Gość Rayban Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Witam Jestem w lekkim szoku. Auto 100 tyś. ciągłe problemy a teraz zeszła farba z kratek nawiewów w jednym miejscu. Wkur... mnie to. Czy ktoś wie czy da się wymienić samą zewnętrzną kratkę czy trzeba kratę + pokrętła i część tunelu powietrza ? Jak tutaj Kratka nawiewu środkowa Audi A4 B7 06r. ORYGINAŁ (2646547864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
alest Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Czy ktoś wie czy da się wymienić samą zewnętrzną kratkę czy trzeba kratę + pokrętła i część tunelu powietrza ? ....tak, da się zmienić - obejrzyj filmik z poniższego linku - to co Ciebie interesuje zaczyna się od około 4 minuty:wink:... ECS Tuning: Audi B6 A4 1.8T Vent Pod Boost Gauge DIY - YouTube
jarekj1964 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 farba ci zeszla bo może miałes w tym miejscu wsadzony flakonik z zapachem. one lubia przeciekac i elementy plastikowe sie po prostu rozpuszczaja.
Gość Rayban Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Nic nie siedziało właśnie. Stało się to po psiuknięciu WURFA przed parownik :/
risones Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Witam może ktoś ma do opchnięcia prawą kratkę do b6 może być mocno zużyta zależy mi tylko na suwaku który kieruje powietrze góra dół i left right bo mój suwak się wyłamał
pakotomasz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Potrzebuję wymienić środkową kratkę nawiewu w B6 i szukając na allegro widziałem, że mają one różne oznaczenia na końcu. Ja potrzebuję dokładnie: 8E0 820 951H, ale widziałem też takie z F na końcu. Czy jest między nimi jakaś różnica?
Rekomendowane odpowiedzi