ohm Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ale wysyp RSów na mobile szkoda,że 99% identycznych czarny, pakiet carbon, czarna skóra z czerwonym szwem i czerwone pasy. jeden białasek sie uchował, na alcantarze Audi RS6 Avant 4.0 TFSI Quattro SHZ LEDER KLIMA NAVI jako Kombi w Bietigheim-Bissingen
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 generalnie RS naprawdę mi się podoba.. tylko po jaką cholerę taki napis "Quattro" na grillu.. to moim zdaniem szpeci
dziadek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ale wysyp RSów na mobile szkoda,że 99% identycznych czarny, pakiet carbon, czarna skóra z czerwonym szwem i czerwone pasy. jeden białasek sie uchował, na alcantarzeAudi RS6 Avant 4.0 TFSI Quattro SHZ LEDER KLIMA NAVI jako Kombi w Bietigheim-Bissingen popowodziowe pewnie ---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:56 ---------- generalnie RS naprawdę mi się podoba.. tylko po jaką cholerę taki napis "Quattro" na grillu.. to moim zdaniem szpeci jedrekx jak cię lubię - szczególnie za lasagne to gusta mamy zupełnie inne oczywiście odnośnie znaczka to się zgadzam, na szczęście o gustach się nie dyskutuje
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 jedrekx jak cię lubię - szczególnie za lasagne to gusta mamy zupełnie inne oczywiście odnośnie znaczka to się zgadzam, na szczęście o gustach się nie dyskutuje wiem, że gusta mamy inne ale to dobrze, jakby wszyscy mieli ten sam gust to byśmy wszyscy jeździli identycznymi autami.. o ile byłoby na to nas stać a za lasagne to powinieneś polubić Łukasza, naszego kucharza
kuredu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ale wysyp RSów na mobile szkoda,że 99% identycznych czarny, pakiet carbon, czarna skóra z czerwonym szwem i czerwone pasy. jeden białasek sie uchował, na alcantarzeAudi RS6 Avant 4.0 TFSI Quattro SHZ LEDER KLIMA NAVI jako Kombi w Bietigheim-Bissingen w Polsce już nie ma opcji opcji zamówić auta z dostawą na ten rok. limit był 6 szt i poszły w pierwszym tygodniu, z realizacją na koniec września/październik. reszta na nowy rok. na szczęście czerwonego nikt nie zamówił...
szymeniu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 ale wysyp RSów na mobile szkoda,że 99% identycznych czarny, pakiet carbon, czarna skóra z czerwonym szwem i czerwone pasy. jeden białasek sie uchował, na alcantarzeAudi RS6 Avant 4.0 TFSI Quattro SHZ LEDER KLIMA NAVI jako Kombi w Bietigheim-Bissingen w Polsce już nie ma opcji opcji zamówić auta z dostawą na ten rok. limit był 6 szt i poszły w pierwszym tygodniu, z realizacją na koniec września/październik. reszta na nowy rok. na szczęście czerwonego nikt nie zamówił... No byłem w piątek w Aso we Wrocławiu i to samo usłyszałem. Dziwne to dla mnie.
mystic.pl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 czyli ty wziąłeś czerwonego? ..... Audi RS6 Avant 4.0 FSI quattro SD-NAVI-LED-BOSE-VOLL jako Kombi w München
carrera369 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 czyli ty wziąłeś czerwonego? ..... Taki czerwony RS tylko z czarnymi felgami jak w linku mystic.pl
kuredu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.automativ.de/wp-content/uploads/2012/12/audi-rs6-avant-mj2013-img-03.jpg Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.autotribute.com/wp-content/uploads/2012/12/New-2014-Audi-RS6-Avant-rear-side.jpg Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.autotribute.com/wp-content/uploads/2012/12/New-2014-Audi-RS6-Avant-rear-side.jpg taka wersja jak na zdjęciu, dodatkowo ciemne szyby i dach panoramiczny który też jest czarny, ciemne felgi mi nie leżą, więsniacki napis quattro bedzie bo jest w pakiecie aluminium
mystic.pl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to graty fury i odważnej decyzji tylko szkoda, że z pakietem chrom bo tak szczerze to osobiście do czerwonej widzę tylko blackpakiet
peter22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 napis mozna plastik-dipem potraktowac i nie bedzie go tak bardzo widac:wink:
kuredu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to graty fury i odważnej decyzji tylko szkoda, że z pakietem chrom bo tak szczerze to osobiście do czerwonej widzę tylko blackpakiet Wzialem gwarancje na 5lat/150tys km wiec mniej sie boje o usterki
carrera369 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 dodatkowo ciemne szyby i dach panoramiczny który też jest czarny Dach to dobry pomysł, ale szyby zdecydowanie nie. Brat też zamówił czerwony czy w innym kolorze ?
mystic.pl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to graty fury i odważnej decyzji tylko szkoda, że z pakietem chrom bo tak szczerze to osobiście do czerwonej widzę tylko blackpakiet Wzialem gwarancje na 5lat/150tys km wiec mniej sie boje o usterki No, ta opcja gwarancji to bdb decyzja niestety można dokupować tylko przy zamówieniu nowego w salonie. W audi cenowo wychodzi rewelacyjnie tanio w porównaniu do pakietu gwarancyjnego w BMW. a powiedz czy z rabatem wyszło tak jak pisałeś około 25% ?
mystic.pl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No to nieźle, tak to można kupować w krajowym salonie a nie ciągać z niemiec. A taki rabat to od całości zamówienie czy tylko od wersji standard a za wszystkie dodatki bez rabatu ?
kuredu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Powiem tak z 564 na 411 2 szt identyczne, czerwona i czarna
Rekomendowane odpowiedzi