szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No to graty decyzji Tylko pamietaj jakiego pierwszego moda dokonać Decyzja sama przyszła, byłem dzisiaj na serwisie i z przy okazji dostałem propozycję nie do odrzucenia BTW: S6 muszę odstawić na 2 dni na 8 akcji serwisowych
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 BTW: S6 muszę odstawić na 2 dni na 8 akcji serwisowych no to program pojdzie w piz...u.
wladi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No to graty decyzji Tylko pamietaj jakiego pierwszego moda dokonać Schowek:naughty::polew:
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po co Ci ta blokada na 305 ? To nie jest blokada , tylko zdjecie blokady ...jak tego nie bierzesz to max 250
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po co Ci ta blokada na 305 ? bo bez blokady nie sprzedają najwyższa to 305
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po co Ci ta blokada na 305 ? To nie jest blokada , tylko zdjecie blokady ...jak tego nie bierzesz to max 250
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Szymek ale jak ci te akcje w esce zrobia gdzie podejrzewam choc z jedna bedzie dotyczyc sterownika silnika to ci program sie pójdzie cudzołożyć ... Czy nie dasz zrobic aktualizacji akurat tego ?
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 BTW: S6 muszę odstawić na 2 dni na 8 akcji serwisowych no to program pojdzie w piz...u. Nie robię update'u ECU będzie; -zmiana softu w układzie kierowniczym -wymiana jakiś węży -masa jakiś pierdół (uszczelek, śrubek i chooy wie co) -jakiś kruciec olejowy -poprawka tuleji tylnych kolumn ogólnie 2 dni stania nie wyjęte ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Szymek ale jak ci te akcje w esce zrobia gdzie podejrzewam choc z jedna bedzie dotyczyc sterownika silnika to ci program sie pójdzie cudzołożyć ... Czy nie dasz zrobic aktualizacji akurat tego ? pier**le ich aktualizacje ECU
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ten kruciec olejowy tez mialem robione - ponoć jest spora szansa ze cos tam moze sie w podporze filtra oleju ulamac i wpasc do silnika i zrobic niezla rozpierduche
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ten kruciec olejowy tez mialem robione - ponoć jest spora szansa ze cos tam moze sie w podporze filtra oleju ulamac i wpasc do silnika i zrobic niezla rozpierduche Szkoda że się wcześniej nie wyjebało już by RSa stała pod chatą
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 szymeniu jak nie opróżnisz skrzynki to natrę uszy na spocie
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 szymeniu jak nie opróżnisz skrzynki to natrę uszy na spocie Ogarnąłem kuwetę
carrera369 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pakiet Carbon - lustra w carbonie - dyfuzor - wstawki w zderzakach - wykończenie w czerni Felgi Titan Optik 21' Kolor Daytona Grau Pearleffekt http://s7.postimg.org/ttccl5dnr/RS6.jpg http://s7.postimg.org/n1lxiaoo7/RS6_II.jpg Super połączenie tego lakieru i ciemnej optyki - carbonu i tytanowych felg (nie przyciemniaj szyb) Można dopłacić za brak napisy quattro z przodu ?
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pakiet Carbon - lustra w carbonie - dyfuzor - wstawki w zderzakach - wykończenie w czerni Felgi Titan Optik 21' Kolor Daytona Grau Pearleffekt http://s7.postimg.org/ttccl5dnr/RS6.jpg http://s7.postimg.org/n1lxiaoo7/RS6_II.jpg Super połączenie tego lakieru i ciemnej optyki - carbonu i tytanowych felg (nie przyciemniaj szyb) Można dopłacić za brak napisy quattro z przodu ? Nie ma opcji żeby wy***ali ten napis. Już pytałem. Jednie to polakierować go w ten sam kolor co grill żeby się zgubił
Nowak_zg Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 "zazdraszczam" nowego zamowienia i gratuluje ... Fajne auto na DD. kiedys pisales o S6 ze jakbys wiedzial to bys duzo rzeczy nie zamawial ze wzgledu na to ze ich sie po prostu nie uzywa ... i tu pytanie: ma cos obecne s6 czego nie bedzie mialo przyszle rs6 ;> ?
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 "zazdraszczam" nowego zamowienia i gratuluje ... Fajne auto na DD. kiedys pisales o S6 ze jakbys wiedzial to bys duzo rzeczy nie zamawial ze wzgledu na to ze ich sie po prostu nie uzywa ... i tu pytanie: ma cos obecne s6 czego nie bedzie mialo przyszle rs6 ;> ? RS'a będzie miała tylko dociągi w drzwiach, LED i kamerę cofania, Key less. Resztę zabawek które mam teraz użyłem może 2 - 3 razy
Nowak_zg Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 rozumiem w 100% takie rzeczy fajnie wygladaja na liscie wyposazenia, a przewaznie rzadko sie z nich korzysta nad kolorem byla debata czy odrazu mial byc ten ?
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 rozumiem w 100% takie rzeczy fajnie wygladaja na liscie wyposazenia, a przewaznie rzadko sie z nich korzysta nad kolorem byla debata czy odrazu mial byc ten ? Wszystko zrobiłem dzisiaj z palca w trakcie serwisu. RS'a ma wyglądać i jechać, gadżety mam w d*pie. Dlatego dwa pakiety, dynamic plus (zawiera wszystkie dodatki mechaniczne) i Carbon optik które szarpią 100k zł Kolor już dawno mi robił w głowie maizge własnie Daytona i taki będzie
Rekomendowane odpowiedzi