Blachu Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak pytam z ciekawości. Jak nie ma wiatru to ok, ale przy sporym wietrze "koni" ubywa, bądź przybywa w zależności czy pod czy z wiatrem. To chyba każdy odczul na drodze. Temp powietrza też ma znaczenie. Temperaturę powietrza wpisujesz w programie Jeśli chodzi o wiatr to podczas pomiaru, gdy obroty dojdą do odcinki, wtedy wciska się sprzęgło i tak "na luzie" jedziesz przez pewien dystans - to wówczas obliczane są opory toczenia, ruchu itd, które działają na poruszające się auto. To tak w skrócie Powitać Panowie
darek995 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak pytam z ciekawości. Jak nie ma wiatru to ok, ale przy sporym wietrze "koni" ubywa, bądź przybywa w zależności czy pod czy z wiatrem. To chyba każdy odczul na drodze. Temp powietrza też ma znaczenie. Temperaturę powietrza wpisujesz w programie Jeśli chodzi o wiatr to podczas pomiaru, gdy obroty dojdą do odcinki, wtedy wciska się sprzęgło i tak "na luzie" jedziesz przez pewien dystans - to wówczas obliczane są opory toczenia, ruchu itd, które działają na poruszające się auto. To tak w skrócie Powitać Panowie O to to to właśnie robił koleś 3 od 1 tyś do odcinki potem sprzęgło i luz chwile prędkość spadła i wyłączał. Tak wyglądał popmiar. Było ich kilka i każdy był bardzo podobny różnica 1KM.
Blachu Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Na którym biegu to robiliście? było kilka razy trzeci bieg
Labiel Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 No to kawałek prostej potrzebny,
Blachu Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 a jak skrzynia nie ma biegów ? to wtedy się nie myśli o chipie
darek995 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 A nie masz trybu manual w skrzyni?
slo Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 mam ale co to da ? nic. Jak but w podlodze to i tak sobie zredukuje na lepszy bieg
Blachu Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 mam ale co to da ? nic. Jak but w podlodze to i tak sobie zredukuje na lepszy bieg zajrzyj tutaj: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=23140
jaku8891 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Koledzy, postanowiłem, że zwrócę się do Was bo możecie mi pomóc. Potrzebuję zderzak przedni do A4 B5 przedlift granatowy kompletny. Macie może jakieś pozostałości po modach??
Michu B5 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Darek Wszystkiego najlepszego !!
Sylwek A 4 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Dokładnie Darku twoje zdrowie 100 lat. : )
Rekomendowane odpowiedzi