Majkel Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 hejka. Miło było poznać Michał.Co do autka to napisze tak: widziałem no i to by było na tyle mojego komentarza :decayed: ---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ---------- ustaw sobie stałe comiesięczne zlecenie z konta do mnie na jakąs tam kwote... w 3-4 lata myśle żę się z tym wszystkim uporamy ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- zedytowałbym pierwszego posta: Jeżeli chodzi o MOD-y to raczej nic wielkiego nie planuje.* edit: Poznałem siemiana zmieniam zdanie. Z góry przepraszam za głupote którą wcześniej napisałem... Więcej grzechów nie pamiętam Mi też miło było poznać legendarnego Siemiana z wątku Artura Mimo, że jak to wczoraj określiłeś... "przedwojennymi autami się nie zajmujesz" to myśle, że nie raz jeszcze po coś zadzwonie i dopasujemy jakieś części z tych nowszych furek ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Daje radę na -35 i 19" - jestem w szoku jak dobrze. Chyba się skuszę na takie sprężyny ale do 18". Co do RNS-E to Tylko pamiętaj, żeby dobrze dobrać sprężyny pod silnik i najlepiej połączyć je z amorami 1BV, kilku chłopaków ma te same springi co ja, a ich auta siedzą nieco wyżej
Arturoo Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Niedługo usłyszysz jak ja ......jak zadzwoniłem w sprawie jakiejś części........ .... "...Arturoo ...dzwoniłem do wujka...jest kustoszem w muzeum i niestety ale więcej tego co chcesz juz tam nie mają na stanie ....."...
akjam Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 RNSE fajna sprawa i żałować nie będziesz.
horny devil Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Niedługo usłyszysz jak ja ......jak zadzwoniłem w sprawie jakiejś części............ "...Arturoo ...dzwoniłem do wujka...jest kustoszem w muzeum i niestety ale więcej tego co chcesz juz tam nie mają na stanie ....."...
Majkel Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 No i RNS-ik ogarnięty :banan: ...wiem, wiem - kiera nie ta
Mario22 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 No i RNS-ik ogarnięty :banan:...wiem, wiem - kiera nie ta http://imageshack.us/a/img801/8696/6any.jpg Fajny mosz ten ekran ... nosza taki som wielki w kapsie ... :D:D:D:D:D:D
Majkel Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 No i RNS-ik ogarnięty :banan:...wiem, wiem - kiera nie ta http://imageshack.us/a/img801/8696/6any.jpg Fajny mosz ten ekran ... nosza taki som wielki w kapsie ... :D:D:D:D:D:D Mój i tak niy mo tyle funkcji co tyn twój kombajn
siemian Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 szufladka i kubek się nie świecą!!!!:shock3::shock3:
Majkel Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 szufladka i kubek się nie świecą!!!!:shock3::shock3: ogarne to w najbliższym czasie Kabelki tam dochodzą, wiec nie wiem czemu nie świecą, dzisiaj już nie miałem kiedy tego sprawdzić ps. dzięki siemian jeszcze raz za pomoc w przecięciu kabla
horny devil Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 weź ty mnie nie wk***** gratki moda. a co z dokładką srejnajnową??
Majkel Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 weź ty mnie nie wk***** gratki moda. a co z dokładką srejnajnową?? :decayed: dokładka czeka na swoją kolej... póki co nie mam kiedy
siemian Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 szufladka i kubek się nie świecą!!!!:shock3::shock3: ogarne to w najbliższym czasie Kabelki tam dochodzą, wiec nie wiem czemu nie świecą, dzisiaj już nie miałem kiedy tego sprawdzić ps. dzięki siemian jeszcze raz za pomoc w przecięciu kabla To to było uroczyste przecięcie kabla
Majkel Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 mały mod a jak cieszy... dziś wpadły progi s-line przód i tył S-line oraz listwy drzwiowe S4 wpadną dopiero na wiosne ...nowe heble chyba też
Arturoo Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Ta choroba postępuje. wysłane z one v
Majkel Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Ta choroba postępuje. wysłane z one v No niestety postępuje... jej leczenie jest drogie a i tak nigdy się z niej nie wyleczymy :grin:
H4mm3R Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Ta choroba postępuje. wysłane z one v No niestety postępuje... jej leczenie jest drogie a i tak nigdy się z niej nie wyleczymy :grin: A co byś z tymi pieniędzmi robił... mało kiedy pijesz, laski nie masz, nie budujesz się, wakacje Ci firma sponsoruje
Majkel Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Ta choroba postępuje. wysłane z one v No niestety postępuje... jej leczenie jest drogie a i tak nigdy się z niej nie wyleczymy :grin: A co byś z tymi pieniędzmi robił... mało kiedy pijesz, laski nie masz, nie budujesz się, wakacje Ci firma sponsoruje była do czasu jak nie kupiłem auta... potem trzeba było na czymś przyoszczędzić
horny devil Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Ta choroba postępuje. wysłane z one v No niestety postępuje... jej leczenie jest drogie a i tak nigdy się z niej nie wyleczymy :grin: A co byś z tymi pieniędzmi robił... mało kiedy pijesz, laski nie masz, nie budujesz się, wakacje Ci firma sponsoruje była do czasu jak nie kupiłem auta... potem trzeba było na czymś przyoszczędzić :polew::polew: chyba muszę pogadać z moją
Rekomendowane odpowiedzi