Maxito Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie czy ktoś ma w swoim samochodzie taką konfigurację kierowcy fotel sterowany elektrycznie, pasarzera nie ??? czy to normalne czy może coś się stało z samochodem i zamontowali zwykły stołem nie elektryczny w naklejce znalazłem kod 3pb Siedzenie przednie, elektrycznie regulowane m. 8-kierunkowy Funkcja ????
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Wydaje mi się że nie było wersji w których fotel pasażera różnił się funkcjonalnością od fotela kierowcy.
domin79 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Wydaje mi się że nie było wersji w których fotel pasażera różnił się funkcjonalnością od fotela kierowcy. a ja widziałem , fotel kierownika fuul elektryka a pasaziera tylko lędzwiuch:facepalm:
marcintuchola Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja mam też u siebie taką wersję kierowcy full elektryka a pasażera tylko lędzwia i w kodach sprawdzałem to było napisane fotel kierowcy o fotelu pasażera nie było mowy
roae Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ja mam dwa w full elektryce, widac ze były rozne wersje
dragon44 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Czesto tak jest, ze fotel kierowcy jest w lepszej opcji.
Piotrek81 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 u mnie tez tak pisze kolega domin79 kierowca full a pasazer tylko ledzwiowy
Maxito Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 czyli to samochody typowo pod indywidualne zamówienie dzięki za wypowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi