MarianekZg Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam Przyznaje się, mam takie odpały i tak wiem że to niebezpieczne swój chłop Ale tylko dlatego, że się przyznaje bo nunu nie wolno w taki sposób przecież wyprzedzać
szymeniu Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam Przyznaje się, mam takie odpały i tak wiem że to niebezpieczne swój chłop Ale tylko dlatego, że się przyznaje bo nunu nie wolno w taki sposób przecież wyprzedzać Tak to jest niebezpieczne, cóż zdarza mi się nie robię tego zawsze ale czasem nie wytrzymuje wyścigów równoległych na dystansie kilku kilometrów
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam pas jak pas o co Ci chodzi :question:
szymeniu Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam pas jak pas o co Ci chodzi :question: Najbardziej lubię A1 Rybnik-Gliwice szeroko i prawie pusto
lapek85 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 znam taki przypadek jak TIRa na raz wyprzedzało kilka bulgoczących chopperów, w tym jeden prawą stroną. Kierowca TIRa wystraszył się ryku tych motocykli i odruchowo odbił do prawej. co było dalej to już pisać nie będę.
miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam pas jak pas o co Ci chodzi :question: Najbardziej lubię A1 Rybnik-Gliwice szeroko i prawie pusto nieprawda - czasami tam śmiga S4 diesel ze 110km/h ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam a co się dziwisz - jak leciał prawym koleś 90km/h - jakiś zamulacz go wyprzedał lewym 200km/h to co miał Szymek mulić za nim - wyprzedził ich poboczem 270km/h
szymeniu Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam pas jak pas o co Ci chodzi :question: Najbardziej lubię A1 Rybnik-Gliwice szeroko i prawie pusto nieprawda - czasami tam śmiga S4 diesel ze 110km/h ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam a co się dziwisz - jak leciał prawym koleś 90km/h - jakiś zamulacz go wyprzedał lewym 200km/h to co miał Szymek mulić za nim - wyprzedził ich poboczem 270km/h Zawsze jak siedzę u siebie w temacie i widzę że Miron patrzy, to sobie myślę "czy dzisiaj czymś nie dowali do pieca" ja tylko pamiętam jak żeś się toczył na SCP i w ostatniej chwili Cię zobaczyłem a czasem zdarza mi się przegiąć pałę, ale zapytam komu się nie zdarza
miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 wiem co masz na myśli - mnie jak ostatnio jeden koleś wnerwił to się kulłem do 150 (ale od razu zwolniłem)
szymeniu Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 wiem co masz na myśli - mnie jak ostatnio jeden koleś wnerwił to się kulłem do 150 (ale od razu zwolniłem) Uwolniłeś moc tych dodatkowych 26 PS po korekcie
miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Stary - to są przyrosty mocy a nie tam od razu 150ps więcej - nacieszysz się i Ci się znudzi Od razu mogłeś się tak z nimi dogadać żeby Ci co miesiąc po 30 koni dodawali - na dłużej by Ci wystarczyło A jak by Cie ktoś objechał to byś zapamiętał Tablice i za 2 lub 3 miesiące się odwdzięczył
szymeniu Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Stary - to są przyrosty mocy a nie tam od razu 150ps więcej - nacieszysz się i Ci się znudziOd razu mogłeś się tak z nimi dogadać żeby Ci co miesiąc po 30 koni dodawali - na dłużej by Ci wystarczyło A jak by Cie ktoś objechał to byś zapamiętał Tablice i za 2 lub 3 miesiące się odwdzięczył No rzeczywiście mogłem na raty rozłożyć przyrost i na raty płacić
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam pas jak pas o co Ci chodzi :question: Najbardziej lubię A1 Rybnik-Gliwice szeroko i prawie pusto mi tego mówić nie musisz Z dwa miesiące temu na A4 białe S6 C7 wyprzedziło mojego kolegę w ciężarówce prawą stroną, pasem awaryjnym i tak się zastanawiam pas jak pas o co Ci chodzi :question: Najbardziej lubię A1 Rybnik-Gliwice szeroko i prawie pusto nieprawda - czasami tam śmiga S4 diesel ze 110km/h ......... chybaś w milach podał....i na tempomacie przy czytaniu gazety
ohm Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 na końcu slajd z racelogica. identyczne osiągi? moooocno,mocno zbliżone.
szymeniu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 na końcu slajd z racelogica. identyczne osiągi? moooocno,mocno zbliżone. Poprawiłeś mi tym filmem humor znaczy się S6 całkiem żwawo jeździ skoro można go zestawić z E63 AMG S i to po koksie
kiciafirerek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 po Wrocławiu już śmiga granatowe RS6 DWR 7373* jest z kim się mierzyć
kuredu Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 na końcu slajd z racelogica. identyczne osiągi? moooocno,mocno zbliżone. Poprawiłeś mi tym filmem humor znaczy się S6 całkiem żwawo jeździ skoro można go zestawić z E63 AMG S i to po koksie W sumie to troche naduzycie mowic teraz ze masz S6, silnik ten sam co RS, inne graty tez od RSa plus kilka innych rzeczy modzonych. W zasadzie S6 to masz tylko z wygladu bo pod maska to zmodzone RS6.
Czary Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 po Wrocławiu już śmiga granatowe RS6 DWR 7373* jest z kim się mierzyć Mnie na autostradzie mijała też S7 na DW Może Szymek nie się tam gdzieś przyczai i spróbuje do Wrocławskiego Veyrona wystartować.
peter22 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Szymek a Twój rs już dotarł do Polski????
ohm Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Szymon stwierdził, że pier*oli kolejne C7 brać i nas zaskoczy M6 gran coupe
Rekomendowane odpowiedzi