jesper74 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam.Jestem po montazu Rns-e u mnie.Kolega Bart-S.wszystko uruchomil i smiga jak nalezy.Dodam ze nie mialem canow i poprowadzil mi te cany z licznika. Ale caly szkopul w czym innym. Zaopatrzylem sie w nowe zarowki led gdzie tylko mozna i zaczalem montaz i niespodzianka,blad mi pokazalo Czy to mozliwe abym przez te 2 kabelki do radia sa cany i widza inny opor? Bylem pewien ze to tylko nam wplyw na radio
sebul Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ze co !? Napisz to jeszcze raz i bardziej zrozumiale.
domin79 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam.Jestem po montazu Rns-e u mnie.Kolega Bart-S.wszystko uruchomil i smiga jak nalezy.Didam ze nie mialem canow i piprowadzil mi te cany z licznika.Ale csly szkopul w czym innym. Zaopatrzylem sie w nowe zarowki led gdzie tylko mozna i zaczalem montaz i niespodzianka,blad mi pokazalo Czy to mozliwe abym przez te 2 kabelki do radia sa cany i widza inny opor? Bylem pewien ze to tylko nam wplyw na radio nie ma takiej możliwości , cany do radia to inna bajka a błąd powodują ledy z MCE:wink:
jesper74 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 czyli musze kupic te do magistrali can?Co oznacza mce?
Bieniek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Modul centralnej elektryki.Odpowiada miedzy innymi za sprawdzenie poprawnosci dzialania oswietlenia.
jesper74 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 a ja chce miec ledy w kilku miejscach i co mam zrobic?
kkam Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zwykłe ledy mają za mały pobór prądu. Kup ledy które mają dodatkowe rezystorki, tzw ledy z can bus.Mają one większy pobór prądu i oszukują MCE.
Bieniek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wam naprawde sie podoba,ze jak otworzycie drzwi to jakby do lodowki zagladal?
jesper74 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 oswietlenie tablicy,tyl podsufitki po otwarciu klapy i postojowki -to wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi