Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] BLACK BITCH - FULL S-line/RNS/ Bix/ Recaro/19"TOUAREG/ H&R FOTO - STR.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to Cie mają z tymi tytrytkami. nie przejmuj sie tym foto i dawaj jak jedzą. i tak wszyscy będą patrzeć jak porzerają ta pizze a nie na tytrytki :wink: swoją drogą za robotę Artura byłbym pewiem pomimo kg smaru za dużo na jeden zacisk :grin::grin::grin::grin::grin: ale Andrzejek ?????????????? nie namówił Cię czasem do zrywania wykładziny po wymianie hebli??? :polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor
no to Cie mają z tymi tytrytkami. nie przejmuj sie tym foto i dawaj jak jedzą. i tak wszyscy będą patrzeć jak porzerają ta pizze a nie na tytrytki :wink: swoją drogą za robotę Artura byłbym pewiem pomimo kg smaru za dużo na jeden zacisk :grin::grin::grin::grin::grin: ale Andrzejek ?????????????? nie namówił Cię czasem do zrywania wykładziny po wymianie hebli??? :polew::polew::polew:

spoko main, ja tam bardziej pewny jestem za ich robotę niż za swoją :whistling:

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

poza tym, nie wiem czy mnie czasem nie zgłosili do konkursu już jakiegoś... wchodze na FB i pierwszy post taki... :decayed::decayed:

Clipboard03.jpg

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

spoko main, ja tam bardziej pewny jestem za ich robotę niż za swoją :whistling:

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

poza tym, nie wiem czy mnie czasem nie zgłosili do konkursu już jakiegoś... wchodze na FB i pierwszy post taki... :decayed::decayed:

http://s24.postimg.org/4vcjixr9h/Clipboard03.jpg

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

żarty chłopaki wiedzą co robią :wink: a co do konkursu nie zdziwiłbym się :grin:

może "Tytrytkowicz Roku " :polew::polew::polew::polew::polew:

gratki moda i dobrego hamowania

Opublikowano
ea50258aabef2516.jpg:polew::polew::polew:
Opublikowano

i%20love%20trytytki.jpg

i wszystko jasne:whistling:

:grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Nic o żadnych innych fotach nie wiem....:whistling: .....:decayed:

Opublikowano

Bardzo ładnie całość wygląda:wink: możesz zdradzić jakiej farby użyłeś do zacisków chodzi o firmę i kolor bo bardzo mi się to podoba:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Bardzo ładnie całość wygląda:wink: możesz zdradzić jakiej farby użyłeś do zacisków chodzi o firmę i kolor bo bardzo mi się to podoba:naughty:

Dzięki! :wink:

a jeżeli chodzi o zaciski to sam je malowałem po wcześniejszym śrutowaniu. A farba to nie byle co tylko Hammerite :decayed: Kod lakieru - miedziany młotkowy :decayed:

Powiem tak, wcześniejsze były 1,5 roku temu na szybciora pomalowane też Hammerite'm na aucie i w miare fajnie do teraz się farba na nich trzymała, a po ostatnim myciu felg i spryskaniu zacisków Nielsenem wyglądały jak nowe - więc stąd się nie decydowałem na piecówke - czas pokaże jak na tych farba się będzie trzymała, ale śrutowanie pozostawiło szorstką powierzchnię, i myśle że przez to lakier będzie jeszcze lepiej przylegał :wink:

Opublikowano

...i Bóg stwierdził że super to jest mod a kolorek godny i uśmiech zagościł na jego twarzy:wink:...trzeba to oblukac na żywca bo jestem w pl to moze bedzie okazja:decayed:

Opublikowano
  • Autor
...i Bóg stwierdził że super to jest mod a kolorek godny i uśmiech zagościł na jego twarzy:wink:...trzeba to oblukac na żywca bo jestem w pl to moze bedzie okazja:decayed:

:grin::grin::grin:

To w takim razie trzeba się zgadać kiedyś na mini spota :wink: Dzisiaj zaliczyłem pierwszą dniówkę w nowej robocie w Rybniku, więc myśle że będzie okazja żeby się spotkać :wink:

Opublikowano

Jest kosa ... i fajnie ze dałeś swoim giermkom pizze a nie haribo :D:thumbup:

Opublikowano
Jest kosa ... i fajnie ze dałeś swoim giermkom pizze a nie haribo :D:thumbup:

Ty młody ogranicz dawki :wink:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

To w takim razie trzeba się zgadać kiedyś na mini spota :wink: Dzisiaj zaliczyłem pierwszą dniówkę w nowej robocie w Rybniku, więc myśle że będzie okazja żeby się spotkać :wink:

to dawaj kiedy do rybnika...ja jestem do 27.04 w pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Po długim czasie jaki dokładki spędziły w garażu przyszedł W KOŃCU czas na ich montaż...

Przód wyszedł elegancko, szczeliny równe, nic nie odstaje - można malować :naughty:

SDC14944.jpg

SDC14942.jpg

SDC14943.jpg

A tył i lotka już u lakiernika... jak dobrze pójdzie to w sobotę montaż :banan:

Opublikowano

pięknie:naughty:

mój kolor

poskładałeś wkładkę z górą:whistling:

Opublikowano

Super :naughty:

Opublikowano
  • Autor
pięknie:naughty:

mój kolor

poskładałeś wkładkę z górą:whistling:

No baaa... :decayed: ...i powiem Ci, że ta 'wkładka' dużo daje i elegancko wszystko trzyma się kupy, kratki też mają swoje mocowania, więc prawdopodobnie obejdzie się bez trytytek :wink: