Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może tanio do oddania kierunki ori przed fl

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzieś tam chyba miałem jedną sztukę.

Opublikowano (edytowane)

:hi:

I co z tą niedzielą ?? :P Ogolnie jeszcze z Koła ma ekipa wjechać na Konin i spot polączyć :kox: bo kumpel na Kleczewskim pisał kto sie pisze :wink:

Edytowane przez Michu B5
Opublikowano

No to w niedzielę spocik ile aut ma podjechac? I godzina wszyscy dali radę? :hi:

Opublikowano

Arek jak tam zakupy ? Już poczynione ? :)

Jeszcze nie ;)
Opublikowano

To dalej co w niedziele się kroi bo wpadnę tylko dajcie znać to zabiore Łukasza (ghosta) :grin:

Opublikowano

Postaram się dobić

Opublikowano

2szt pirelli sottozero dot 2009 bieznik 7-7,5mm
2szt pirelli sottozero serie II dot 2010-2011 bieznik 7-7,5mm

+ stalówki 16 5x112 oczywiście

chce ktoś za tysiaka ?

Opublikowano

Piękna

aleś kotleta odgrzał. auto jakieś dwa(?) lata temu sprzedane do Niemiec, zmieniło kolor na pomarańczowy. dalsze losy mi nie znane, ale sam Nikolas, były właściciel na pewno wie coś więcej. lata teraz bodajże czarnym RSem.
Opublikowano

Oj widzisz nie wiedziałem ale auto piękne i na prawdę super :)

Właśnie Kaju pytanie nie było s w b5 to z jakiej paki zegary w b 5 mają ori oznaczenie s line audi?

Opublikowano

w b5 nie było sline nigdy przenigdy. były dwa pakiety których nazw nie pamiętam bo jestem zbyt najebany, ale odnosiły się do stylu "pro line sport" lub coś podobnego. w skład wchodziły felgi 16, kiera S4, gałka w skórze bodajże i coś jeszcze - jest gdzieś to info na forum. jeśli znalazłeś gdzieś na zegarach naklejke sline to wiedz, że mirek handlarz tam był...

Opublikowano

w b5 nie było sline nigdy przenigdy. były dwa pakiety których nazw nie pamiętam bo jestem zbyt najebany, ale odnosiły się do stylu "pro line sport" lub coś podobnego. w skład wchodziły felgi 16, kiera S4, gałka w skórze bodajże i coś jeszcze - jest gdzieś to info na forum. jeśli znalazłeś gdzieś na zegarach naklejke sline to wiedz, że mirek handlarz tam był...

popieram mam takie tarcze u siebie na zbyciu :)

Opublikowano

co ty pier**lisz polska jest jedynym krajem na który b5 eslajn był produkowany :decayed::hi:

Opublikowano

no może być 17