kowal0077 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ładnieee Ciekawy jestem jakby porównać cleaner z Gliptona GT12 z Sonusem... Możesz spróbować użyć twardszej szczotki, szkód na pewno nie narobisz a może być tylko lepiej Szkoda że dzielą nas takie hektary, było by co robić Następnym razem to tylko przetrę delikatnie szmatką bo już zrobione:) oj było co robić ja mam bzika na tym punkcie
Gracjan Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ładnieee Ciekawy jestem jakby porównać cleaner z Gliptona GT12 z Sonusem... Możesz spróbować użyć twardszej szczotki, szkód na pewno nie narobisz a może być tylko lepiej Szkoda że dzielą nas takie hektary, było by co robić Następnym razem to tylko przetrę delikatnie szmatką bo już zrobione:) oj było co robić ja mam bzika na tym punkcie Nie ty jeden Recaro kurde robi robotę
Martinor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Auto prezentuje się niesamowicie... Czarny kolor robi robotę i to wnętrze, mmm... bajka.... Oby służyła jak najdłużej...
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 .. żeby temat nie umarł śmiercią naturalną, wrzucam krótki filmik z cyklu 100-200:P już mały niedosyt na moc się pojawia:) WRZUTA - audi a4 1.6 gaz Kilka fotek z Moto GP 2012- Brno:) eska z widokiem na tor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a to moje ulubione foty z gp zrobione przeze mnie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 Ty a mojej nie chcesz podotykać? ??
jozek726 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 :polew: Czyszczenie skóry - jestem pod wrażeniem
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 no skóry:grin: Najpierw musisz dziury załatać w fotelach:) ...Tak na poważnie.. łatwo to zrobić tylko trzeba mieć cierpliwość dasz radę.. a jak nie to pomogę
Gracjan Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Czarnuch Dobrze widzę odpryski na grillu ?
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 Czarnuch Dobrze widzę odpryski na grillu ? tak.. niestety pojawiły się.. w sumie to z mojej winy.. bo pomalowałem farbą w spray .. trochę kibel.. ale poprawie pistoletem:)
Gracjan Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Czarnuch Dobrze widzę odpryski na grillu ? tak.. niestety pojawiły się.. w sumie to z mojej winy.. bo pomalowałem farbą w spray .. trochę kibel.. ale poprawie pistoletem:) Pomyśl nad Plastidipem
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 [/color] Czarnuch Dobrze widzę odpryski na grillu ? tak.. niestety pojawiły się.. w sumie to z mojej winy.. bo pomalowałem farbą w spray .. trochę kibel.. ale poprawie pistoletem:) Pomyśl nad Plastidipem wiem .. czytałem ale w ostatecznej kwestii wyglądu grilla, chcę aby ramka się świeciła na czarno:) a znaczek audi zostanie jednak ori Buba.. Gracjan wy u siebie listwy ozdobne wokół szyb macie aluminiowe świecące jak chrom czy ciemny chrom?
Gracjan Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 No to zostaje pistolet, ładnej czerni fortepianowej inaczej nie uzyskasz albo będzie bardzo ciężko Ja mam u siebie satynę, tzn tak jak napisałeś taki ciemny chrom
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 No to zostaje pistolet, ładnej czerni fortepianowej inaczej nie uzyskasz albo będzie bardzo ciężko Ja mam u siebie satynę, tzn tak jak napisałeś taki ciemny chrom no ja u siebie mam też satynę.. myślałem o tym żeby tak lusterka zewnętrzne zrobić.. ale nie wiem jak..
Gracjan Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 No to zostaje pistolet, ładnej czerni fortepianowej inaczej nie uzyskasz albo będzie bardzo ciężko Ja mam u siebie satynę, tzn tak jak napisałeś taki ciemny chrom no ja u siebie mam też satynę.. myślałem o tym żeby tak lusterka zewnętrzne zrobić.. ale nie wiem jak.. Chyba jedynie malowanie na podobny kolor...
Buba Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 no skóry:grin: Najpierw musisz dziury załatać w fotelach:) ...Tak na poważnie.. łatwo to zrobić tylko trzeba mieć cierpliwość dasz radę.. a jak nie to pomogę no i git:decayed:
jozek726 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Czarnuch Dobrze widzę odpryski na grillu ? tak.. niestety pojawiły się.. w sumie to z mojej winy.. bo pomalowałem farbą w spray .. trochę kibel.. ale poprawie pistoletem:) oklej sobie czarną folią matową
Rekomendowane odpowiedzi