martinez Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Będzie dobrze ;D Mam nadzieję
rafalekx Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jaki Ty masz zakres regulacji w tym gwincie?
martinez Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jaki Ty masz zakres regulacji w tym gwincie? Obniżenie przód 30-60 obniżenie tył ca. 45 a felga juz jest tylko jeszcze opona i będzie cacunio ;d miejmy nadzieje
rafalekx Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jaki Ty masz zakres regulacji w tym gwincie? Obniżenie przód 30-60 obniżenie tył ca. 45 a felga juz jest tylko jeszcze opona i będzie cacunio ;d miejmy nadzieje Ale na tym foto przód masz chyba "trochę" niżej jak -30 Na setup letni spoko ale na zimę tak o Ja u siebie mam regulację -15/-50
martinez Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kręcone było na serię ale jak to jest zawsze musi się (uleżeć) wiec jakies 2 centy poszło w dół od serii Oczywiście będę podnosić na zimę a potem 19 cali wrzucam i na maxa w dół
Chowix Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kolego a masz dobre forum a8 co by było takie dobre jak nasze a4-klub ? Też zamierzam kupić identyczne 4.2 '94 299KM
martinez Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 Czas odkurzyć też drugi wątek Kilka strzałów w oczekiwaniu na ciepełko i letnie opony. LETNI SET UP wrzucony na autko więc czas rozpocząć sezon Letni SET UP
A-rek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Felgi super ale po założeniu opon w takim rozmiarze kółko dużo straciło na wyglądzie:kwasny:
Chowix Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dokładnie tak. Wzor super masywny lecz za wysoki profil
martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wydaje Wam się koledzy Na żywo wygląda o niebo lepiej i każdy to mówi i pisze . Opona ładnie wypełnia nadkole. Zostanie spuszczona jeszcze 2-3cm więc look będzie jeszcze lepszy. Jestem gościem który ceni sobie komfort, decydując sie na gwint wiedziałem że ta kwestia ucierpi ale wiem że nie ma nic za darmo i coś musi występować kosztem czegoś dlatego też padło na 19 cali a nie 20 np. Chciałem znaleźć kompromis który pozwoli mi cieszyć się dobrym prowadzeniem autka przy fajnej obręczy zachowując jakiś tam komfort. Jestem wybredny i musi być w miarę wygodnie a tutaj o dziwo jest całkiem zacnie i nie narzekam. Mam dobrą przyczepność, jak dla mnie ładne koło i komforcik jak na nasze drogi! pozdrawiam ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------
Borek123 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To 4x10j? Mogłeś założyć chociaż 235/35.
martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tak 4x10j NIe wchodziła w grę taka opona, nie dosyć że naleśnik to jeszcze naciag za duży :/
Chowix Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nooo na tych zdjęciach wygląda kozak !
Sqizzy Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Małe te fele do tej budy :-D za***iście by w b5 wyglądały, tylko 10j
martinez Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 Motoryzacja i Audi to nie tylko auta to także ludzie których poznaje się dzięki tej marce Audi C4 FOREVER - Podziękowanie prosto z wesela Dwa tygodnie temu w sobotę stałem na ślubnym kobiercu i myślałem sobie że jestem raczej pechowcem. Jak sie okazało fatum mnie opuściło. Jak to się stało ? z dniem gdy poznałem o to kolesi z C4 KLUBU. Chcemy Wam serdecznie podziękować z Kasią za tak wielkie zaangażowanie, uczestnictwo w naszym dniu, i przede wszystkim ogrom niespodzianek jakie nas spotkały z Waszej strony. To niebywałe co mnie spotkało i moją małżonkę. W tak krótkim czasie dostać w gratisie takie grono kolegów i przyjaciół którzy obdarzyli nas swoją przyjaźnią i dobrym serduchem. Po weselu siedzę sobie na wyrku i delikatnie rozpakowuję z Kasią prezenty i nagle duża koperta. Mówię do Kasi: kurde zapodziały się w prezentach dokumenty z kościoła ale coś mnie tchnęło by na to looknąć Okazało się że to pomyłka bo tam było TO: Normalnie zatkało mnie ! BUTTER jesteś jednak za***isty, wzruszenie sięgnęło zenitu! Dziękujemy za ten prezent! Ruszę niebo i ziemię by z Kasią uczestniczyć w tym zlocie. Było dla mnie prezentem to że przyjechałeś. Mało tego jak przyjechałeś to dotarłeś na kręcenie filmu raniutko i cooooo ????? kuuurde fura z wielkimi ogromniastymi flagami !!!!!!!!!!!!!!!!! Na sygnałach rodem z policjantów z MIAMI, SZOOOOOOOOOOK sprawka uknuta z Trookym i Kazikkboyem. MASAKRA i odcięcie zapłonu. Już wiem że jestem szczęściarzem Mam żoneczkę mam grono super ludzi którzy mi towarzyszyli tego dnia, super prezenty i pamiątki. Jesteście wielcy !!!! DZIĘKUJEMY BARDZO Kosiak i Galec dzieki ze Was nie zabrakło. Miłosz dzięki ze wpadłeś złożyć życzonka i za winko MARTINEZ ! CORN Tobie także dzięki za odwiedziny To pili klubowicze Nick na flaszeczce był więc każdy wiedział za kogo zdrowie się pije plus litraż adekwatny do tego który posiadają klubowicze w garażu Dzieki koledzy. Pozdrawiamy A tu mały akcent z podziękowaniami dla rodziców gdzie nie mogło zabraknąć c4. Kasia Marcin | podziękowania on Vimeo i kilka pierwszych, amatorskich strzałów
Rekomendowane odpowiedzi