Bart-S Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Spojler klapy trzyma prawidłowo więc zestaw montażowy zdemontowany :lol ...no i skoro mam już kompletne body to z czystym sumieniem mogłem zapodać... :bezzebow Jutro jeszcze wypad do Poznania po nowe Michelin PS3 na tylną ośkę i potem 4 tygodnie odpoczynku od Paska
Bart-S Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak namówię slo to może w czwartek jakąś mini sesję zrobimy
MarianekZg Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/Passat/rlinebadge.JPG Niby pierdółka ale jakże robi robotę Bart-s podziwiam cię za wytrwałość
slo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak namówię slo to może w czwartek jakąś mini sesję zrobimy pomyśl lepiej nad miejscówką
variocustoms Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 jak takie szybkie auto to tylko autostrada
milart Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dobra robota. Ładnie to teraz wygląda. Efekt godny włożonej pracy:wink:
wojtek123 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Bart-s widzę że nadal wymiatasz z passkiem, gratuluje wytrwałości i pasji
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Bart-s widzę że nadal wymiatasz z passkiem, gratuluje wytrwałości mi pasji Coś tam pogrzebałem przy ostatniej wizycie w PL Wracam niedługo to się nad czymś jeszcze pomyśli ---------- Post dopisany 04-08-2013 at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2013 at 21:26 ---------- Od kilku dni niemiła niespodzianka... Lewym tylnym zaciskiem sp***rza płyn hamulcowy, przy okazji oględzin okazało się - że silniczek tego samego hamulca ma pękniętą obudowę. W związku z tym, że przy najbliższym interwale serwisowym tarcze i klocki będą do wymiany - stało się.... Dev dopiął swego - będzie zestaw hebli od R36 Udało się dorwać w dobrej cenie prawie cały komplet zacisków i jarzm... Brakuje tylko zacisku na lewy tył (szukamy...). Teraz tylko pytanie w jaki kolor pomalować zaciski pod brąz "Mocca"
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 czarne zaciski będą OK Tak samo myśli żona Dev-a
Dev Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tez tak mi podpowiadano Zastanawiam się jeszcze nad klamrą, czerwone albo srebrne
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tez tak mi podpowiadano Zastanawiam się jeszcze nad klamrą, czerwone albo srebrne Czerwony fajnie się zgrywa z brązem ale raczej jeśli już to... srebrny. No chyba, że jakąś inną kompozycję dobierzemy...
Dev Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dobra, niech będą różowe :polew::polew:
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 mocy od jaskrawego koloru zacisków niestety nie przybędzie może jakiś grafit (gun_metal_grey)
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 mocy od jaskrawego koloru zacisków niestety nie przybędzie może jakiś grafit (gun_metal_grey) Dobra Tomek - dajemy czarne. Blach nie maluj bo i tak wejdą "R".
jedrekx Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 jak patrzę na ten silniczek to aż mi się niedobrze robi.. na szczęście w naszym już zregenerowany i działa
Bart-S Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 jak patrzę na ten silniczek to aż mi się niedobrze robi.. na szczęście w naszym już zregenerowany i działa Na allegro znalazłem firmę która regeneruje je i poprawia usterki fabryczne - chcą 250zł...
Rekomendowane odpowiedzi