kokos Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 a kto jeszcze zamawiał :gwizdanie: chyba Letallec
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja .
kokos Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja . PODZIEKOWANIA TO SIE NALEŻĄ ALE W DRUGĄ STRONE,DZIEKI WĄSKI ZA ZAŁATWIENIE TOWARU I TRANSPORTU DO WAWKI TRZEBA TO BEDZIE CHYBA PRZY OKAZJI W KRÓWKACH ROZLICZYĆ
letallec Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 a kto jeszcze zamawiał :gwizdanie: chyba Letallec Dokładnie. Nawet się Wąski pucował, że kasa dotarła :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 to z tego wynika że zamówiłem jeden komplet za dużo [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:14_________________________________________________ Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja . PODZIEKOWANIA TO SIE NALEŻĄ ALE W DRUGĄ STRONE,DZIEKI WĄSKI ZA ZAŁATWIENIE TOWARU I TRANSPORTU DO WAWKI TRZEBA TO BEDZIE CHYBA PRZY OKAZJI W KRÓWKACH ROZLICZYĆ zobaczę jaki interes zrobiłem jak dostanę fv
kepasa Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 to z tego wynika że zamówiłem jeden komplet za dużo [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:14_________________________________________________ Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja . PODZIEKOWANIA TO SIE NALEŻĄ ALE W DRUGĄ STRONE,DZIEKI WĄSKI ZA ZAŁATWIENIE TOWARU I TRANSPORTU DO WAWKI TRZEBA TO BEDZIE CHYBA PRZY OKAZJI W KRÓWKACH ROZLICZYĆ zobaczę jaki interes zrobiłem jak dostanę fv nie narzekaj Wąski, przecież mówiłeś że dzięki temu dilowi możesz kupić b8 wreszcie... :polew: a tak poważnie jutro koło 15tej jestem w Wawce, wcześniej dzwonię do Kokosa i sie gdzieś ustawimy... numerek mam...
kokos Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ok.bede czujny(w miare mozliwosci),podjade z żoną bo ja za kólko dzisiaj nie wsiadam ;( tak jak pisalem wczesniej mam juz na zbyciu dwa komplety z gumami i obejmami dzieki Kepasa za dostawe,zapraszam po odbior albo cierpliwosc do next spot.pozdrawiam
Flyer Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 kokos, gdzie mozna sie z Toba spiknac np. we wtorek? ...bo w czwartek mam montaz
kokos Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 kokos, gdzie mozna sie z Toba spiknac np. we wtorek? ...bo w czwartek mam montaz do czwartku to sie chyba za Pruszkow nie rusze,
kokos Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 dotarły Kepasa dziękuję za pomoc nie mysl tyle tylko zerknij trzy posty do gory ,jeszcze raz dzieki
kepasa Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 nie ma za co... poczekamy na wrażenia z jazdy... ale to dopiero w czwartek widzę się zabieramy za mody...
Wąski Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 ma jeszcze jeden komplet szukam chętnego
alvaro Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To chyba ten mój no nie ? A jak tam kabelek ?
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Słuchajcie ci którzy maja quattro powinni wymieniać tył razem z łącznikami stabilizatora....bo w quattro się bardziej wyrabiają... tak się składa że mam takie łączniki nowe na sprzedaż...także pamiętajcie: jak już rezacie to rezajcie całość :gwizdanie: :decayed: :decayed:
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 takie łączniki to koszt 85 zł sztuka...ale macie kompletną zamianę i pewnosc że da to efekt...a nie będzie się na łącznikach obrywało :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 To chyba ten mój no nie ? A jak tam kabelek ? Taaaaaaaaaaaa jutro ma być kabelek
milo222 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Wąski mnie w bambuko robi albo ma za dużo kasy na koncie i już nic nie wchodzi bo mi się przelew wrócił :bicz3:
Wąski Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Wąski mnie w bambuko robi albo ma za dużo kasy na koncie i już nic nie wchodzi bo mi się przelew wrócił :bicz3: podawałem Ci nr.konta
Rekomendowane odpowiedzi