Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
słyszałeś o przerobieniu tylnych lamp efekt Nissana GTRa ?? powiem że super to wygląda wieczorem :wink:

Ja generalnie jakimś większym fanem customowych rozwiązań (jeszcze) nie jestem ale... POKA :decayed:

Wąskiemu chodzi o to:

62238765_1_644x461_ringi-w-klape-passat-b6-kombi-sedan-z-kierunkowskazem-skyline-wroclaw_rev003.jpg

Robią to chłopaki na forum paska :wink:

A tutaj na aukcji ktoś nawet robi opcję że kierunkowskazy migają w tych w klapie... Ringi w klapę Passat B6 kombi/sedan z kierunkowskazem skyline Wrocław Śródmieście ? Tablica.pl

Dla mnie to już przesada z tym kierunkiem :decayed: W CC 2 ringi ori są ok, ale tu rezane chyba średnio... rzecz gustu :wink:

Opublikowano

Lampy założyłem nówki - troszkę szkoda teraz przy nich grzebać (chyba, że stare dać do obrobienia - ale ciśnienia jakotakiego nie mam :decayed:).

Za chwilę Passat jedzie do malowania.. Spojler przedniego zderzaka mi obdrapali przy holowaniu auta. Od razu odnowimy progi i pewnie jeszcze coś tam się z lakierniczych spraw znajdzie (np. maska na rancie, obdrapana od ściagania wycieraczek). Przed oddaniem auta do lakiernika zrobię jeszcze fotki z elementami do zrobienia.

A tak poza tym - wszystko zrobione - więc nudy :decayed: No może za tapicerkami powoli się rozglądam... Potrzebuję z czarną górą, czarnym dołem i środkiem w beżu (oczywiście tył z roletami :wink:).

Opublikowano
słyszałeś o przerobieniu tylnych lamp efekt Nissana GTRa ?? powiem że super to wygląda wieczorem :wink:

Ja generalnie jakimś większym fanem customowych rozwiązań (jeszcze) nie jestem ale... POKA :decayed:

miałem nadzieję że wiesz że ja też nie

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

Rafał ma rację o to mi chodziło :wink: w realu wyglądają mega :kox: ale już po sprawie jak masz nowe

Opublikowano

Ty bartek taki zaganiany non stop? Odezwał byś się czasem do młodego starego jak na nocce siedzisz i udajesz, że pracujesz :decayed:

Opublikowano
Ty bartek taki zaganiany non stop? Odezwał byś się czasem do młodego starego jak na nocce siedzisz i udajesz, że pracujesz :decayed:

Wczoraj POP - dziś mam nockę więc możemy próbować :wink:

Opublikowano

Bartek a jak byś miał tak po krotce stwierdzić czym lepiej Ci się jeździ A4 b6 czy Passat b6 ? :decayed:

Opublikowano
Bartek a jak byś miał tak po krotce stwierdzić czym lepiej Ci się jeździ A4 b6 czy Passat b6 ? :decayed:

Było Józek :wink: ----------->>>> A4. Chociaż Pasek to zawsze coś nowszego w rodzinie więc też chętnie wsiadam... Jednak idąc dalej i porównując komfort jazdy czy jakość wykonania - zdecydowanie Audi. Jeśli chodzi o gadżety - Passat jest nowszy więc tam jest więcej zabawek (a wiadomo, że my zabawki lubimy :decayed:). I jeden i drugi ma swój urok a najbardziej za***iste jest to - że można je sobie, samemu wyrzeźbić zgodnie z naszym upodobaniem :thumbup1:

Opublikowano
Jednak idąc dalej i porównując komfort jazdy (...) zdecydowanie Audi.

:eusathink: hmmm może w CC jest inny zawias (chociaż wątpię), ale porównując z A4 B7 a w B7 jest ten sam zawias co w B6 to jak dla mnie w pasku zdecydowanie bardziej przyjemny, a na gwincie jest mega komfortowy i precyzyjny. Ale między A4 B5 a paskiem B6 jest meeeeega przepaść jak dla mnie.

