ja74687 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam Serdecznie Mam problem z instalacją sekwencyjną STAG 200, po odłączeniu akumulatora na noc i włożeniu go rano samochód odpala tylko na LPG, kiedy próbuje go włączyć automatycznie zaczyna kręcić na gazie kiedy już odpali na gazie nie można przełączyć go na benzynę wygląda to tak jak by był odpalany w trybie awaryjnym, po wyciągnięciu bezpiecznika od LPG samochód bez problemu pali na benzynie, Czy to możliwe że gazownicy źle zamontowali instalację kupiłem już samochód z LPG więc nie wiem dokładnie jacy to fachowcy robili
Roberto90 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wydaje mi sie ze zresetował się komputer instalacji gazowej. Bez gazownika sie nie obędzie...
ino_hizo2 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A ja proponuje zakupić kabel do LPG. Wizyta u gazownika przynajmniej 50 PLN, kabel podobnie, a już jest na przyszłość. Wielkich zawiłości w ustawianiu LPG nie ma, a jak nawet czegoś nie wiemy to od czego jest Forum. A dzięki forum zaoszczędziłem na naprawie małych awarii dużo grosza !
Rekomendowane odpowiedzi