lukaszr Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Niektóre ceny powalają :gwizdanie: To nie jest takie tanie, ale warto.
A3 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Niektóre ceny powalają :gwizdanie: Za dobrą robote powinny być dobre pieniądze...
angela Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 masz faceta , niech się tym zajmie watpie zeby mu sie chcialo..... :laghing2: ładne masz zdanie o mnie ;( a własnie ze by mi sie chciało oj dobre mam zdanie.......to taki maly zarcik byl To kiedy moje auto nabierze takiego polysku ? :>
kaj82 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 RS profi robota, nawet kierunki wyjeli z blotnikow żeby otwory wyczyscic
loco87 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 full profi W polsce zadna firma pracujac na tym poziomie by sie nie utrzymala...zaden polak by tyle nie zaplacil....Ale goscie robia robote :th:
Gość rob Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 To wszystko photoshop mnie też cisnęło się to na usta goście odstawili kawał dobrej roboty
Rekomendowane odpowiedzi