ptyś Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 witam kolegow mam maly problem po zmianie gumek na prowadniczkach tylnego zacisku i tloczku ucieka mi pedal hamulca do podlogi jak przytrzymam mocno,odpowietrzalem caly uklad i rozbieralem znowu i wciaz tosamo niewiem co popsulem hehe jak ktos to przerabial ten temat to dajcie znac zgory dzieki
lukaszek13ns Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 a plynu ci nie ubywa ze zbiorniczka nie widac pod autem wycieku, wymieniales klocki przy okazji czy tylko same gumki
ptyś Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 plynu nie ubywa plamy pod samochodem niema a klockow nie wymienialem ale jutro mam zamiar znowu wszystko rozebrac i przyokazji wymienie tez klocki pozdro
Gość czadzik Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 witam tez mialem taki problem pojechalem na warsztat odpowietrzyli mi hamulce i pompe abs-u podobno w pompie bylo duzo powietrza i dlatego sie tak dzialo
ptyś Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 tak w dobrej kolejnosci odpowietrzalem a moze wiecie jak odpowietrzyc pompe abs-u?? zgory dzieki
Wąski Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 A nie odpowiecza się pompy ABS przy odpalonym silniku i tak jak to robiłes do tej pory
Wąski Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 dzieki bardzo pozdro W końcu jak odpowieczyłeś
ptyś Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 jeszcze nie ale w sobote moze sie zabiore bo ni8emam czasu troche jak zrobie to dam znac 3m sie
Rekomendowane odpowiedzi