Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Autor oooo...to znowu grubo:wink: Jest tego więcej ale wrzucę info dopiero jak skończę grzebanie...
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Autor no dobra..poczekam.ale co by nie za długo:wink: Jutro coś machnę jak się pozbieram
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Autor No to napewno jutro to nie będzie nie oszukujmy się Oj tam oj tam, zobaczymy
Opublikowano 1 Stycznia 201313 l Autor zestaw hebli z passka R36 właśnie poszedł Jeszcze nie czas Dziś za wiele się nie działo - prawa strona dostała lusterko w full opcji (pamięć, składanie, dodatkowe oświetlenie). Co dziwne w Paskach tylko strona kierowcy ma zewnętrzny fotochrom Jutro lewa strona
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Fajny gadżecik te lusterka szczególnie teraz jak jest długo ciemno Klamki wewnątrz też są podświetlane jak w Superb?
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Co dziwne w Paskach tylko strona kierowcy ma zewnętrzny fotochrom ale czy napewno...
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Antonina a wiesz co oznacza skrót w ETCE kzp i kzl kierownica z prawej i kierownica z l...
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l no sorry tak się kurde zastanawiałem ale niestety chyba jeszcze nie bardzo trybię po sylwestrze
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Antonina a wiesz co oznacza skrót w ETCE kzp i kzl kierownica z prawej i kierownica z l... czyli mozna wstawic od kierowcy z kzp i bedzie komplet fotochrom
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Lustro na pewno ma inny kąt a czy sam wkład się różni pod względem "wizyjnym" to cholera wie
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Autor Antonina a wiesz co oznacza skrót w ETCE kzp i kzl kierownica z prawej i kierownica z l... Dokładnie jak napisał alv - kzp czyli anglik. Fabrycznie przewidziano fotochrom tylko dla kierowcy... Rzeczywiście można podłączyć prawą stronę do obiegu ale tutaj Łukasz nabił mi ćwieka z tym, że szkło będzie miało inny kąt... Póki co zostawiam jak jest. Dziś trochę grzebałem ...i tym sposobem mamy założoną także i lewą stronę wraz z obsługą składania, memo i fotochromem. Troszkę zabawy w kodowanie ponieważ pamięć jest porozpierdzielana po kilku modułach ale śmiga (włącznie z tiltem dla prawej stony ). ...uzupełniłem tył w alcantarze - póki co nie podłączam tylnych airbagów (poczekam na wiosnę, jest jeszcze trochę elektryki do dołożenia i chciałbym to machnąć za jednym razem). ...nie starczyło czasu na obie strony ale lewy tył dałem radę jeszcze uzbroić w roletkę BTW, Brysio i Andrzej - jeszcze raz dzięki za dostarczenie towaru (stan MINT ). Na koniec swap modułu centralnej elektryki na wersję HIGH (obsługujący ogrzewaną przednią szybę). ...w weekend chciałbym dołożyć brakującą, prawą roletkę i skończyć elektrykę grzanej szyby (mam nadzieję, że się uda ).
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l inny kąt... tzn będziesz miał szerszy widok a przecież to chyba nawet lepiej