A co do jakości materiałów to się zgodzę :wink: Ale porównując roczniki w nowej A4 B8 materiały we wnętrzu... zdecydowanie słabsze niż w A4 B6/B7 :decayed: Więc wiemy w którym kierunku to wszystko zmierza... taniość... :kwasny:

Opublikowano

Passatem się źle nie jeździ, ale fakt.. co do jakości wnętrza to jest przepaść względem Audi :thumbdown:

Opublikowano

No i nie potrafiłem się powstrzymać :decayed: Zamontowane nakładki na pedały hamulca i sprzęgła oraz nowy pedał gazu dla wersji R line :thumbup1:

rlinepads.JPG

Opublikowano

Ja nie daje rady juz z Toba :)

wyslane z niestandardowego s4 active

Opublikowano
Ja nie daje rady juz z Toba :)

wyslane z niestandardowego s4 active

Ty lepiej powiedz kiedy tylne drzwi w Twojej robimy :grin:

Opublikowano

Było Józek :wink: ----------->>>> A4. Chociaż Pasek to zawsze coś nowszego w rodzinie więc też chętnie wsiadam... Jednak idąc dalej i porównując komfort jazdy czy jakość wykonania - zdecydowanie Audi. Jeśli chodzi o gadżety - Passat jest nowszy więc tam jest więcej zabawek (a wiadomo, że my zabawki lubimy :decayed:). I jeden i drugi ma swój urok a najbardziej za***iste jest to - że można je sobie, samemu wyrzeźbić zgodnie z naszym upodobaniem :thumbup1:

:thumbup1::thumbup1: świetny jest ten Twój Passat i idzie w dobrą stronę jak zawsze :wink:

Opublikowano

w tym Passacie, co go ujeżdżam ostatnimi czasy padł mi immobilizer z kolumną kierowniczą :facepalm: albo nie chce odpalać, albo odpala i gaśnie.. wczoraj nim ojciec jechał i zgasł w trakcie jazdy.. :thumbdown: podobno wada fabryczna. miałeś Bartek takie coś u siebie? we wtorek odstawiam go do ASO, podobno od nowa trzeba będzie kodować kluczyki więc komplet muszę im dać..

Opublikowano
w tym Passacie, co go ujeżdżam ostatnimi czasy padł mi immobilizer z kolumną kierowniczą :facepalm: albo nie chce odpalać, albo odpala i gaśnie.. wczoraj nim ojciec jechał i zgasł w trakcie jazdy.. :thumbdown: podobno wada fabryczna. miałeś Bartek takie coś u siebie? we wtorek odstawiam go do ASO, podobno od nowa trzeba będzie kodować kluczyki więc komplet muszę im dać..

Nie - takich akcji nie doświadczyłem :wink:

Opublikowano

na szczęście koszt nie jest duży... podobno w tysiącu się zamkniemy wg. ASO.. :wink: generalnie nawet nieźle się jeździ tym Passatem, jakby był po programie to już w ogóle byłoby fajnie, bo A5 tak inaczej przyspiesza.. lepiej jakoś :grin:

Opublikowano
na szczęście koszt nie jest duży... podobno w tysiącu się zamkniemy wg. ASO.. :wink: generalnie nawet nieźle się jeździ tym Passatem, jakby był po programie to już w ogóle byłoby fajnie, bo A5 tak inaczej przyspiesza.. lepiej jakoś :grin:

Jędruś - jeszcze się zamienisz :grin:

Opublikowano

szczerze Ci powiem, że nowe CC zaczyna mi chodzić po głowie jak tak jeżdżę tym :decayed:

Opublikowano
szczerze Ci powiem, że nowe CC zaczyna mi chodzić po głowie jak tak jeżdżę tym :decayed:

Nowe CC jest trochę pozbawione charakteru (mam na myśli głównie przód autka), ale ma ładne lampy tył :decayed:jedrekx jak coś możesz się przejechać CC po programiku w Bukowinie :decayed: Ja chętnie "karnę się" A5 :decayed: