janiekj Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 A no jak się wszyscy chwalą to i ja się pochwalę.. Czarna krajowa z roku 2008 z nalotem 100tysi. Wyposażenie z fabryki: - kolor czarna perła - motor CAGA (2.0 143ps) - zawieszenie sportowe 1BE (czy jakoś tak) - bixenon led - navi mmi 2g + zmieniarka + aux - system nagłośnienia bang&olufsen - kierownica 3 ramienna multifunkcyjna - fotele sportowe + czarna skórka z alkantrą + isofix + pełna elektryka kierowcy i pasażera - klimatyzacja 3 strefowa - elektrycznie otwierany i zamykany bagażnik - zmienna geometria przestrzeni bagażnika - pakiet schowek - oświetlenie przestrzeni nóg + w drzwiach i klamkach - coming / leaving home - side assist (nie dziala;/) - PDC tył - lusterko wewnętrzne fotochromatyczne - aluminiowe wykończenia - gniazdo 220V Dołożone przeze mnie do tej pory: - tempomat - bluetooth - obniżane lusterko prawe przy cofaniu - doświetlanie zakretów halogenami - test zegarów w planach na przyszły rok - felgi 18 - pdc na przód - turbina CAHA + program tak aby było z 190ps sorki za jakość zdjęć ale mam tylko aparat z telefonu, zdjęcia robione zaraz po woskowaniu auta (4h machałem ręką więc niektóre są troche rozmazane;p) pozdrawiam:)
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a czemu side nie działa? fajny bajerek, auto też bardzo fajne. powodzenia w modach i bezawaryjności
janiekj Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a czemu side nie działa? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/side-assist-dziala-00447-a-231141
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Pasuje sprawdzic to okablowanie poszukaj jakiegoś kumatego elektryka
milart Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gratuluję. Naprawdę ładny samochód:thumbup1: nie wiem jak jeździsz ale side assist może się okazać lekko irytujący
janiekj Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Pasuje sprawdzic to okablowanie poszukaj jakiegoś kumatego elektryka a możesz polecić kogoś z 3miasta, najlepiej gdańska? a może sam jakoś to dam radę ogarnąć? skończyłem elektronikę i jakieś tam umiejętności posiadam.. musiałbym wiedzieć gdzie i czego szukać.. to za wysokie napięcie to dotyczy tych tylnych "radarów"?
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja tam nie znam elektryków w trójmiescie .....ale popytaj chłopaków na SPOTYCH 3M
kondi30 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gratulacje autka:thumbup1:, mam ten sam silnik, podobne wyposażenie i też mi side asist nie działa:facepalm: Powodzenia w modach:wink:
dziadek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 fajny przebieg a jeżeli chodzi o speców z Gdańska to AZ Auto Serwis - Ul. Trakt Św. Wojciecha 167 D | 80-017 Gdańsk | Email: [email protected]
janiekj Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 znam AZ, byłem tam na wymianie płynów.. będzie trzeba w wolnym czasie zajechać..
Rekomendowane odpowiedzi