Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Blokuje przednie lewe koło..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usterka pojawiła mi się wczoraj drugi raz odkąd mam auto co mnie trochę dziwi jak zrzucałem koła przy wymianie zawieszenia wszystko przeglądałem i wyglądało na nowe (tak też mówił właściciel) a problem polega na tym że jadę sobie jadę i nagle auto zaczyna zwalniać po czym z okolic lewego koła idzie sobie dym fela jest gorąca a gdy odstoję jakieś 10-15 min auto normalnie śmiga i wszystko jest git od pierwszego razu kiedy tak się stało do wczoraj zrobiłem jakieś 600 KM dziś auto też normalnie śmiga a pytanko mam takie czy jest możliwe że problem ustąpi gdy zacznę mu ostro deptać po hamulcach ?? wczoraj chciałem zabrać się za smarowanie cylinderków a sąsiad odradził i tak sobie gdybam czy jego sugestia jest trafna trochę mi się nie chce tego rozbierać dodam że od zakupu ( nie całe 3mies) zrobiłem ok 3500km i do tej pory dwa razy wystąpiła taka sytuacja :banan::wink:

Opublikowano

lozysko/tloczek/piasta ... mechanior jakis niech zdejmie i popatrzy zajmie to 5 minut

Opublikowano

problem rozwiązałem sam bo mechanik rozebrał zacisk i rozłożył ręce z tekstem wszystko tutaj idealnie pracuje nie wiem.. nie było luzu na pedale hamulca odpowiedniego przez co pompa była cały czas w pracy i po przejechaniu x kilometrów temperatura robiła swoje

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano
problem rozwiązałem sam bo mechanik rozebrał zacisk i rozłożył ręce z tekstem wszystko tutaj idealnie pracuje nie wiem.. nie było luzu na pedale hamulca odpowiedniego przez co pompa była cały czas w pracy i po przejechaniu x kilometrów temperatura robiła swoje
cooooooooooooo? " przez co pompa była cały czas w pracy" :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: padam :banan::banan: