WhyMe? Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Również pykam Podrzuć ktoś serwer a chętnie postrzelam
Duds Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Również pykam Podrzuć ktoś serwer a chętnie postrzelam WhyMe chętnie Cię pocisnę:decayed: Dziś wieczorem też mogę postrzelać
Chuck Norris Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Też coś dzisiaj mogę ugrać jak ping będzie dobry oczywiście .
WhyMe? Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mi pasuje ja i tak dzisiaj posiedzę troszeczkę. Ci co mają steam to zapraszam Steam Community :: ID :: Why Me ? | VAG
Duds Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 jestem:decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- Chyba nikogo z forum nie było, ale pokarałem tam ostro:decayed:
Chuck Norris Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak nie jak tak . Mapy z d*py grane, lepiej już by było jakiegoś dusta 2 na jeden BS . Nick: ctv
Duds Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak nie jak tak . Mapy z d*py grane, lepiej już by było jakiegoś dusta 2 na jeden BS .Nick: ctv aa to byłeś asdf:naughty: Trzy tygodnie nie grałem, ale i tak nieźle:decayed:
Duds Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Staty 2:12 :polew: Chyba Ty:grin: Wchodziłem na serwery za Tobą to uciekałeś :grin:
Chuck Norris Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 W sumie teraz zacząłem grać, gdzieś może od ponad tygodnia . Fajnie sobie czasem postrzelać, to jest jedyna gra do której wracam co jakiś czas . Proponowałbym następnym razem wbić na serwer gdzie jest więcej ludzi i normalne mapy. Jakieś śmieszne zapitalanie skuterem, to nie dla mnie, cs to cs ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- Staty 2:12 :polew: Chyba Ty:grin: Wchodziłem na serwery za Tobą to uciekałeś :grin: :polew::polew::polew:
WhyMe? Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Staty 2:12 :polew: Chyba Ty:grin: Wchodziłem na serwery za Tobą to uciekałeś :grin: To trzeba było pisać bo nie widziałem
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Gra ktoś wieczorem? Tak ok 22 ? Ja gram zawsze wieczorem
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 ma ktos steama na sprzedaz Bo tez bym pogral a moze zrobic klubowy serwer:P
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 ma ktos steama na sprzedaz Bo tez bym pogral a moze zrobic klubowy serwer:P Serwer mogę zrobić A steam ci za 22 zł mogę załatwić.
Chuck Norris Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Gra ktoś wieczorem? Tak ok 22 ? Mogie zagrać, ale trochę później
Rekomendowane odpowiedzi