kjuska Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Tak jak w temacie chodzi o podświetlenie tablicy rejestracyjnej, nie świeci mi sie lampka z lewej strony i moje pytanie jest czy naprawa tego ty wymiana żarówki czy coś więcej i jak mniej więcej to wygląda(naprawa) ? Z góry dzięki za pomoc
dragon44 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Zacznij od sprawdzenia zarowki, trzeba odkrecic szkielko i ja wyjac. Jak nie bedzie dzialac to trzeba dalej szukac.
jihaad Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Tak jak w temacie chodzi o podświetlenie tablicy rejestracyjnej, nie świeci mi sie lampka z lewej strony i moje pytanie jest czy naprawa tego ty wymiana żarówki czy coś więcej i jak mniej więcej to wygląda(naprawa) ? Z góry dzięki za pomoc Od czegos trzeba zacząć, czyli sprawdzasz żarówkę albo prowadzisz rzęcha do ASO.
done Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Następny krok to zaśniedziałe styki mocowania żarówki.
Jarek882 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 mam ten sam problem tylko ze jak przeloze szkiełko z żarówką z prawej na lewa to nie dziala a odwrotnie dziala. mierzyłem miernikiem i wogole napiecie nie dochodzi... gdzie szukac przyczyny ?
piotrzaba5 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 A może masz pośniedziałe styki na kostce. Ja tak miałem
revee19 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 najlepiej kupić nowe plastiki z wtyczkami ja kupiłem ostatnio za 20zł za 2szt. i działa wyglądają jak nówki
mo2 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 mam ten sam problem tylko ze jak przeloze szkiełko z żarówką z prawej na lewa to nie dziala a odwrotnie dziala. mierzyłem miernikiem i wogole napiecie nie dochodzi... gdzie szukac przyczyny ? Jak wyglądają Twoje szkiełka? Tak? czy tak jak na np aukacjach allegro? Jeżeli masz takie jak w linku to prawdopodobnie lewa i prawa mają inne oznaczenia ( 8D0943021C (lewa) i 8D0943021D(prawa) ) Sam szukam 'drugiej połówki' i na razie bez efektów
Jarek882 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 A może masz pośniedziałe styki na kostce. Ja tak miałem Na której kostce? Wysłane z HTC Wildfire S za pomocą tapatalk :-)
piotrzaba5 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 A może masz pośniedziałe styki na kostce. Ja tak miałem Na której kostce? Wysłane z HTC Wildfire S za pomocą tapatalk :-) Ten wtyk, który wchodzi w lampkę
Jarek882 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 czym najlepiej to przeczyscic? ---------- Post dopisany 20-10-2012 at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2012 at 19:01 ---------- Odlaczona była kostka:-) problem rozwiązany Wysłane z HTC Wildfire S za pomocą tapatalk :-)
Rekomendowane odpowiedzi