TomsonSzczecin Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Usterka pojawiła mi się wczoraj drugi raz odkąd mam auto co mnie trochę dziwi jak zrzucałem koła przy wymianie zawieszenia wszystko przeglądałem i wyglądało na nowe (tak też mówił właściciel) a problem polega na tym że jadę sobie jadę i nagle auto zaczyna zwalniać po czym z okolic lewego koła idzie sobie dym fela jest gorąca a gdy odstoję jakieś 10-15 min auto normalnie śmiga i wszystko jest git od pierwszego razu kiedy tak się stało do wczoraj zrobiłem jakieś 600 KM dziś auto też normalnie śmiga a pytanko mam takie czy jest możliwe że problem ustąpi gdy zacznę mu ostro deptać po hamulcach ?? wczoraj chciałem zabrać się za smarowanie cylinderków a sąsiad odradził i tak sobie gdybam czy jego sugestia jest trafna trochę mi się nie chce tego rozbierać dodam że od zakupu ( nie całe 3mies) zrobiłem ok 3500km i do tej pory dwa razy wystąpiła taka sytuacja
Misiek69 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 lozysko/tloczek/piasta ... mechanior jakis niech zdejmie i popatrzy zajmie to 5 minut
TomsonSzczecin Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 problem rozwiązałem sam bo mechanik rozebrał zacisk i rozłożył ręce z tekstem wszystko tutaj idealnie pracuje nie wiem.. nie było luzu na pedale hamulca odpowiedniego przez co pompa była cały czas w pracy i po przejechaniu x kilometrów temperatura robiła swoje
baszmak7 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 problem rozwiązałem sam bo mechanik rozebrał zacisk i rozłożył ręce z tekstem wszystko tutaj idealnie pracuje nie wiem.. nie było luzu na pedale hamulca odpowiedniego przez co pompa była cały czas w pracy i po przejechaniu x kilometrów temperatura robiła swojecooooooooooooo? " przez co pompa była cały czas w pracy" :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: padam :banan:
TomsonSzczecin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 może nie jestem mistrzem wypowiedzi w każdym razie jak ktoś będzie chciał ogarnie o co kaman temat zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi