pepik Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Dobrze wyszło malowanie, jak nówka. Nie masz jednej szpilki w lewym przednim kole
Polko_V Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 hamer zobaczymy w maju co powiesz potem jak by ktos sie czepiac jest zrobiona orginalna skorka na lakierze tak jak powinno byc auto pomalowane ale zeby bylo lustro trzeba malych modyfikacji ale to w swoim czasie:P czytajcie i uczcie się... ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- Dobrze wyszło malowanie, jak nówka.Nie masz jednej szpilki w lewym przednim kole :polew: curva Wy to nawet zmarszczkę na moim czole wyczaicie:decayed:...jest ta szpilka tylko, że to jest śruba zabezpieczająca i nie wkręcano jej:wink:
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Grześ powodzenia w dalszych modach ładne foty w pierwszym poście
Majkel Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Furka wyśmienita Felga i gleba robią meeegaaaa robote Bezawaryjności przede wszystkim
Polko_V Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 niestety większość planów poszło w łeb, ale myślę żeza jakiś czas się "odbiję":smiley: ---------- Post dopisany 29-08-2013 at 01:55 ---------- Poprzedni post napisany 04-08-2013 at 19:41 ---------- No to skusiłem się, ale niestety "stety?!" na czystej serii chip i efekt jest taki ...jak dla mnie narazie bomba, po zimie pomyślę o jakimś większym intercoolerze:wink:
Polko_V Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ojj...tak...nawet nie wiedziałem, że na miejscu pasażera potrafi tak ładnie wciskać w fotel:decayed:. Potem jak się pojawi drugi, albo centralny cooler to się poprawi:wink: i będziemy się bardziej skupiać nad większym jeszcze bardziej płaskim niutkiem, no i tymi paroma ewentualnie konikami ...byłem mile zaskoczony, jak przejeżdzałem przez progi zwalniające i depłem na 1 biegu, to obroty poszły do końca a auto tylko delikatnie się turlało:decayed:. Opony pójdą w piz*uuu po tym sezenie:grin:
Michu B5 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Alki robia robote powodzenia w dalszym rezaniu
SebaMC Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 ahh te pompowtryski robią robotę, musisz mnie przewieźć, bo chcę poczuć różnicę i wziąć się w końcu za swojego:decayed:
Polko_V Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 ...kiedyś tam Cię przewiozę...a swoją drogą nie zastanawiaj się tylko rób coś ...a gwint ta-technix:whistling:
Polko_V Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/index6.html#post3818209 "TU":decayed:
SebaMC Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Ale On nie ma hamowni, nie? też o Nim myślałem
Polko_V Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 ma tzw. drogową ...i już tak nie myśl, tylko "bij" do Niego:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi