sprawdzony w serwisie, dodatkowo podłączany vagcomander:) Mam f-ry z mtm.. oraz podaną moc 310 ps wykres widziałem ale właściciel zostawił go dla siebie:)w każdym bądź razie nie wierze hamowniom zza granicą jak zrobię wydech i fmic.. zrobię remap u witka
lolek3003 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 eska prezentuje sie rewelacyjnie OZ superlegera III z czarnym rotorem i wypolerowanym na lustro rantem pozamiata
Luke20 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Piękna sztuka, przytulnie w środku pozazdrościć
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ładniej z czarną ramką zastanawiam się czy znaczek na klapę tylną też malować na czarno? - na chwilę obecną nie ma w ogóle .. ale brakuje mi OOOO
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 OOOO mi się podoba jak jest a co do malowania to możesz kupić PlastiDip i jak się nie będzie podobało zawsze można zerwać Sam grill mam zamiar tym pomalować... Czym malowałeś ramkę grilla ?
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 OOOO mi się podoba jak jest a co do malowania to możesz kupić PlastiDip i jak się nie będzie podobało zawsze można zerwać Sam grill mam zamiar tym pomalować... Czym malowałeś ramkę grilla ? 1. Papier o gradacji 600 i 800 na wodę ( matowanie ) 2. Spray Półmat do aluminium. 3. Kilka warstw położyłem (chyba 4) i taki efekt wyszedł
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Efekt fajny Ciekawe tylko czy nie będzie żadnych odprysków bo z tym różnie niestety
Rekomendowane odpowiedzi