damianomen7 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Jak w tytule, nie chodzi mi o rozmiar felg, ale czy podejdzie pod ori b5 zwrotnice. Wyczytałem ze jedyny zestaw pasujacy p&p ale wole sie upewnic.
Dev Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 nie, nie pasuje musiałbys zmieniac zwrotnice i jeszcze pare dupereli
damianomen7 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 a jakie zwrotnice jakie duperele?
Dev Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 zwrotnice od S4 B5 albo z pierwszego allroada przednie przeguby z półosiami chyba że masz AJL-a to nie no i dolny prosty wahacz z większym sworzniem
koniu_13 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) zwrotnice od S4 B5 albo z pierwszego allroada przednie przeguby z półosiami chyba że masz AJL-a to nie no i dolny prosty wahacz z większym sworzniem Odświeże troche temat... W swojej a4 chcę wymienić hamulce na mocniejsze. Mam 1.8T Quattro AJL i chciałęm się upewnić czy będą do mnie pasowały hamulce od poliftowego s4 b5. Tył napewno podejdzie ale nie jestem pewien czy przód również.. dużo jest informacji że trzeba wymienić zwrotnice żeby założyć hamulce 321/320mm ale czy przy AJL-u również? Jeśli będą pasowały p&p to czy zacisk zakładać dwutłoczkowy z s4 czy może będzie pasował zacisk jednotłoczkowy od a6 c5/allroad. Który z tych zacisków będzie lepszy? Dzięki za pomoc! Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2015 przez koniu_13
wesz82 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 zwrotnice od S4 B5 albo z pierwszego allroada przednie przeguby z półosiami chyba że masz AJL-a to nie no i dolny prosty wahacz z większym sworzniem Ale ten wahacz to tylko do allroadow bo do tych z ski czyba nie???Tomek czy ww zestaw bedziemy tak dobry jak ten pod 345??? Jeszcze pytanko odnosnie zwrotnic z b6 czy jak teraz mam zalozene oski z Ajm ale mniejszy przegub w nich mam czy do swapu ze zwrotkami z b6 potrzebuje takze wiekszych zew przegubow???
Rekomendowane odpowiedzi