ucho.77 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Krzyś a TRAKTOR już żyje że środek się bierzesz Traktor ma się dobrze Narazie nie ale kto wie co w przyszłości będzie... takie pakuj:slina: a nie recaro jak wszyscy:decayed:
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Qrvaa...troszku mnie tu nie było i majkel auto na zoll spuścił... ładnie...wręcz
Majkel Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Qrvaa...troszku mnie tu nie było i majkel auto na zoll spuścił... ładnie...wręcz No troche Cię Polko nie było... nie żebym się martwił, ale jakieś znaki życia mogłeś dać Będe miał sprawe kiedyś, ale to jak już w kraju będę i zderzaki nowe wpadną - tzw. 'szparing-passing'
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 ...a tak się kiedyś zarzekał ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- a że jestem, to tylko "odświętnie" dziś nie "miałem wakacji na malcie, krecie i rodos" ...od jutra zaś rutyna...
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ...a tak się kiedyś zarzekał ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- a że jestem, to tylko "odświętnie" dziś nie "miałem wakacji na malcie, krecie i rodos" ...od jutra zaś rutyna... z tą chorobą nie wygrosz! :grin: ---------- Post dopisany 12-04-2014 at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2014 at 21:18 ---------- Dziś z wielką i nieocenioną pomocą Artura i Andrzeja udało się w końcu ogarnąć nowe heble Na pokład wpadł komplet 320/288 - tarcze OZ, klocki niby ori, płyn ATE 200 i przewody w stalowym oplocie HEL-a (dzięki Dev! ) Mam nadzieje, że teraz auto zacznie jako tako w końcu hamować, jak się wszystko dopasuje, poukłada to napisze jak wrażenia, ale na pewno będzie przeskok niesamowity Lada moment pewnie pojawią się foty z całego dnia rezania pstrykane przez Artura
PatrykA3 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Piękny Avant kolego. Buda b6 się nie starzeje. Skąd jesteś bo widzę żeś też z Sgl ale jakoś nie mogę sobie doszukać niczego znajomego na zdjęciach.pzdr
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Piękny Avant kolego. Buda b6 się nie starzeje. Skąd jesteś bo widzę żeś też z Sgl ale jakoś nie mogę sobie doszukać niczego znajomego na zdjęciach.pzdr Dzięki Kolego! Niebawem kolejny stage - tym razem full S-line zewnątrz - wtedy myślę już to auto jakoś będzie wyglądało
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Super prodżekt:wink: milo się oglada zmiany:wink:
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 lada moment Tak wyglądał przód..... zamiłowanie do barw zostało...co prawda trochę bardziej stonowane kolory zagościły ale...jednak ... .... .... Przednie osłony tarcz pozostały z zestawu 288mm , a na tył wpadły nowe osłony Ciut lepszy płyn....by układ był bardziel wydolny..... ... I pierwszy "pomagier" przy odkręcaniu przedniego ,zapieczonego zestawu ... Andrzej przy usuwaniu smaru , który był wszędzie nacisnięty przeze mnie w "odpowiedniej" proporcji ........ Mała przerwa.....Majkel po 15'sto minowym pobycie w kuchni zaprosił na mały poczęstunek .... I na gotowo z dystansami pod "tuaregi" P T Chyba na tyle by było tego ....
srb38vx Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 teraz to będzie hamować Michał tylko na 2 raz nie kupuj tyle smaru bo arturoo wysmaruje ci klocki i tarcze :grin:
garry99 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Po zmianie zacisków trzeba zmieniać przewody hamulcowe?
srb38vx Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Po zmianie zacisków trzeba zmieniać przewody hamulcowe? nic nie trzeba zmieniać tylko Michał uwielbia czerwony kolor i stwierdził że musi mieć coś czerwonego w kołach i kupił czerwone przewody ham. w oplocie
Majkel Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzięki za fotostory Artur - dobra robota Ode mnie też jeszcze 3 fotki z dzisiaj, wydaje mi się że kolor nowych zacisków nie jest taki zły :banan: ---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Po zmianie zacisków trzeba zmieniać przewody hamulcowe? nic nie trzeba zmieniać tylko Michał uwielbia czerwony kolor i stwierdził że musi mieć coś czerwonego w kołach i kupił czerwone przewody ham. w oplocie :grin: coś czerwonego musiało zostać, zaciski poszły out więc chociaż przewody emanują czerwienią
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ty tylko jedz a inni ci będą robić
Majkel Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ty tylko jedz a inni ci będą robić Panie... wszyscy My tam jedli... mam też fote Artura i Andrzeja przy stole jak siedzą, ale nie mogę jej wrzucić bo Artur ma fotke trytytki w pewnym miejscu u mnie
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 tych co użyłeś do obniżenia auta:grin: sprzedałem cię
srb38vx Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 własnie gdzie fotki z trytytkami takiej żezby dawno nie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi