Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Sreberko Quattro 1.9TDI 130KM + Chip #SKRADZIONE#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniecznie w tym autku wymień hamulce na 320/288 bo na standardowych to daleko nie zajedziesz :-)

Quattro dodatkowo waży a hamulce te same co ośka!

Opublikowano

oj wiecie w dzień to i przez przyciemniane szyby jest super widać ale w nocy już jest troszkę gorzej :kwasny: a u nas jeszcze w ch*j ludzi chodzi po nocach po drogach bez żadnej latarki , odblasku czy cokolwiek co mogło by dawać jakieś światło a w dodatku ubierze się na czarno no i widzisz takiego kogoś jak już jest przed samą maską a jak jeszcze popadnie tak że z na przeciwka jedzie samochód i Cię troszkę oślepi to już jest całkiem masakra :kwasny: Fakt że może powinni się przyczepić do tych spacerowiczów nocnych a nie do szybek no ale jest jak jest ...

Sory za małe OT :wink:

a furkę masz super :) i super że nie masz chromów wokół szyb do tego koloru :)

Możesz sobie luknąć do wątku Domina79 też ma srebrną tylko w avancie i za***iście wygląda :kox:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor
Koniecznie w tym autku wymień hamulce na 320/288 bo na standardowych to daleko nie zajedziesz :-)

Quattro dodatkowo waży a hamulce te same co ośka!

Możesz troszkę jaśniej z tymi hamulcami???

Mam z przodu włożone jakieś tarcze nacinane ...

---------- Post dopisany 04-03-2013 at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2012 at 22:20 ----------

Nowe używane buciki leżą już w piwnicy czekają na ładną pogodę

felgiiu.jpg

18" na oponach 225/40/18 i 235/40/18

---------- Post dopisany 18-04-2013 at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany 04-03-2013 at 10:36 ----------

ver. LATO

20130412173348.jpg

18''

225/40/18 przód

235/40/18 tył

---------- Post dopisany 30-10-2013 at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2013 at 08:22 ----------

SKRADZIONA

SKRADZIONA

Dziś rano 30.10.20133 w miejscowości Malbork skradziono moją Audi A4 B6 2002r. 1.9tDI quattro sedan AVF 130KM po chipie. Skrzynia 6 biegow.*Charakterystyczny znak napis quattro do góry nogami

Opublikowano

Gados wystaw też na fejsie a4-klub.pl

sqrwysyństwo :facepalm:

Opublikowano

:facepalm: współczuje

w Malborku przekłada się dużo B6/B7 z anglików, może trzeba by poszukać w tym kierunku

Opublikowano

kużwa współczuję Ci :facepalm::facepalm::kwasny:

Opublikowano

Nogi z d*py powyrywać złodziejom - :rant:

Kolego miałeś jakieś zabezpieczenia dodatkowe w A4 czy lawetą pojechali ?

Opublikowano

OMG !!! współczuje:facepalm:

Opublikowano
:shock3::shock3::shock3:wspolczuje ...oby sie znalazla :facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano

Współczuje. Jak doszło do kradzieży? Stał na ulicy, czy zabrali z podwórka/garażu?

Opublikowano
  • Autor

Wysłałem na fejsie do a4 klub ale nie wiem czemu sie nie pojawilo.

Temat przekładek w Malborku jest znany choć powiem że ostatnio troszke się ukruciło...

Na policji powiedzieli mi że to pierwsza kradzież fury w Malborku od miesiąca...

Troszkę załamka...

A najlepsze jest to że w nocy dziś mi się śniło że szukałem samochodu na parkingu... u nie znalazłem .... taka sytuacja

Liczę teraz na miniCasco miałem w PZU.

Trzeba będzie szukać czegoś nowego bo na cud nie liczę... Tylko co teraz B6 czy B7 ... focusa nie kupie ;) marki nie zdradzę..

Opublikowano
Wysłałem na fejsie do a4 klub ale nie wiem czemu sie nie pojawilo.

Temat przekładek w Malborku jest znany choć powiem że ostatnio troszke się ukruciło...

Na policji powiedzieli mi że to pierwsza kradzież fury w Malborku od miesiąca...

Troszkę załamka...

A najlepsze jest to że w nocy dziś mi się śniło że szukałem samochodu na parkingu... u nie znalazłem .... taka sytuacja

Liczę teraz na miniCasco miałem w PZU.

Trzeba będzie szukać czegoś nowego bo na cud nie liczę... Tylko co teraz B6 czy B7 ... focusa nie kupie ;) marki nie zdradzę..

I tu jest problem, jedyne sensowne wyjście to C6 albo B8 :decayed:

A tym złodziejom to jaja uciąć i do mordy wsadzić :whistling:

Opublikowano

Na forum audi 80 właśnie znalezli skradzione audi dzięki FB zawsze trzeba wykorzystać wszystkie możliwe środki.

Opublikowano
  • Autor

Na FB poszło już rano dużo znajomych udostępnia

ale będę również wdzieczny jak klubowicze puszą to dalej

https://www.facebook.com/gados82?hc_location=timeline

drugi post na profilu znajdziecie...

również na tvmalbork.pl jest

TVRegionalna24.pl - SKRADZIONO AUDI A4 NA KOTARBIŃSKIEGO W MALBORKU ? 29.10.2013

Oby nikomu nie wcisnęli...

Coż tu pisać ... życie tylko szkoda modów

MMI

Chip

regenracja turbiny

komputer odblokowany

fanty które były w bagażniku (spacerówka 500zł) fotelik (600zł) ciuszki z USA nówki firmowe (1500zł)

naprawy wszyskie na czas

olej filtry wszystko wymienione pod koniec września

i ciekawe kiedy PZU wypłaci odszkodowanie i ile...

co raz większego doła łapie tym bardziej że nie planowałem wymiany samochodu przez najbliższe 2 lata...

i jeszcze jakby było mało to woziłem zamiast zapasówki felge z oponą zimową 16" teraz zostały mi w piwnicy 3 felgi z oponami...

ehhh nie życze nikomu

ps.

zabezpieczeń dodatkowych nie miałem

jakoś tak wydawało mi się że "dziadka" nie wezmą a jak wezmą mam AC

miałem plan z gps-em juz obmysliłem cały system bo lubie w tym grzebać ale od pomysłu do realizacji troszkę czasu potrzeba i go zabrakło

ciachneli auto pod blokiem pod oknem sypialni nic nie słyszałem a z reguły mam tak jak diselek startuje to ten dzwięk mnie budzi

nie wiem jak to zrobili lawet raczej nie było bo w naszym kraju to magików nie brakuje a laweta robi hałas

Po zgłoszeniu na Policję pierwsze dwa pytania to było nr rejestracyjny i ile było paliwa

pożniej wywiad w całym bloku czy ktoś coś nie widział ale to też zrobili troszkę nieudolnie bo kto jest w domu o 8 rano a wieczorem nikogo nie było z policji

zeznania spisali opisałem wszystko w samochodzie bo znałem go dokładnie nawet rozmiar opon i producenta opon ku zdziwieniu Pana policjanta też podałem

no nic Panowie trzymacie mocno swoje Audiczki... i się nie dajmy nieudacznikom którzy muszą zarabiać na życie zabierając coś naszego na co pracowaliśmy jakiś czas...