Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup tutaj na forum u dzika,sprawdzony.Oleje filtry i inne części.Polecam :good: Przykro ale w Wieluniu nie szukaj bo znajdziesz jakiś szajs,ja jak szukałem i pytałem o ten olej to mnie wyśmiali-ciemna masa nie mająca pojęcia :wallbash:

:szukaj:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44215.780

Pamiętaj o odpowiednich parametrach do twojego silnika http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15435.0

Ksywka i namiary były tutaj

Opublikowano

Trochę się rozeznałem w temacie i wiem, że na 100 % InterCars ma w swojej ofercie takie oleje. Dobrze mieć tam znajomości :naughty:

No to powodzenia życzę :hi:

Myślę, że nie mają podróbek?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

halo :a4fan:

Opublikowano

No właśnie hallo hallo coś tutaj ostatnio cisza nastała.

Więc ja coś napisze :decayed:

Kilka dni temu pisałem że potrzebuję wymienić olej na Motula, pisałem do kolegów na forum, że chcę kupić od nich ale nikt nie odpisywał ;/ Do dzika pisałem z 5 razy i nic ehh a szkoda.

No więc korzystając ze sposobności, że byłem w PL :dance: rozejrzałem się trochę po Wieluniu i udało mi się kupić olej. Oczywiście cena nieco wyższa niż na forum ale przynajmniej cieszę się że to załatwiłem szybko i że olej oryginal from France.

Tak więc jeśli koledzy chcecie kupić oleje Motula w naszym Wln to nie będzie chyba problemu

Pozdrawiam i trochę aktywności na forum :a4fan:

Opublikowano

to wpadnij jutro na zlocik i przywieź opakowanie tego motula, oblukamy, pogadamy :)

Opublikowano

Z miłą chęcią wpadnę kiedyś jak tylko będę w kraju, tydzień temu byłem ale nie było zlotu, a od 3 dni juz za granicami siedzę :/ Olej na 100% oryginał (tak mi się wydaje po przejrzeniu tematu na forum o podróbkach) tylna naklejka się odrywa, tak jak jest na zdjęciu oryginalnego oleju i etykieta jest identyczna. Wydaje mi się że nie spaliłem sprawy.

A na spota wybieram się już dłuższy czas ale nie mogę trafić w termin :confused4: Myślę, że kiedyś się uda

Opublikowano

ok waldi zapraszamy :)

a, co to roger audi sprzedaje :mysli:

cosik go na zlotach nie widać :naughty: i proszę bardzo już mu się w główce pomieszało, eeeeeeeee mu się zachciewa :evil:

żądamy wyjaśnień :naughty:

Opublikowano

No właśnie hallo hallo coś tutaj ostatnio cisza nastała.

Więc ja coś napisze :decayed:

Kilka dni temu pisałem że potrzebuję wymienić olej na Motula, pisałem do kolegów na forum, że chcę kupić od nich ale nikt nie odpisywał ;/ Do dzika pisałem z 5 razy i nic ehh a szkoda.

No więc korzystając ze sposobności, że byłem w PL :dance: rozejrzałem się trochę po Wieluniu i udało mi się kupić olej. Oczywiście cena nieco wyższa niż na forum ale przynajmniej cieszę się że to załatwiłem szybko i że olej oryginal from France.

Tak więc jeśli koledzy chcecie kupić oleje Motula w naszym Wln to nie będzie chyba problemu

Pozdrawiam i trochę aktywności na forum :a4fan:

A gdzie dokładnie go kupiłeś?

Opublikowano

W Intercarsie kolego. Dzisiaj spocik więc zapodajcie jakieś foto;)

Pozdro

Opublikowano

W Intercarsie kolego. Dzisiaj spocik więc zapodajcie jakieś foto;)

Pozdro

Daj dokładne namiary nie motaj.

Fotek ze spotu nie będzie bo nikomu nie chciało się robić :naughty: a był jak zwykle udany :good:

Opublikowano

Intercars jest na Warszawskiej???

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o "LEMAR" ???

Opublikowano

Ja wiem że Motula do samochodów w Wieluniu nie kupisz, jest tylko do motocykli o zupełnie innych parametrach :hi:

Opublikowano

Ulica Baranowskiego 5

Nie mają na miejscu ale dla mnie sprowadzili w 1 dzień.

Można podjechać tam i zapytać, mają dostęp do Olei Motula oraz innych rzeczy tej firmy. Ja przy okazji wymiany czyściłem silnik po starym oleju preparatem Motula zakupionym u nich. Jak mówiłem ceny maja nieco wyższe niż koledzy na forum.

Za MOTUL 8100 x-Clean C3 5W40 zapłaciłem 202 zł

Za specyfik to czyszczenia silnika 35 zł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie co tu tak cicho ostatnio?? :gwizdanie:

Mam w sumie jedno pytanie-potrzebuję zregenerować alternator Boscha z a4. Gdzie w Wieluniu mogę taką operację wykonać?

Opublikowano

Jak sam nie chcesz robić to licencje na BOSCH ma Graczyk Miejscowość Kamionka kilka km za WLN :hi:

Opublikowano

ok dzięki za podpowiedź.

Byłeś w tym Intercarsie?? :)