roae Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 ktoś go przymodził-licznik ala TT fajnie to wygląda, lusterka i lapmy tył buuuuuuuuu
JONNYxPL Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 no fajne audi:) licznik super wyglada, ale lampy tył wywal
Mati_23 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 wszystko super tylko te lusterka i lampy na duży minus ale pewnie to szybko poprawisz
wesz82 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Powiem Ci tak.Mamy autka od jednego handlarza. Ja kupiłem od niego rok temu czarne audi. Gratki zakupu. Wywal te lampy bo psują widok. One jest Q czy tylko listwy zmienione???
mlodycezar Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 a to cieeeekawe ; ) jaki świat jest mały. lampki wylecą, ale to na wiosnę planuje jakieś zmiany bo jak narazie to Audi połknęła wszystkie moje oszczędności, a i lusterka zapewne też bo są niestety niefunkcjonalne, prawie nic w nich nie widać. to tylko listewki
PiterA4 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 lusterka,licznik,Sline out:wink:
spiderpp1 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 kierownica odczyła to 285tys km, lekka reanimacja by sie przydała:)
arturkw Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 ee tam te motorki robią po 500 000
mlodycezar Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 obszycie kierki jak najbardziej w planach
kujawaPGN Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 lampki, lustra, oznaczenia s-line wywal a kierke sobie na razie pomaluj, farba w sprayu do skór, odtłuścisz i psikniesz z 2 albo 3 razy i będzie git pzdr
wesz82 Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Jak już będziesz wymieniał lusterka to prawe dawaj z angola. Jak znudzi Ci sie grill to możemy sie dogadać z chęcią go wezme.
mlodycezar Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 oczywiście, że jeśli będę wymieniał lusterka to prawe z angola ; ) hehe no grilla nie planuje zmieniać ; ) ale cholerka wie co mi kiedyś strzeli do głowy... JEŚLI MIAŁBY KTOŚ DWA LUSTERKA DO MOJEJ AUDI ( najlepiej w kolorze i prawe oczywiście Angol, ale w sumie czarne też dałyby chyba radę ) TO CHĘTNIE KUPIĘ ; )
gt350r Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Ktoś dobrze tą kierom targał skoro jest tak wyjechana po takim przebiegu ciekawe kto te auto miał przed tobą moja kiera bo mam identyczną tylko żę brązową i to po przebiegu 351 tyś lepiej sie trzyma no ale to już inna bajka generalnie autko ładne tylko te lustra i lampiony wek a jak wsiadasz to nie czujesz sie jak w statku kosmicznym? nie rozprasza cie za duża ilość srebra ?? a co do lusterek kup sobie czarne i spróbuj dobrać folie srebrną w hurtowni z próbnika barw i oklej ( może będą coś mieli pod twój kolor ) Pozdrawiam
slavko87 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Sam ten licznik malowales? Intersuje mnie jak sie go rozbiera bo chce sobie srodek malnac ale w czarny mat
wesz82 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Sam ten licznik malowales? Intersuje mnie jak sie go rozbiera bo chce sobie srodek malnac ale w czarny mat Poszukaj tematu o rezaniu chromu w obwódki zegarów,tam jest napisane jak rozebrać licznik.....
mlodycezar Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Ktoś dobrze tą kierom targał skoro jest tak wyjechana po takim przebiegu ciekawe kto te auto miał przed tobą moja kiera bo mam identyczną tylko żę brązową i to po przebiegu 351 tyś lepiej sie trzyma no ale to już inna bajka generalnie autko ładne tylko te lustra i lampiony wek a jak wsiadasz to nie czujesz sie jak w statku kosmicznym? nie rozprasza cie za duża ilość srebra ?? a co do lusterek kup sobie czarne i spróbuj dobrać folie srebrną w hurtowni z próbnika barw i oklej ( może będą coś mieli pod twój kolor ) Pozdrawiam No właśnie nie wiadomo jak kto nią kręcił, a też nie wiadomo bo może ktoś przede mną wstawił już taką dosyć mocno zużytą . hehe nie nie akurat mi się podoba ten srebrny kolor ponieważ nie jest tak nudno w środku, a jak wiadomo wszystko zależy od gustu Sam ten licznik malowales? Intersuje mnie jak sie go rozbiera bo chce sobie srodek malnac ale w czarny mat kupiłem już z takim pomalowanym licznikiem, ale ktoś to chyba nie bardzo dokładnie zrobił, ponieważ szybka od licznika odstaje trochę na dole...
gt350r Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 zobacz sobie w kodzie wyposażenia jeżeli masz 2PV to kiera jest ori
slavko87 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Sam ten licznik malowales? Intersuje mnie jak sie go rozbiera bo chce sobie srodek malnac ale w czarny mat Poszukaj tematu o rezaniu chromu w obwódki zegarów,tam jest napisane jak rozebrać licznik..... dzieki, ringi na zegary sam montowalem ale kuwa klej troche mi wyciekl i kiepsko to wyglada:kwasny: dlatego trzeba to zrezac na igle:naughty: ---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- Cezar jak szukasz kiery to mam 4 w db stanie:wink:
Mushu123 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Licznik na srebro wymiata naprawdę super efekt !! Powoli zrobisz autko pod siebie Wiem jak to kosztuje bo też zakupiłem klekocika z tym, że blaszki mam trochu do poprawy a nie mówiąc o standardowych wymianach Ale powoli powoli i do celu Pomyślności
Rekomendowane odpowiedzi