kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Efekt fajny Ciekawe tylko czy nie będzie żadnych odprysków bo z tym różnie niestety zobaczymy w praktyce.. nie mniej jednak nic nie jest wieczne... na Polskich drogach szyby lecą.. a odprysk na grillu to jak pryszcz na d*pie:P
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 no tak coś w tym jest zawsze można poprawić
slavko87 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Efekt fajny Ciekawe tylko czy nie będzie żadnych odprysków bo z tym różnie niestety zobaczymy w praktyce.. nie mniej jednak nic nie jest wieczne... na Polskich drogach szyby lecą.. a odprysk na grillu to jak pryszcz na d*pie:P A nie lepiej przedni znaczek i tylny zostawic w orginale, pasowalby pod lusterka, ringi na zegary mozesz wstawic, na ramke z grila mam taki patent ze jak robie trasy po autostradzie to sciagam ja i do bagaznika wkladam bo z 5 razy juz malowalem:decayed:
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Efekt fajny Ciekawe tylko czy nie będzie żadnych odprysków bo z tym różnie niestety zobaczymy w praktyce.. nie mniej jednak nic nie jest wieczne... na Polskich drogach szyby lecą.. a odprysk na grillu to jak pryszcz na d*pie:P A nie lepiej przedni znaczek i tylny zostawic w orginale, pasowalby pod lusterka, ringi na zegary mozesz wstawic, na ramke z grila mam taki patent ze jak robie trasy po autostradzie to sciagam ja i do bagaznika wkladam bo z 5 razy juz malowalem:decayed: Znaczek OOOO był już pomalowany.. poprawiłem go.. ale kupię drugi ori i zobaczę jak będzie wyglądać.. z przodu i z tyłu raczej będzie ori Dzisiaj został nałożony wosk Chemical gays pt" 53 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Na skórze masz pole do popisu jeśli chodzi o detailing
lolek3003 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Oponki tez zdaloby sie nasmalcowac jakims specyfikiem... Gracjan na bank jest w stanie cos polecic Hmmm... przod moze by tak delikatnie jeszcze skrecic w dol? Nie moge sie na to auto napatrzec
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Na skórze masz pole do popisu jeśli chodzi o detailing Car detailing super hobby, lakier uwielbiam głaskać Nigdy nie korzystałem z preparatów do jasnych skór... znajomy poleca ten produkt COLOURLOCK Rewelacyjny zestaw do czyszczenia i zabezpieczenia skry + szczoteczka Co ty na to? ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Oponki tez zdaloby sie nasmalcowac jakims specyfikiem... Gracjan na bank jest w stanie cos polecic Hmmm... przod moze by tak delikatnie jeszcze skrecic w dol? Nie moge sie na to auto napatrzec Oponki smaruję Megsem Żel do pielęgnacji opon Endurance High Gloss Meguiar's ale na pierwszej stronie są jeszcze foty z przejazdy De - Pl więc stąd brak smalcu
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No to jak lubisz detailing to masz mega plusa Colourlocka nie używałem ale ostatnio u siebie co prawda na czarnej skórze używałem zestawu z Gliptone i nie wierzyłem do końca w to co widziałem... Do ciebie najlepszy byłby cleaner GT12 i odżywka GT13 Endurance - dobry wybór
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No to jak lubisz detailing to masz mega plusa Colourlocka nie używałem ale ostatnio u siebie co prawda na czarnej skórze używałem zestawu z Gliptone i nie wierzyłem do końca w to co widziałem... Do ciebie najlepszy byłby cleaner GT12 i odżywka GT13 Endurance - dobry wybór znam takich co używają do skóry jako cleaner - rozrobione APC daję radę Endurance.. powłoka satynowa na długi czas.. jestem zadowolony z niego
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Skórę atakować wodą to już gruba akcja Pod wosk używałeś jakiegoś cleanera ? Ładny kolor masz żeby zrobić shine
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Skórę atakować wodą to już gruba akcja Pod wosk używałeś jakiegoś cleanera ? Ładny kolor masz żeby zrobić shine bez cleanera... mało czasu miałem:) z cleanerem krócej wosk się utrzymuje ale większy weet looook:)
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Co masz za cleaner ? Po cleanerze nałóż sobie Black Hole z PB a na to wosk i wtedy będzie dopiero weet look Jest sezon sprzyjający, można częściej woskować
kowal0077 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Co masz za cleaner ? Po cleanerze nałóż sobie Black Hole z PB a na to wosk i wtedy będzie dopiero weet look Jest sezon sprzyjający, można częściej woskować cleaner Auto Finesse Rejuvenate 250 ml cleaner a po każdym myciu quick detailerem lecę.. SmartWax Smart Detail jeszcze w esie nie robiłem korekty ale efekt przyzwoity jest
Dygu Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Panie czekamy na zdjecia tej lodówki z bagażnika
Gracjan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Widać, że wiesz co kupować, więc nie zostaje mi nic innego jak czekać na nowe fotki:wink: Będzie korekta zrobiona itd i będzie kozak
junior_tdi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Solidna S4 światła przednie bym dał w Black, niezły czarnuch by się zrobił
kowal0077 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam ponownie.. Postanowiłem przeprowadzić test zestawu do pielęgnacji tapicerki skórzanej Sonus Leather link do produktu: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmet...skorzanej.html Przedmiotem prac były jasne fotele skórzane marki Recaro ... Do czyszczenia skórzanej tapicerki niezbędna będzie szczotka miękka ( do skóry mała i duża), fibra, woda destylowana oraz atomizer. Uploaded with ImageShack.us Sonus Leather Cleaner rozrabiamy z woda destylowaną w proporcji 1:3 Kilka zdjęć z mojej pracy... uważam, że jest zbędne opisywanie zdjęć przed i po... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ten clener naprawdę jest bardzo dobry... zaletą tego produktu jest niewysuszanie SKÓRY !!! Uploaded with ImageShack.us Na koniec użyłem aplikatora z zestawu oraz mleczko konserwujące Uploaded with ImageShack.us Na koniec następna fotka ... z przed i po..? Uploaded with ImageShack.us Podsumowanie czyli moje plusy i minusy plusy? - produkt Sonusa niewątpliwie dobrze czyści, odświeża skórę.. - nie nabłyszcza skóry - tapicerka nie jest śliska - cleaner nie wysusza skóry Minusy ? dlaczego nie - minusem jest brak szczoteczek ( ale można zakupić w sklepie obuwniczym w cenie maks 15 zł) - cleanera trzeba użyć kilkukrotnie w jednym miejscu aby zszedł niechciany brud ( ale w tym przypadku jest coś za coś ..nie wysusza) Reasumując polecam ten produkt Uploaded with ImageShack.us
Gracjan Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ładnieee Ciekawy jestem jakby porównać cleaner z Gliptona GT12 z Sonusem... Możesz spróbować użyć twardszej szczotki, szkód na pewno nie narobisz a może być tylko lepiej Szkoda że dzielą nas takie hektary, było by co robić
Rekomendowane odpowiedzi