Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fotele są w dobrym stanie - szpecą jedynie wytarcia od wsiadania na co aktualnie nie mam pomysłu

Bartek a może to:

- YouTube
Opublikowano
Fotele są w dobrym stanie - szpecą jedynie wytarcia od wsiadania na co aktualnie nie mam pomysłu

Bartek a może to:

www.lederzentrum.pl - YouTube

dali rade :shock3:

Opublikowano

Mój stary ma takiego pastucha tylko 1.9 Tdi ,ale też hajlajn..tylko dekory ma drewno + alu i pełne skóry.. Też masz takie za***iste nagłośnienie ze wzmakiem pod fotelem ? Fajnie to tłucze .

Tapicer ci te elementy wytartej skóry bez problemu podmieni - będzie jak ORI :decayed: można też malować ale ja nie jestem za tego typu rozwiązaniami

Problem polega na tym iż na tych fotelach nie ma 100% naturalnych skór.. niektóre elementy to zwykła beżowa skaj :facepalm::facepalm::facepalm::wink:

Opublikowano
  • Autor

Bartek a może to:

www.lederzentrum.pl - YouTube

Jestem ciekaw co na to Vario...

Tapicer ci te elementy wytartej skóry bez problemu podmieni - będzie jak ORI :decayed: można też malować ale ja nie jestem za tego typu rozwiązaniami

Problem polega na tym iż na tych fotelach nie ma 100% naturalnych skór.. niektóre elementy to zwykła beżowa skaj :facepalm::facepalm::facepalm::wink:

Potwierdzam, to jest sztuczna skóra...

Mój stary ma takiego pastucha tylko 1.9 Tdi ,ale też hajlajn..tylko dekory ma drewno + alu i pełne skóry.. Też masz takie za***iste nagłośnienie ze wzmakiem pod fotelem ? Fajnie to tłucze.

Nagłośnienie mam "Monsoon" - żadna rewelacja. Myślę, że Sound System montowany seryjnie w R36 gra o wiele lepiej... Może po włożeniu RNS510 będzie lepiej - póki co nie planuję modów przy systemie audio...

Opublikowano

jeżeli szukasz felgi w 17stce to polecam coś takiego, tata ma u touranie i jest rewelacja :wink:

VW PASSAT GOLF TOURAN 5X112 7J17 ET 47 ORYGINAŁ (2636296497) - motoAllegro

a park assist przewidujesz ? Jest MEGA bajer :decayed:

Opublikowano

Stary ma Monsoon z RNS510 i gra za***iście. Bose klęka :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Stary ma Monsoon z RNS510 i gra za***iście. Bose klęka :decayed:

To może EQ w MFD2 jest do d*py - gra OK, ale np. do ASS w Audi się nie umywa...

a park assist przewidujesz ? Jest MEGA bajer :decayed:

Prawdopodobnie tak, bo dorwać ładny kompletny zderzak PDC pod R line bez 6 otworów jest naprawdę ciężko.

Opublikowano

Bart-s o tym pisałem wczoraj, taki zabieg jest chwilowy a kosztuje nie mało, jak już mam doradzić to podmiankę wytartych elementów przez tapicera

Sent from my Variophone

Opublikowano
  • Autor

Dziś znalazłem chwilkę i podłączyłem sterownik memo do magistrali CAN - potem szybkie kodowanko w Gateway-u i wszystko śmiga (zarówno zapis do pamięci jak i przyporządkowanie kluczyków). Teraz trzeba szybko szukać lusterek w full opcji :decayed:

Opublikowano

Bartek sorki za Ot ale jak przypisać kluczyk do nowego licznika?

Opublikowano
  • Autor

Kluczyka nie przypisujesz do licznika tylko do modułu komfortu. No chyba, że chodzi Ci o transponder i połączenie z immobilizerem... (jak coś to na PW).

Opublikowano
  • Autor
Niezły bajer :kox:

No z tego co wiem, wkrótce także i u Ciebie :decayed:

Opublikowano

To jeszcze musisz elektryczną regulację kiery zrobić ;-)

U mnie po wyłączeniu silnika kiera sama się podnosi żeby łatwiej się wysiadalo a po przekreceniu kluczyka sama się obniża i ustawia :decayed:

Opublikowano
  • Autor
To jeszcze musisz elektryczną regulację kiery zrobić ;-)

U mnie po wyłączeniu silnika kiera sama się podnosi żeby łatwiej się wysiadalo a po przekreceniu kluczyka sama się obniża i ustawia :decayed:

:shock3:

Opublikowano
Niezły bajer :kox:

No z tego co wiem, wkrótce także i u Ciebie :decayed:

No tak ale nie z kluczyka :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak się zastanawiam... Po przesiadce na Motula widzę, że jak jest zimny to mocno kopci (obserwacje na biegu jałowym). No i wraz ze wzrostem temperatury silnika przestaje...

W A4 mam tak samo :eusathink:

Opublikowano
Tak się zastanawiam... Po przesiadce na Motula widzę, że jak jest zimny to mocno kopci (obserwacje na biegu jałowym). No i wraz ze wzrostem temperatury silnika przestaje...

ale że na czarno na jałowym? :shock3:

Opublikowano

Może czas zalać coś lepszego niż motul :whistling:

Opublikowano
  • Autor

ale że na czarno na jałowym? :shock3:

Nie. Na biało/bezbarwnie.