Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

e-Sport Counter-Strike 1.6 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pisz mi Piotrek jak coś :wink:

Opublikowano

Ja mam Steama :decayed:

Opublikowano

Mam steama :decayed:. Piszcie IP jak coś tutaj. Skończyłem oglądać Top gear i mogę pyknąć :kox:.

Opublikowano

31.186.84.74:27711 pierwszy lepszy serwer steam/non steam i pusty :wink: wbijać, ja z kumplem zaraz wejdziemy (też forumowicz) :decayed:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

Dobra nie, ten serwer jest z d*py. Lagi są. Dajcie coś, bo ja nie mam nic, a takie pierwsze lepsze to lipa:decayed:

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

Dobra, wchodzić na ten co wczoraj :facepalm: 80.82.16.66:27030

Opublikowano

gra ktos juz?

Opublikowano

A ja na tamtym gram i pisze czy jest ktoś z forum :grin:

Opublikowano

Marcin to cziter :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Trochę postrzelali, ale ostatni raz ten serwer, bo jak nie chu... mapy to płaczki, że mam wh :decayed: Muszę postrzelać na DM, bo nie ogarniam :grin:

Opublikowano

A ja muszę nowego laptopa kupić. Na tym ciągle 30 fps :facepalm: Włączy ktoś latarkę 5 fps i kratki. Już mam książki podłożone żeby się nie grzał to 10 minut gry i jajka smażę :doh:

Opublikowano

Beznadziejny ten serwer. Najlepiej się gra do 12 rund. Tak jak grałem w CS CZ. I wszyscy byli z A4 klubu? :P

Opublikowano

A co Wy nie widzicie przez ściany :shock3:? :decayed:

No serwer porażka, trzeba przyznać. Wasz sprzęt i tak się chowa do mojego :decayed:, mój komputer chłodzony jest wentylatorem pokojowym, bo wentylatorek od karty graficznej nie działa :facepalm:...

Prośba ode mnie, wybierajcie standardowe mapy, lepiej się gra, a z tymi mapami to typowa nawalanka :grin:.

Opublikowano

A co Wy nie widzicie przez ściany :shock3:? :decayed:

No serwer porażka, trzeba przyznać. Wasz sprzęt i tak się chowa do mojego :decayed:, mój komputer chłodzony jest wentylatorem pokojowym, bo wentylatorek od karty graficznej nie działa :facepalm:...

Prośba ode mnie, wybierajcie standardowe mapy, lepiej się gra, a z tymi mapami to typowa nawalanka :grin:.

ja specjalnie nie brałem standardowych, bo nie będę się ganiał po całej mapie jak gra tak mało osób:decayed: ogólnie to najlepszy z tego wszystkiego był dzisiaj glass chociaż nie cierpię tej mapy:decayed:

Opublikowano

Lepiej awp glass i walisz 10 razy żeby kogoś ubić :facepalm::decayed:

Opublikowano

chyba, że umiesz trafiać to raz:decayed: Trochę żeśmy z Marcinem tam was pokarali :grin:

Opublikowano

chyba, że umiesz trafiać to raz:decayed: Trochę żeśmy z Marcinem tam was pokarali :grin:

:przebiegly:

Opublikowano

Ja śmigam na jakiejś wersji zassanej z chomika. Wytłumaczcie mi co to steam, ile to kosztuje, gdzie i co z tego będę miał?

Opublikowano

Steam to Twoje prywatne konto na które ściągasz zakupione przez Ciebie gry z ich serwerów. To taka Twoja wizytówka, która o Tobie mówi, że na przykład nigdy nie używałeś czitów poprzez status VAC.

Steama możesz sobie ściągnąć i kupić key' a do tego, ale ja tego nie polecam, no chyba, że z pewnego źródła :wink:. Najlepszą opcją jest kupić oryginalne pudełeczko z grą :kox:, nie wiem ile to teraz kosztuje, ja płaciłem 50- 60 zł, teraz to pewnie mniej kosztuje. Moim zdaniem steam to same plusy, nie ma takiej opcji, żebyś wbił na serwer ns czy ns+ s i nie byłoby cziterów, a na serwie s zawsze jest mniejsze prawdopodobieństwo, że jakiś odpalony będzie latał i psuł grę :thumbup1:.

Opublikowano
:hi: dzięki za wyjaśnienie
Opublikowano

Sorki chłopaki za wczoraj, ale nie dotarłem do domu na 22. Dzisiaj można coś wieczorem postrzelać, a z kuzynem będziemy na dniach serwer chyba stawiać to dam IP. :decayed:

Opublikowano

Lekko zgadamy się. Marcin weź mnie zaproś bo zapomniałem wczoraj :decayed: