NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam zakupiłem takie fotki które mam juz na aucie chce je odnowić moje plany są następujące : - Polerka przodu na lustro środek pomalowany na czarno całość psiknięta bezbarwnym nie wiem co z dekielkami myśle srebrną obwódke na czarno zrobić co o tym myślicie ? może ktoś ma fotki z prac nad renowacją tych felg proszę o dodanie Pozdrawiam
szczawik Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ja odnawialem kiedys ATSy, roboty fc**j i ale te Twoje moze bedzie prosciej wypolerowac:wink: po zakupie: w trakcie renowacji, zdzieranie starego lakieru scansolem: tydzien pozniej:wink: i efekt koncowy po polerce:
damian81Z Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 jak chesz je wypolerowac na lustro to nie lakieruj bezbarwnym starcisz cały efekt polerki,bedzie mgła
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- <br /><br />
Kozathe1st Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Efekt zajefajny. Tez przechodziłem kiedyś przez ten sam temat. Szkoda że polerka traci z czasem to lustro. Niestety czynniki atmosferyczne oraz to co jest na drodze powoduje matowienie. Trzeba to odnawiać po pewnym czasie. Polakierowanie spowoduje utratę zamierzonego efektu od razu.
Majkel Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 jak chesz je wypolerowac na lustro to nie lakieruj bezbarwnym starcisz cały efekt polerki,bedzie mgła Dokładnie, kiedyś robiłem próbe na starej, rozwalonej alu i nie polecam!!
Dev Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 najlepiej wypiaskowac i "zapiecowac" ale nie bedzie lustra
Rekomendowane odpowiedzi