Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No może się coś znajdzie. :wink: Zobaczymy.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 825,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam bixy ale jakby trafił się skrętny bix to może bym pomyślał nad zamianą. :whistling: Warto? :mysli:

Warto :thumbup1: a instalacje pod samopoziom masz?

potwierdzam:thumbup1:

wcześniej miałem ori z 2005,zmieniłem na 2007 z białym kierunkiem i te maja wyraźnie większy promień skrętu:wink:

Opublikowano

A powiedzcie mi samopoziom zwykły. jak działa poprawnie? obniza lampy tylko wtedy kiedy np. zapakowane auto bardziej ? i czy przyczepa np. podpięta? jak to jest poprawnie.

Opublikowano
  • Autor
A powiedzcie mi samopoziom zwykły. jak działa poprawnie? obniza lampy tylko wtedy kiedy np. zapakowane auto bardziej ? i czy przyczepa np. podpięta? jak to jest poprawnie.

Przy mocnym hamowania podnosi lampy, a jak szybko przyspieszasz to opuszcza.

Opublikowano

cały czas koryguje położenie lamp,wystarczy hamowanie,widac to dobrze na autach przed,gdy zatrzymujemy się np na światłach

Opublikowano

I robi fajnego zeza :naughty:

Opublikowano

zeza to skretne robią

ale to po włączeniu zapłonu tylko tak?

Opublikowano

tak,taka procedura sprawdzająca jakby

Opublikowano

Ciekawe jak sie sprawdzają w nowych autach lampy ledowe czy są lepsza jeszcze od xenona

Opublikowano
  • Autor
Ciekawe jak sie sprawdzają w nowych autach lampy ledowe czy są lepsza jeszcze od xenona

Widziałem jak to świeci i jest mega :kox:

Opublikowano

Widziałem jak to świeci i jest mega :kox:

to znaczy,że taka sama przepasc jak miedzy zwykłym halogenem a xenonem??niemożliwe:decayed:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Myślę, że gorsze nie są i montować je tylko po to że ładnie wyglądają nie było by sensu :wink4:

Opublikowano

Piotrek nie wysłałem Ci tego wczoraj bo miałem trochę spraw do załatwienia ale po weekendzie wyślę. Dobrze, że Ci się nie śpieszy. :wink4::heat:

Opublikowano
Piotrek nie wysłałem Ci tego wczoraj bo miałem trochę spraw do załatwienia ale po weekendzie wyślę. Dobrze, że Ci się nie śpieszy. :wink4::heat:

:thumbup1:

Opublikowano

Panowie, a moze mi ktos powiedziec jak sprawdzic czy sterownik od samopoziomowania nie jest walniety? Bo nie dziala mi to, tzn, nie moge wejsc VCDS-em do sterownika zeby zrobic adaptacje. (Procedure adaptacji znam) Zapitolilem ze szrotu sterownik do B6 zeby podmienic, ale okazalo sie ze jest calkiem inny.

Opublikowano
  • Autor
Panowie, a moze mi ktos powiedziec jak sprawdzic czy sterownik od samopoziomowania nie jest walniety? Bo nie dziala mi to, tzn, nie moge wejsc VCDS-em do sterownika zeby zrobic adaptacje. (Procedure adaptacji znam) Zapitolilem ze szrotu sterownik do B6 zeby podmienic, ale okazalo sie ze jest calkiem inny.

Skoro się z nim nie łączy, a miałeś ori bix, to najwyraźniej jest uwalony. A lampy Ci normalnie świecą?

Opublikowano

Lampy swieca normalnie tylko samopoziomowanie nie dziala.

Bixy sa orginalne.

---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ----------

...czyli maloprawdopodobne ze jakis kabelek jest uwalony?

---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

Acha, teraz jezdze na wyciagnientym bezpieczniku bo wkurzal mnie ten komunikat.