Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od CC lepsze

Opublikowano
  • Autor
Już sie zaczyna :polew::polew: Ty to Bart jesteś niemożliwy :notworthy:

Też tak myślałem... Dopóki nie spotkałem Ciebie :polew::polew::polew:

Bart-s, fotelami się zajmę :)

To kiedy mam je podrzucić? :decayed:

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

od CC lepsze

Spróbuję poszukać fotki z Paskiem i tą felgą...

Opublikowano

Batrek gartki kolejnego zakupu...dziś w nocy moja narzeczona mnie obudziła żebym ją odebrał...przyjechałem 4:50 właczam forum i patrzea BART`s nie śpi :polew::polew::polew:

Jeszcze raz gratki !!

Opublikowano

Graty Bartku ciekawej furmanki :wink:

Opublikowano

Może nawet w tym tygodniu jak ściągnę chemię ;)

Sent from my Variophone

Opublikowano
  • Autor
Batrek gartki kolejnego zakupu...dziś w nocy moja narzeczona mnie obudziła żebym ją odebrał...przyjechałem 4:50 właczam forum i patrzea BART`s nie śpi :polew::polew::polew:

Jeszcze raz gratki !!

No i co mam Ci odpisać Arturo? Sam włazisz na forum o 5 nad ranem :polew:

Graty Bartku ciekawej furmanki :wink:

Dzięki Pablo :wink:

...rzeczonej felgi nie mogę zidentyfikować. Na "Interlagos" wygląda fajnie. Niestety to 18" :facepalm:

interlagos-65761.jpg

Opublikowano

Oj Bartku Bartku - wpakowałeś do B6 19", a tu nie dasz rady?:naughty: Bezawaryjności życzę, bo o zadbanie to się raczej nie ma co martwić:thumbup1: Kolorek świetny - ja zawsze chciałem mieć czarne auto, kupiłem sobie teraz BMW w takowym kolorze i chyba to będzie ostatni taki w moim posiadaniu:facepalm:

Na Twoim przynajmniej nie będzie aż tak widać syfu:wink:

Opublikowano

z tych dwóch 17'' też jestem za tymi od cc ale może jeszcze rozważ Bartek te 18'' bo na tym zdjęciu robią robotę te "Interlagos" :kox: a i średnio jakoś widzę passka w r-line - po prostu nie ten rodzaj auta żeby zakłądać pakiety "sportowe" no ale to mój spaczony gust :wink: - nie mam wątpliwości że co postanowisz na bank będzie git :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Oj Bartku Bartku - wpakowałeś do B6 19", a tu nie dasz rady?:naughty: Bezawaryjności życzę, bo o zadbanie to się raczej nie ma co martwić:thumbup1: Kolorek świetny - ja zawsze chciałem mieć czarne auto, kupiłem sobie teraz BMW w takowym kolorze i chyba to będzie ostatni taki w moim posiadaniu:facepalm:

Na Twoim przynajmniej nie będzie aż tak widać syfu:wink:

z tych dwóch 17'' też jestem za tymi od cc ale może jeszcze rozważ Bartek te 18'' bo na tym zdjęciu robią robotę te "Interlagos" :kox: a i średnio jakoś widzę passka w r-line - po prostu nie ten rodzaj auta żeby zakłądać pakiety "sportowe" no ale to mój spaczony gust :wink: - nie mam wątpliwości że co postanowisz na bank będzie git :decayed:

Sęk w tym, że nie jestem głównym driverem - zarówno Gośka jak i teść będą narzekać na tak duże koła.

Co do R line - pakiet pełni taką samą rolę jak S line w Audi... Jest to subtelne usportowienie nadwozia... Laik nie zauważy różnicy ;) Wyścigówki nie mam zamiaru z niego robić, chcę mu tylko dodać kształtów - żeby nie był taki "zwyklak" :decayed:

Opublikowano

znam jednego Passka w TDI na R-line, biały z czarnym dachem, daje czadu, 143 KM a wygląda na 300 :)

Opublikowano

I dlatego mało kto chce się z nim stawiać na światłach :grin:

Opublikowano

Grubo Bartku, grubo :decayed:

Opublikowano

Co do R line - pakiet pełni taką samą rolę jak S line w Audi... Jest to subtelne usportowienie nadwozia... Laik nie zauważy różnicy ;) Wyścigówki nie mam zamiaru z niego robić, chcę mu tylko dodać kształtów - żeby nie był taki "zwyklak" :decayed:

nie no wiem że R-line można porównać do s-line tyle tylko że mi się na passku to nie widzi - jakoś dziwnie to wygląda i wolę standard na ładnym kole - oczywiście to moje zdanie tylko i mój gust - PIS

a Bartek co do 18'' to jest mała odczuwalna różnica między 17'' a 18'' co pewnie sam wiesz więc dlatego pisałem żeby jeszcze podumać :wink:

Opublikowano

Dorośnie chłopak, zmądrzeje, to i Gosię i Teścia uświadomi, że różnicy nie ma między 17, a 19" :decayed:

Opublikowano

zakładaj 18" Interlagosy :) mam je w CC i bdb się jeździ, normalny Passat ma miększe zawieszenie od CC

Opublikowano

bartku moze chesz na przymiarkę felgi:) bo akurat na takich smigam.

Opublikowano
  • Autor
bartku moze chesz na przymiarkę felgi:) bo akurat na takich smigam.

Grześ bardzo chętnie :thumbup1:

Opublikowano

nie powiem zaskoczyles mnie tym zakupem :shock3:

Opublikowano
  • Autor
nie powiem zaskoczyles mnie tym zakupem :shock3:

Ale w sensie na minus? :grin:

Opublikowano

nie no ogolnie...jak oceniasz jazde Passatem w porownaniu do a4?