makiGS Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 witam, od niedawna posiadam Audi A4 B5 1.9 TDI PD Avanta. samochód kupiłem około msc. temu, zrobiłem już około 5 tyś km. z wyposażenia to: - 2x elektroniczne szyby - el. lusterka - car audi radio sony DSX-A30 głośniki w przednich drzwiach + subwoffer (nokia oryginał) - siedzenia kubełeczki z el. regulacją lędźwi - koła lato 205/55R16 zima 205/55R16 - 4 poduszki - centralny zamek, - klimatronic - autoalarm - wspomaganie kierownicy - ABS - ASR - podgrzewane lusterka mam nadzieje, że spotkamy się na jakimś spocie/zlocie MINI GALERIA
radimm Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Heloł MakiGS widzę że jesteś z Bieszczad a dokładniej? bo blachy RJS to bardziej Jasło sugerują? Bo ja też z Bieszczad teraz siedzę w Krakowie, ale czasem wpadam do domu Fajny Avant, niech dobrze służy
JONNYxPL Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 ładny Avancik jakies plany ulepszenia?
makiGS Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 Heloł MakiGS widzę że jesteś z Bieszczad a dokładniej? bo blachy RJS to bardziej Jasło sugerują? Bo ja też z Bieszczad teraz siedzę w Krakowie, ale czasem wpadam do domu Fajny Avant, niech dobrze służy Tablica już jest zmieniona ogólnie jestem z Leska, co do pytań odnośnie planów to jeszcze nie wiem dokładnie narazie mnie w domu nie ma, bo jestem na 9 msc szkoleniu i właśnie będę kończył wrócę na spokojnie do domu/pracy i wtedy będę sobie kombinował w garażu i "udoskonalał" ps: w najbliższym czasie chce kupić radio alpine/clarion i do tego głośniki w tylne drzwi tylko muszę wynaleźć taki model żeby się zmieściły może znacie jakieś które idealnie pasują w tylne drzwi?
radimm Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Heloł MakiGS widzę że jesteś z Bieszczad a dokładniej? bo blachy RJS to bardziej Jasło sugerują? Bo ja też z Bieszczad teraz siedzę w Krakowie, ale czasem wpadam do domu Fajny Avant, niech dobrze służy Tablica już jest zmieniona ogólnie jestem z Leska, ps: w najbliższym czasie chce kupić radio alpine/clarion i do tego głośniki w tylne drzwi tylko muszę wynaleźć taki model żeby się zmieściły może znacie jakieś które idealnie pasują w tylne drzwi? ooo to prawie sąsiadami jesteśmy do Leska chodziłem do LO moje OOOO też na blachach RLS co do audio zapytaj w dziale "nawigacja, car audio" tam są mądre głowy to Ci powiedzą
makiGS Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 a dokładnie skąd jesteś? zaraz do tamtego działu zajrzę pewnie mnie Panowie poratują
koksik997 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 To i ja swoje 5 groszy dorzucę Auto rok młodsze od mojej i kolor taki sam. Witam, i powodzonka w modach Gdzieś tam może z wami do minięcia na drogach:)
makiGS Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 samochód dostał w końcu nowe klocki TWR komplet przód kolejna rzecz łożysko FAG szykuje się wymiana oleju, wszystkich filtrów i rozrząd (zastanawiam się jaki?) samochód również dostał nowe radio jeden halogen mi zapanowuje jeszcze tym dzisiaj się zajmę.
junior_tdi Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Ładna poliftowa seria planujesz coś działać? koło? Gleba?
makiGS Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 gleba na pewno nie, ze względu na to gdzie pracuje i jakimi drogami muszę się poruszać do pracy.
junior_tdi Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 gleba na pewno nie, ze względu na to gdzie pracuje i jakimi drogami muszę się poruszać do pracy. to samo sobie wmawiałem na początku
makiGS Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 wole mieć większy komfort niż stracić zęby na Bieszczadzkich szlakach.
radimm Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 uwierz mi że w Krakowie gorsze są drogi :doh:ja tam po Bieszczadach na drogi nie narzekam
makiGS Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 droga Lesko - Medyka -Lesko wysokość m. Kuźmina tam to już totalna tragedia, no rewelacji nie ma nie wiem czy jechałeś K28 ale czasem na wymioty mnie bierze, a jeżdżę tą drogą 15 razy w msc. w jedną i drugą stronę. Gdybym miał GoPro to bym nagrał jak się K28 jedzie i jakie ciekawe "ładki" drogowe występują.
arturkw Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 autko klasa oby tak dalej
PiterA4 Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Fajny egzemplarz miliona zycze:wink:
gt350r Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 O ten sam motorek co u mnie gdy sie mu wymienia filtry i płyny na czas nie sprawia problemów ( tylko ten cieknący zworek egr wina odmy ) wirusa na Seri gratach można ze 150PS zrobić szerokości życzę i długiego bezawaryjnego użytkowania
Rekomendowane odpowiedzi