Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż Ledowego Podświetlenia Tablicy rejestracyjnej z A5/B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
taaaaa........ ile kosztuje u mnie :grin: nie znam tego kodu wejsciowego :wink:

No to lipa :tongue4:

Opublikowano

Trzeba posiedzieć z ileś tam set godzin i go znależć :decayed: zaczynając od 00001 a kończąc na 99999 :kox:

Opublikowano

Dzisiaj odebrałem w ASO nowe lampki LED do poliftowego A5 Cabrio. Są całkiem inne niż te z B8 jeśli chodzi o kształt i wygląda na to że podejdą do B6 i B7 plug&play.

Jak tylko wrzuce na listwę to zdam relacje.

---------- Post dopisany at 16:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

img1016ys.jpg

Opublikowano
reżanie tych z B8 do listwy z B6/B7 mija się z celem, tym bardziej że niektóre listwy są metalowe jak np. moja, więc trzeba by się sporo na męczyc by to spasować dobrze i by nic nie ciekło, kupiłem zestaw w sklepie internetowym za 129 zł, przygotowany idealnie pod otwory montażowe, efekt bardzo fajny, kolor czysty biały, nie za mocny, nie za słaby w sam raz, nic nie mruga, strumień światła ładnie się rozchodzi.

w B6 na FIS'ie błedów brak, na 1 płytce wlutowane jest 18 diód led SMD, całość sprawia dobre wrażenie, nie zalatuje typową chińszczyzną, gwarancja 12 miesięcy lub 50 tyś godzin :)

ja jestem zadowolony :)

kolego mógłbyś podać link tego sklepu gdzie kupiłeś ledy?

proszę bardzo -

http://www.denken.com.pl/index.php?p630,zarowki-led-panel-led-do-oswietlenia-rejestracji-w-samochodach-audi-kolor-swiatla-bialy

wrzucę może jutro fotkę jak to wygląda w nocy.

pzdr.

---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ----------

reżanie tych z B8 do listwy z B6/B7 mija się z celem, tym bardziej że niektóre listwy są metalowe jak np. moja, więc trzeba by się sporo na męczyc by to spasować dobrze i by nic nie ciekło, kupiłem zestaw w sklepie internetowym za 129 zł, przygotowany idealnie pod otwory montażowe, efekt bardzo fajny, kolor czysty biały, nie za mocny, nie za słaby w sam raz, nic nie mruga, strumień światła ładnie się rozchodzi.

w B6 na FIS'ie błedów brak, na 1 płytce wlutowane jest 18 diód led SMD, całość sprawia dobre wrażenie, nie zalatuje typową chińszczyzną, gwarancja 12 miesięcy lub 50 tyś godzin :)

ja jestem zadowolony :)

kolego mógłbyś podać link tego sklepu gdzie kupiłeś ledy?

proszę bardzo -

http://www.denken.com.pl/index.php?p630,zarowki-led-panel-led-do-oswietlenia-rejestracji-w-samochodach-audi-kolor-swiatla-bialy

wrzucę może jutro fotkę jak to wygląda w nocy.

pzdr.

Opublikowano

Z A5 Cabrio rzeczywiście sa inne i pewnie pasują idealnie :wink:

Czekamy na montażyk i fotorelację .

Opublikowano

turzol zrób fotkę lampek od tyłu i zakładaj szybko...

jakie mają numery OE

Opublikowano
turzol zrób fotkę lampek od tyłu i zakładaj szybko...

jakie mają numery OE

Łap

zamontować jeszcze nie zamontowałem bo czasu brak :( Ale widzę że na 99% będą pasować p&p

img1014du.jpg

img1017uj.jpg

Opublikowano

Przed montażem ja bym je jeszcze silikonem do uszczelek potraktował żeby je korozja nie zniszczyła.

Opublikowano

No tom wtopił:kwasny: Najwyżej jak się przepalą te co mam teraz, to założe te. Dobrze tylko, że nie rozdupcyłem maksymalnie mojej aluminiowej listwy...Czemu u Gajosa piszą, że to "Przewód"??

Opublikowano
No tom wtopił:kwasny: Najwyżej jak się przepalą te co mam teraz, to założe te. Dobrze tylko, że nie rozdupcyłem maksymalnie mojej aluminiowej listwy...Czemu u Gajosa piszą, że to "Przewód"??

Nie sugeruj się opisem u gajosa .

Opublikowano

turzol jak namierzyłeś te lampki? I dla czego tak późno:kox:?

Opublikowano
turzol jak namierzyłeś te lampki? I dla czego tak późno:kox:?

Na forum A4-freunde.com gdzie też mam konto ;) A że znam niem to biegiem chwyciłem za tel i zamówiłem w ASO lampki :)

Opublikowano

Ciekawe jak z Canbusem w B7

Opublikowano

I jak, zamontowane te lampki z cabrio??

Opublikowano

Panowie ponawiam pytanie czy lampki z cabrio podejdą p&p bo nie wiem czy kupować

Opublikowano

Ja dam odp dopiero w przyszłym tyg bo jestem na urlopie, a lampki leżą w domu i czekają na montaż :) W każdym razie na zagr. forach piszą ludki, że pasują p&p

Opublikowano

Aha to spoko to też zamawiam

Opublikowano
Ja dam odp dopiero w przyszłym tyg bo jestem na urlopie, a lampki leżą w domu i czekają na montaż :) W każdym razie na zagr. forach piszą ludki, że pasują p&p

Na urlopie i siedzisz na forum zamiast odpoczywać :wink:

Da radę je w PL zamówić czy tylko DE?

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

Do A6 C6 pasują lampki z A5 cabrio http://www.audiforum.nl/forum/algemene-discussie/49320-wat-heb-jij-vandaag-aan-jouw-audi-gedaan-395.html

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

Do A6 C6 pasują lampki z A5 cabrio http://www.audiforum.nl/forum/algemene-discussie/49320-wat-heb-jij-vandaag-aan-jouw-audi-gedaan-395.html

Opublikowano

A tutaj na B6 Cabrio

img4796e.jpg