Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Pany, mając RNS'a można dołożyć ten panel jeszcze w tunel?

http://img02.allegroimg.pl/photos/400x300/24/72/45/84/2472458448

dużo zabawy z wiązką?

Też się nad tym zastanawiałem... Wychodziło to w ogóle u nas? I jak działa?

Jak ktoś miał nawi w FISie to tego używał.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja chyba założę taka zapalniczkę jak mialem w B6

22ae2960fcc3dd52.jpg

Opublikowano
To wstaw tam przycisk z RS4 :decayed:

Tez o tym myslalem, a duzo z tym roboty?

Opublikowano

chłopaki nie wiecie gdzie jest tematy wymiany przycisków od podnoszenia szyba na te z chromem?

Opublikowano

tak, dzięki :wink:

Opublikowano

Myślałem że forum zepsułem :facepalm: , a tu nowy ładny dział :decayed:

Opublikowano
Myślałem że forum zepsułem :facepalm: , a tu nowy ładny dział :decayed:
No zaebisty pomysł. :good:
Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś sprawdzić w ETCE czy to na 100% są odboje i osłony od s-line ?

Jakby dało radę to proszę o podrzucenie numerów na tył... dziękuje.

odbijak przód (1BE, 1BV): 4F0 512 131A

osłona przód (1BE, 1BV): 8E0 512 137E

Trochę zdziwiła mnie cena u gajosa osłony, 10zł.

Opublikowano

Jadę dziś na złom zawieźć mój stary wydech, potrzebuje ktoś np. końcówki albo coś z tego bo ktoś ostatnio gdzieś się o to pytał ale nie kojarzę kto... :mysli:

Opublikowano

ja mógłbym wziąć ostatni tłumik

Opublikowano

Cały wycior z dwoma wydechami (rurkami), tak? :naughty: ZOstawiłem go już dzisiaj ale może podjadę jutro bo nie ma daleko i odetnę jak jeszcze będzie możliwość. :good:

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

Pytanko mam teraz do techników i rezaczy. :decayed:

W tej chwili mam elektrykę szyb tylko na przodzie :facepalm: ale noszę się z zamiarem aby to naprawić i teraz mam kilka pytań. :naughty:

Potrzebuje silniczki, bezpiecznik termiczny... wiadomo boczki. :decayed: I teraz mam na oku boczki z podświetlanymi klamkami czy trzeba będzie jakąś dodatkową instalację zrobić czy wystarczy tylko wpiąć wtyczki w silniczki jak teraz nie mam podświetlanych klamek? :mysli:

I jeszcze jedno. Może zrobiłbym od razu składane, podgrzewane i fotochrom lustra zewnętrzne. Do tego mam już silniczki na przód w wersji high i panel sterowania do składanych luster. Jak w boczkach nie było składanych luster to muszę jakieś wtyczki ogarnąć. Powie mi ktoś jakie? :naughty: Fotochrom mam już "wyciągnięty" z lustra wew. na zewnątrz. :wink4:

Opublikowano

ten ostatni tłumik który ma te dwie końcówki, ale jak nie będzie to looz

Opublikowano
  • Autor

Pytanko mam teraz do techników i rezaczy. :decayed:

W tej chwili mam elektrykę szyb tylko na przodzie :facepalm: ale noszę się z zamiarem aby to naprawić i teraz mam kilka pytań. :naughty:

Potrzebuje silniczki, bezpiecznik termiczny... wiadomo boczki. :decayed: I teraz mam na oku boczki z podświetlanymi klamkami czy trzeba będzie jakąś dodatkową instalację zrobić czy wystarczy tylko wpiąć wtyczki w silniczki jak teraz nie mam podświetlanych klamek? :mysli:

I jeszcze jedno. Może zrobiłbym od razu składane, podgrzewane i fotochrom lustra zewnętrzne. Do tego mam już silniczki na przód w wersji high i panel sterowania do składanych luster. Jak w boczkach nie było składanych luster to muszę jakieś wtyczki ogarnąć. Powie mi ktoś jakie? :naughty: Fotochrom mam już "wyciągnięty" z lustra wew. na zewnątrz. :wink4:

Ad.1 Jak dołożysz el. szyb na tył, to wszystko jest wtedy sterowane canem i czy byś chciał czy nie pakiet światło będzie jak masz wiązkę. Nawet dioda w podświetleniu klamki.

Ad.2 dwie strony wcześniej podawałem link do montażu :facepalm:

PS. jak co to dzwoń

Opublikowano

Wiedziałem, że można na Ciebie zawsze liczyć. :naughty::hi:

Opublikowano

Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę :eusathink:

Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie.

Opublikowano
  • Autor
Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę :eusathink:

Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie.

Szarpnij za kratkę i wyskoczy, potem 3 śrubki i gotowe.

Opublikowano

Panowie szukam takiego paneliku przełączników alarmu

zapożyczyłem obrazek z postu jedrekx-a

http://img163.imageshack.us/img163/8189/a4club.jpg

w kieszeni boczka drzwi kierowcy

Opublikowano

Szarpnij za kratkę i wyskoczy, potem 3 śrubki i gotowe.

podziękował :hi:

Uff a już sie bałem, że znowu 2 godz w plecy :wink: