platinum Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Witam zerwał mi się zamek z podłokietnika (schowka), i teraz goni klapka, czy jest możliwe dokupić mechanizm zamykania i jego wymiany?? czy raczej czeka mnie teraz wymiana całego podłokietnika? dzięki pozdrawiam
djzak Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Witamzerwał mi się zamek z podłokietnika (schowka), i teraz goni klapka, czy jest możliwe dokupić mechanizm zamykania i jego wymiany?? czy raczej czeka mnie teraz wymiana całego podłokietnika? dzięki pozdrawiam z tego co wiem jest mozliwosc dokupienia calej klapy zamykajacej podlokietnik wraz z materialem na klapie cena kolo 200pln
.Pablo. Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Na forum było opisane jak za 2 zł naprawić klapkę od podłokietnika Urwany zamek to mankament tych podłokietników. Ja zastosowałem ten patent i jestem bardzo zadowolony. <lol>
platinum Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 podziel się z tym patentem za 2 zł, sam jestem ciekaw, ja myślałem już aby wykorzystać rzep:-P
alest Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 ...temat był wielokrotnie wałkowany wystarczy poszukać - ale może jednak zamiast magnesów, rzepów, zatrzasków meblowych i tym podobnych mniej lub bardziej udanych patentów zainteresuje Was takie rozwiązanie: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-uszkodzonego-zamkniecia-podlokietnika-230599/
.Pablo. Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Kupujesz klips meblowy za 2zł w castoramie zrobię zdjęcie i wkleję wieczorem. ---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- Jak ktoś chce żeby wyglądało jak oryginał to niestety taki patent go nie zainteresuje a jak ktoś chce żeby podłokietnik sam się nie otwierał to patent idealny za śmieszną kasę i w dodatku trzyma lepiej jak oryginalny zamek. Używam już tego patentu ponad rok i cały czas się świetnie spisuje a w podłokietniku wożę kluczę od domu jak autem jadę więc dziennie jest otwierany i zamykany. A tu zdjęcia poglądowe.
alest Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 dla mnie wygląda to ohydnie ....dokładnie, zwłaszcza, że po zamknięciu pokrywy od razu widać puste miejsce po wyłamanym uchwycie/zatrzasku .... P.S. dlatego też nie nalegam ale proponuję rozwiązanie, do którego wkleiłem wyżej link - temat umieszczony w dziale zrób to sam pod tytułem "naprawa uszkodzonego zamknięcia podłokietnika"
Rekomendowane odpowiedzi