grzbig Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Witam koledzy. Proszę o wyrozumiałość, dopiero zaczynam logować. Błędów przed logowaniem brak. Chciałem przeprowadzić komplet logów dynamicznych mojego audi, zacząłem od grupy 000. Przy 3-3,5 notlauf, z grupy 000 wklejam tylko tyle co zdołałem zlogować. Zgasiłem silnik, skasowałem błąd( intake manifold pressure) czyli klasyka, przeładowanie, i przeszedłem od razu do grupy 011. Wklejam dwa logi jeden robiłem kilka dni wcześniej tylko tej grupy, drugi z dzisiaj zaraz po notlaufie i grupie 000. O dziwo dzisiaj po notlaufie w grupie 000, nie przeładowało tak jak wcześniej. Ogólnie z tego co wnioskuje turbo do czyszczenia? co ponadto? wężyki do wymiany? N75 ok? Do tego Logi statyczne, mogą być tam błędy przepraszam, powtórze je następnym razem zgodnie ze sztuka logowanie. Na razie będę wdzięczny za jakies info z tego co mam:wink: Dziekuje i pozdrawiam. Logi Dynamiczne Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi statyczne Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM To tyle ze statycznych na szybko,
vauxhall95 Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Powiem tak,jakbys dobrze sie postarał jezdzic dynamicznie.To turba moze nie trzeba by wyciagac.
grzegorzmen Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 spróbuj sztangę rozruszać ręcznie aż nie będzie przycięć i oporów , i potem pojeździj dynamicznie , ale to i tak tylko najprawdopodobniej odsunie problem w czasie , żeby było idealnie to raczej bez czyszczenia się nie obejdzie. Dodatkowo wymień sobie termostat bo 76C to trochę za mało no chyba że robiłeś logi bez nagrzania silnika.
Biszczan Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Jeśli nie masz garażu to wyciągaj i czyść turbo póki pogoda jest jako taka.
spanky Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 predzej czy póżniej trzeba będzie turbosprężarkę wyrwać i wyczyścić ...
Rekomendowane odpowiedzi